ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 9

• 25 942
  • 787
  •   1
Отговори
# 645
Аз мисля, че първо ти вливат нещо- точно, за да не ти падне кръвното от нея. Споко! Wink

Steys дръж сее! Още малко! Леко раждане.

На мен в приложението за бременни ми излиза статия за епидуралната упойка и пише, че не се прилага при ниско кръвно. А аз съм с такова. Дали ще ми я сложат...тъжно ми стана. Първо страх от нея, сега като се навих може и да не дадат
..оф

# 646
  • Пловдив
Ами дано. Добре ще е. Макар,че то вярвам адреналин си има и ще ми се повиши....

# 647
Мамиии започна се.. след малко тръгвам към болницата, стискайте палци.
Силни контракций започнаха около 21:00.
Засичам ги- на около 5-7 мин с продължителност 40-60секунди.
Болезнени са ( чувствам силна болка ниско в корема и втвърдяване- пика е около 25-35тата секунда).
Ще пиша живот и здраве като мине всичко.

# 648
Най-накрая дойде и моя ред , с гордост и огромно вълнение, да кажа, че станах майка на бебе Йоан!
Голям ,страхотен мъж, 3900гр. Повече отколкото показваше ехографа.
Бебо се роди със спешно секцио, защото пулса не намаля и стигна 200.
Оказа, че се плацентата се е калциралаи е имало възел на пъпната връв.
Слагат ми обезболяващи и слава на Бога ,все още нищо не усещам.
Утре сутрин ще ме раздвижат и това най-много ме притеснява...
Успех на всички чакащи. Предстой да изживеете най-вълнуващия момент в живота си ❤

# 649
https://Честито ,fffrrr_bs!  
Честит да е Йоан ! Щастлив и светъл да е пътят му! На теб скорошно възтановяване!  Фантастични мерки ! Истински , голям мъж!

# 650
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ БЕБЕТА И МАМИ!
🎉👶🎈🍀

Ние правим опити с  кърменето. Не знам какво цока,цока малко,заспива,има там някакви капчици,ама май още не е кърма. Но ми казаха да го слагам,за да свиква и така по-бързо щели да се отпушат каналите. Днес ми дадоха и глюкоза да му давам.

# 651
  • Пловдив
Най-накрая дойде и моя ред , с гордост и огромно вълнение, да кажа, че станах майка на бебе Йоан!
Голям ,страхотен мъж, 3900гр. Повече отколкото показваше ехографа.
Бебо се роди със спешно секцио, защото пулса не намаля и стигна 200.
Оказа, че се плацентата се е калциралаи е имало възел на пъпната връв.
Слагат ми обезболяващи и слава на Бога ,все още нищо не усещам.
Утре сутрин ще ме раздвижат и това най-много ме притеснява...
Успех на всички чакащи. Предстой да изживеете най-вълнуващия момент в живота си ❤

Страхотно! Живи и здрави да сте! Я какви хубави новини!  Бързо възстановяване!! Охранен младеж!
На 13ти ли се падна?

ХриМи - стискам палци! Утре ще чета и ще чакаме теб Simple Smile)

# 652
Даааа, аз го исках на 14ти, но той друго е решил. Малко тъпо ми стана, че е 13ти, защото ми звучи като фатален ден 😁
Но малкия е прекрасен, не мога да повярвам, че го виждам след 9м и че е създаден от нас...

# 653
Браво, момичета!
Честит да е Йоан!!!
А моите болки спряха... нямам думи вече с това чакане...

# 654
Оооо Честит Йоан, здрав да е дълги години. Добре, че са действали адекватно, явно високоят пулс си е бил признак за проблем. Супер се разви всичко и виж как съдбата сама взе решение вместо теб за това как да дориш frrrbs

Аз съм с мн ниско кръвно, сложиха ми нещо и след него упойката.
Имат начини за всичко.
Сега като ви чета се сетих, че предната вечер преди да тръгне раждане имах Бракстън Х на 1-3 минути, за по 1 Мин. Обаче без болка и след час някъде спряха.

Ние още сме в болницата и се борим за кърмене,  бебето само спи, не иска да суче, дразни се че гърдите пускат трудно. То тече и малко оттях. Днес ще звъня на консултант по кърмене.

# 655
Здравейте , честито на новите майки. Бъдете здрави и вие и малките. Слагайте преди всяко хранене с ам бебто за 5 мин някъде на гърда да се стимулира процеса. Коластрата тръгва, но е малко и по-трудно тече, топли компреси преди храненето също стимулират, аз ползвам и помпа, че се налях страшно мн, днес (4ден) вече почва да имам мляко, правя топли компреси за отпушване и по-лесно да тече кърмата и я слагам и на двете гърди на всяко хранене. За кърменето голямо търпение се иска. Успех.

# 656
Отидохме до болницата,нямаше разкритие, само
Шийката се беше изгладила.
Прибрахме се, контракцийте не са спирали -все със същият интервал от 5-6-7 мин с продължителност 40-50-60 секунди.
Чакаме сега да станат на 2-3 мин за да тръгнем към болницата...
Днес ще е мноооого дълъг ден.
Стискайте палции!

quote author=HriMi link=topic=1144879.msg39472941#msg39472941 date=1571004144]
Мамиии започна се.. след малко тръгвам към болницата, стискайте палци.
Силни контракций започнаха около 21:00.
Засичам ги- на около 5-7 мин с продължителност 40-60секунди.
Болезнени са ( чувствам силна болка ниско в корема и втвърдяване- пика е около 25-35тата секунда).
Ще пиша живот и здраве като мине всичко.
[/quote]

# 657
Стискаме!!!

# 658
  • Наблизо
Честито на новите мамита!!
Успех Хрими,да мине лесно и бързо!

Аз днес ще си запиша номерата на такситата,че през деня съм самичка и ако тръгне раждането да не се паникьосам.

# 659
Честито на всички нови мами! 🥰🥰🥰
HriMi,стискаме палци !❣
Моите бебоци ги мъчат коликите Sad Много е гадно-гърчат се миличките,не плачат много,но ги виждам,че се мъчат. Казаха ми на ден по една капчица изцеден праз разредена с лъжичка мляко,но за момента не виждам ефект. Пият и Био Гая. Ще си радвам да споделите какво приемат вашите бебоци и от кое има ефект. ❣

Общи условия

Активация на акаунт