Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте Hug
Тя промяната при Миран ще е като тангото две напред, една назад. Насух ще изненадва всички, но ми се струва, че неговите ходове ще бледнеят пред комбинациите на Азизе.
Има предположение, че Гюлчето ще гостува на кака си и батко си с преспиване и ще ги накара да легнат заедно в леглото. Че то само на нея ни остана да се надяваме да ги насочи в правилното направление. Simple Smile
И сега да се върнем към жестоката реалност. Пишете Ебру е деликатна, но други хич не са такива. Пишете Сандра сигурно се притеснява, ами то и аз започнах да се притеснявам. Абе това момче няма ли охрана. И после се чудим защо е разгащен. Simple Smile

"Почему мне так стыдно за произошедшее? Бедный парень, чуть до сокровища его не добрались. Скоро и чести на ходу лишат)" Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 23:52 от nedlen

# 541
nedlen, направо го е награбила тази Joy Па иначе забулена Head Band

За снимката от летището, имаше такава и с баба. Интересно, тя какво прави там Joy
Значи, Рейян след Азат, Миран след Рейян, Азизе след Миран. В индианска нишка се изнизват сите Joy

# 542
  • Плевен / София
Аз пък всеки път се вбесявам, че масата за закуска в конака на Асланбей е под прозорците на младите- голямо уединение пада...Не на пода, а в кошница трябва да спят.
взе ми думите от устата...
Здравейте момичета

# 543
Пишат, че танца, който изпълняват Рейян и Миран е на истинска сватба.
Екипът е бил поканен на нея.
Доброутромомичета!

# 544
От добро утро - на добър вечер! Hug

Разгледах колажи от танца във фрагмана и какво ми направи впечатление. А май не е само в този танц. Ебру се усмихва със стиснати устни. Не е като усмивката от сватбата, която ни гледа от страницата. Ами тази усмивка не говори за радост и щастие. Други чувства изразява.  Wink Направо трябва да й се обърне внимание. Да вземе да се отпусне най-накрая... ааааа Laughing

# 545
От добро утро - на добър вечер! Hug

Разгледах колажи от танца във фрагмана и какво ми направи впечатление. А май не е само в този танц. Ебру се усмихва със стиснати устни. Не е като усмивката от сватбата, която ни гледа от страницата. Ами тази усмивка не говори за радост и щастие. Други чувства изразява.  Wink Направо трябва да й се обърне внимание. Да вземе да се отпусне най-накрая... ааааа Laughing
[/quote
Ако се отпусне може да приключи с възпитанието си и да забрави ,че Акин е обвързан Kissing Heart Щом танцуват на истинска сватба чувствата са истински. Ако не е безразлична към него , ако усеща порива .....знае ,че я дават по телевизията, на всичкото отгоре е и в Анадола, става нещо, ама какво само Джем знае.

# 546
Добър вечер, момичета Hug

Кате, дай малко повече инфо за усмивката, моля Blush Ебру, или Рейян имаш предвид?

# 547
Аз пък мисля, че всичко това е перфектно свършена работа... Като от професионалисти, израстващи с всеки ден, с всеки сериал....Просто им се получава играта... Знаете, че понякога си на една октава с един човек и някак си лесно стават и се случват нещата, с други пък не се получава така... Като при приятелите...  При тях просто има спойка като сериална двойка, уважение, та дори и химия като екранни партньори... Не знам за Акън /макар че си мисля, че няма да изостави Сандра/, но като че ли Ебру харесва друг тип мъже в живота като физика и се пази от прекалена близост. Ако хлътне по Акън, то на първо място вероятно ще бъде заради интелекта... Мое мнение, не ме целете с яйца и червени домати, моля....Smirk Макар че тайничко и на мен ми се иска да има разместване на пластовете и някак си да се промъкне някаква любовна нишка между двамата, ама... знае ли човек?! Поради перфектно изиграните роли някак си сме склонни да ги свържем и в реалния живот и да пренесем екрана и действието там, но ... да видим....Smirk

# 548
 wavey

Точно заради това не тръгвам с големите надежди за тях. И в този ред на мисли се сещам за сериала " Любав под наем". Каква химия имаха помежду си главните герои, но тая неговата на Баръш си остана голямата любов  Whistling А с Елчин бяха страхотни на екрана. Така че да не ни залеят с гореща вода накрая, ако има нещо, то веднага ще се разбере. Джем вижда и знае повече от нас. Grinning  Whistling

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 22:28 от ani_zh

# 549
Момичета, какви са тия мераци да изкарате Акън неверен мъж? Като жени не би трябвало да пожелавате на друга нещо, което на вас няма да ви хареса. От доста време е със Сандра, те си знаят добре ли са заедно, не са ли.
Вярно, няма гаранция в живота, че все ще се обичат. Може да се разделят, може да е здрава връзката им.
Ще поживеем, ще видим.
Но с такава стръв да го чифтосвате с Ебру, въобще не го разбирам. И не го одобрявам, казвам го без заобикалки и никой да не се сърди, ако се припознае в думите ми.
Честно казано, сериалът ще загуби, ако станат двойка в живота. Бъдете сигурни! По-добре огън и неосъществена страст, отколкото връзка и междуличностни проблеми.

Пък и толкова неясноти има по сюжета, че няма нужда от още.

# 550
Ева, аз си мисля, че става дума за Ебру. Разбирам състоянието на Рейян в настоящия момент на чуждо тяло в една къща, където непрекъснато я дебнат гадости и интриги. Нормално е да е нащрек с определени хора там. Същевременно я виждам в съвсем друга светлина, когато говори с Елиф или с Гюл. Тогава тя излъчва нежност и радост от общуването им. Едно обикновено "Как си?" кара очите й да се светват, в ъгълчетата се образуват малки ситни бръчици, устните й се разтварят ... личи се, че ги харесва, обича и й е приятно да общува с тях. В нежните сцени с Миран той почти шепне, обгръща я с любов, а тя стиска устни, което изразява напрежение, че даже и яд. Внезапните й прегрътки не могат да заменят лицето на Рейян. Ей отдолу на снимката от 2-ри епизод е сияеща от срещата на погледите им. Абе... иска ми се да видя в нея усмивка тип "Джилия Робъртс", когато е с обичания човек. Стегната ми е в тия сцени, в които Миран я боготвори.

# 551
Ева, аз си мисля, че става дума за Ебру. Разбирам състоянието на Рейян в настоящия момент на чуждо тяло в една къща, където непрекъснато я дебнат гадости и интриги. Нормално е да е нащрек с определени хора там. Същевременно я виждам в съвсем друга светлина, когато говори с Елиф или с Гюл. Тогава тя излъчва нежност и радост от общуването им. Едно обикновено "Как си?" кара очите й да се светват, в ъгълчетата се образуват малки ситни бръчици, устните й се разтварят ... личи се, че ги харесва, обича и й е приятно да общува с тях. В нежните сцени с Миран той почти шепне, обгръща я с любов, а тя стиска устни, което изразява напрежение, че даже и яд. Внезапните й прегрътки не могат да заменят лицето на Рейян. Ей отдолу на снимката от 2-ри епизод е сияеща от срещата на погледите им. Абе... иска ми се да видя в нея усмивка тип "Джилия Робъртс", когато е с обичания човек. Стегната ми е в тия сцени, в които Миран я боготвори.

Мисля, че изразява напрежение, защото самата тя изпитва страст, но е достатъчно неопитна и свенлива. Направо се вцепенява, когато Миран е толкова опасно близо до нея.
Освен това беше много жестоко излъгана, и втори път ще е по-трудно да се довери. Може би смята, че все още не е дошъл моментът. Обаче Миран е достатъчно умен да я разбира и да ѝ дава време.

# 552
Забравих да спомена, че жестът с грабването на шепа пръст от земята на Миран в танца изразява сексуално желание. Не знам кой точно е танцът - рейхани (традиционен в Мидят) или зейбек, но изгледах бая танци и ... не видях такъв жест. Това явно си е импровизация при нашите.

# 553
Забравих да спомена, че жестът с грабването на шепа пръст от земята на Миран в танца изразява сексуално желание. Не знам кой точно е танцът - рейхани (традиционен в Мидят) или зейбек, но изгледах бая танци и ... не видях такъв жест. Това явно си е импровизация при нашите.

Четох някъде, че това загребването на пръст, означавало че благодари на Аллах за всичко , което му е дал /включ. и Рейян/.

Сандра готвела заедно с майка му храна за бедни.

п.с. Ето по-точно тълкуване:
Когато Миран танцува и докосне земята с ръцете си, в турска култура това означава, че благодари на бог за  красотата на младата си съпруга.

Когато земята преминава през пръстите му е горенаписаното.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 23:38 от mery_poppins1

# 554
Ами според символиката на земята, тя се свързва с женската страна (в противовес на небето - с мъжката). Символизира и майчинската функция . "Вашите жени, казва Коранът, са за вас като полетата." От тук  - вземането на пръстта и след това разпръсването й като засяване.

Общи условия

Активация на акаунт