Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 410
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
В петък не показаха ли как Азизе си спомня Как Делишах и разказва нещо за бременоста си

# 631
Да, и Дилщах каза, че детето, което носи е на Хазар. Азизе и каза да мълчи.

# 632
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Не мисля, че отчаянието в момента на Миран е от факта, че е разбрал, че е син на Хазар. Направеното от баба му е достатъчен повод за отчаяние. Ако е разбрал истината обаче, не мисля, че родителите на Рейян ще ги оставят и двамата да се измъчват, мислейки за кръвосмешение и ще кажат истината за родствената връзка на Рейан с Хазар , т.е, че е доведена дъщеря.

# 633
 И в българския превод (за който много благодаря  bouquet)аз не разбрах, чии бяха действията по връщането собствеността на Шадоолу. Ако някой има яснота по въпроса, моля да сподели.  Praynig

# 634
И според мен на Миран му е рано още да се сблъсква и с тайната, че е син на Хазар. В трейлъра, на всички кадри е с костюма от летището. Есма предаде писмото на Дилшах на Хазар. А като го знаем него как все отлага съобщаването на такива новини...
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456242433%2F2e27a … pl_wall_-74204908

Точно! Все иска отсрочка и чака да паднат керемидите!

На същото мнение съм, че Хазар може сега да разбере, но не и Миран.
Миран или е ядосан от постъпката на баба си или пък пак са се джавкали с Азат и като знаем, че не може да го диша, отворил е голямата крачка из сокаците.
Не смея повече да коментирам, защото съм до средата на епизода. Отбелязала съм няколко реплики, които са ми направили впечатление, но ще напиша фермана, когато догледам епизода.

# 635
И в българския превод (за който много благодаря  bouquet)аз не разбрах, чии бяха действията по връщането собствеността на Шадоолу. Ако някой има яснота по въпроса, моля да сподели.  Praynig
Действията са на Азизе, тя инсценира всичко да изглежда, така че Шадоолу са откраднали документите.

# 636
Да, и Дилщах каза, че детето, което носи е на Хазар. Азизе и каза да мълчи.
Гледах серията с превод в един сайт но не видях сцената. Видях я само в петък по atv страно май са я махнали

# 637
Здравейте Hug
Благодаря за превода на български език!

Научил е Миран нещо, което не може да понесе, дори когато Рейян е до него. Най- вероятното е, че научил че е син на Хазар, но да видим какво са измислили сценаристите. Забелязах, че не отговори на Гюл, когато го попита с надежда дали бабата на момчето го е обичала. Не си прави илюзии, че баба му го обича. А иначе мултифунционален съпруг е Миран. И приказка разказа за да приспи детето и в любов се обясни на съпругата си, докато я галеше с поглед. Много нежност и романтика имаше в този момент от серията, но и върху него падна сянката на слухтящата Азизе.
Много пъти гледах танца на младите. Има много разлики в сравнение с първия. Забелязах, че Акън е много по- нестабилен в сравнение с първия. Нямат добро сцепление тези обувки в сравнение със зимните или теренът е подхлъзващ. И ръцете му треперят в началото на танца. Вълненията от Кан ли още са го държали или много кафета пие...

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 20:15 от nedlen

# 638
  • Варна
Недлен,
И на тебе да ти застанат с такава червена рокля насреща и ти ще трепериш : )))) JoyJoyJoy - шегичка ...
Гледат ги много хора, не от екипа, на жива сватба са ( реална), сигурно се е притеснил Акънчо.

# 639
А роклята е отделна тема. Simple Smile Подчертаваше всичките достойнства на фигурата на Ебру. Много нежна и женствена. Направо не ми достигат думи да я опиша, но вие ме разбирате нали Simple Smile Не стига сватбата ами и в спялнята с тази рокля я вкараха. И седнала на креслото да си събува обувките точно срещу него. Ама той режисьора е виновен. Явно и той е включен в онази конспирация, за която пишеше шокираната рускиня Simple Smile

# 640
Тези турски мъже са от стомана.

# 641
 wavey

Цитат
Много пъти гледах танца на младите. Има много разлики в сравнение с първия. Забелязах, че Акън е много по- нестабилен в сравнение с първия. Нямат добро сцепление тези обувки в сравнение със зимните или теренът е подхлъзващ. И ръцете му треперят в началото на танца. Вълненията от Кан ли още са го държали или много кафета пие...

Точно заради това си върнах сцената няколко пъти, защото първоначално си помислих, че ми се привижда  hahaha

# 642
Открадването на документите е организирано от Азизе, но за конака Шадоулу сами си го върнаха.

Сега започвам фермана Simple Smile

СЦ започнаха да избелва образа на Насух, но не ми е по вкуса да оправдават такава жестокост към невинно дете/Рейян/ само защото на младини му се е случила трагична случка.
Друго, което ми направи впечатление, че два пъти споменаха името на свекъра на Азизе - Хамит. От епизода разбрахме, че Азизе е била слугиня, т.е. бедна. Още от тогава може би е ламтяла за конаци и богатство. Мисля, че Азизе и Есма са били приятелки-прислужнички. Явно Есма й знае всички спатии на Азизе и очаквам много разкрития за в бъдеще от нея. Изтъкна се, че след смъртта на Хамит, много бързо Азизе са я омъжили за сина му. Има някаква случка в тази връзка, може слугинчето Азизе да е имала връзка с бъдещия си свекър, или пък той да я е насилил /Насух каза- какви ли игри е играла в конака на Асланбей/. В следствие на това тя да е забременяла и затова са я омъжили набързо за сина на Хамит. Думите на Насух потвърждават това, той й каза, че не е наивен като сина на Хамит Асланбей.
Не мога да измисля сериозен довод Азизе да е Айше. Толкова ли Насух няма да я познае. Дори и пласт. операции да си е правила, поне очите на човек остават същите. Но пък Насух каза - "къде ли ти е разпиляна пепелта, Айше", т.е. труп не е намерен, така че може да е оживяла от огъна.
Интересни погледи и физиономии си размениха Азизе и Есма, когато Гюл каза, че дядо й много е обичал г-жа Гюл?!
Да похваля какви мйстори са режисьорът и операторите. Как хванаха в общ кадър Ханифе и Насух, когато Ханифе поднасяше на масата. Само за миг припомниха на зрителите, какви мераци има Ханифе  към Насух и конака.

# 643
Недлен,
И на тебе да ти застанат с такава червена рокля насреща и ти ще трепериш : )))) JoyJoyJoy - шегичка ...
Гледат ги много хора, не от екипа, на жива сватба са ( реална), сигурно се е притеснил Акънчо.

Вярно е, много хора ще треперят.... Що се отнася до сватбата... На мен ми се струва, че младоженецът съм го виждала някъде другаде в друг филм, ама...  толкова много се твърди, че сватбата била реална, че почвам да се замислям дали аз се лъжа или просто слуха за истинската сватба е трик и похват, замислен от екипа....

# 644
Ето тук дават доказателства, че Айше е сестра на Азизе, но повече нищо не мога да разбера. Някой , ако поназнайва турски, може да ни светне по въпроса.

https://www.youtube.com/watch?v=LyLpEX_4Dg4&feature=share&am … _2ju8zr_kiYW5h_kE

Сега пък Насух бил сключил два брака и Хазар бил син на Насух с майка Елиф?!?!?
А Елиф и Айше май са един човек

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 21:12 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт