Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 355
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, защо се срещат на моста, разделени ли са, пак нещо не съм разбрала.
И защо Миран плаче (не ми се отваря vk с превода) и той взе да скимти много напоследък като Азат аби.

Оставете целувката, ами и Реян много крак е показала.
Направо еротика на макс. Joy Joy Joy

# 691
  • Варна

Веднага една мишка за Гости Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692
Момичета, защо се срещат на моста, разделени ли са, пак нещо не съм разбрала.
И защо Миран плаче (не ми се отваря vk с превода) и той взе да скимти много напоследък като Азат аби.

Оставете целувката, ами и Реян много крак е показала.
Направо еротика на макс. Joy Joy Joy

Скрит текст:
Перевод:
— Я думала, что ты ушёл.
— Мне же, кроме тебя, некуда идти, Рейян. Я не могу от тебя уйти, потому что, когда ты от меня отворачиваешься, все цвета, как было до встречи с тобой, превращаются в чёрный. А ты... Разве эта боль в твоих глазах угаснет? Слёзы, что собираются на твоих ресницах, прекратятся? Скажи, Рейян, что мне сделать? Хорошо, Рейян...
— Не убегай от меня. Пусть между нами не будет такой обиды, прошу. Смотри, мы рядом. Мы вместе залечим наши раны. Я полюбила тебя. Пойми уже это, Миран, прошу. Пойми!

Ще трябва еротика на макс. Simple Smile Аз гледах първата серия на "Скъпо минало" и много ми хареса. Та си помислих силната конкуренция ще мотивира нашите хора за повече вълнуващи сцени.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 22:49 от nedlen

# 693
  • Плевен / София

Веднага една мишка за Гости Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря. Това е...след такава целувка...

# 694
Не може- това са сцени от друг сериал- “Разврат в Мардин”.

Вярно казваш, Вики... И с това разголено бедро на Рейян върху коня... Smiley

# 695
# 696
Леле , наистина разврат в Мардин , но и глоба да има , ще я избият с реклами и рейтинга Grinning

# 697
# 698
Неди, Тиги, благодаря,
Боби, супер гифчета!
Браво! ❤️

# 699
Благодарности за фрагмана!  bouquet
Надявам се Светата Турска инквизиция да се посмили, все пак става дума за законни съпрузи.  hahaha
Скрит текст:
Целувката и на мен ми напомни прословутия епизод 15 от "Аси", макар ролите да са разменени. Мурат разправяше тогава, че много двойки я опитвали и някои щели да си изпочупят зъбите.  Joy Тук са малко по-внимателни де.https://www.dailymotion.com/video/x22yhd0
Аз благодаря за отговорите на въпроса ми. И макар че не е най-удачния момент Laughing, да кажа, че също се върнах към първите три епизода, от където ми излезе дядото, който прибра и изпрати Рейян до конака. Този дядо го позабравихме, но той може да има участие и във второто спасяване на Рейян. Интересна история във формата на притча разказва на Рейян, която като че ли има отношение към случката с пожара и Азизе.
Спокойна нощ  Hug

# 700

Оха Heart Eyes Разправят, че цял ден снимали на моста, защото Джем все нещо не харесвал. Наш човек той Grinning

# 701
Здравейте, и аз като Катя се връщам да преговарям, само че успях да стигна до еп. 5. Дядото съвсем го бях забравила, но с него имаше още една сцена - дядото и Хазар. Не мога да разбера каква им е връзката.

Споделям всичко, което ми прави впечатление при повторението, макар че може и да не е от значение. Може би повечето от вас помнят детайли, но аз гледам сериите само по веднъж и после се усещам, че пропускам или забравям някои моменти.
Ханифе Дербент - каза си цялото име. Освен това, държи с нещо Хандан и в замяна на мълчанието си иска да се омъжи за Насух. Хандан имала голяма вина и ако истината излезе наяве, конакът ще се срине и под него първо Ярен, после и Хандан.
Онзи ден се усъмних, че Азат и Ярен са брат и сестра, сега още повече.
А Есма анне се произнесе почти като в Туин Пийкс - "Нищо не е такова, каквото изглежда."

Целувката от фрага въобще не ме впечатли. Само се чудя какво става, какви са тия обиди, заради които Миран плаче. Явно не се разделят, поне така каза Миран, че може да върви само към Рейян, но не и от нея.

А Азизе май наистина е с чужда самоличност или поне нещо подобно...

# 702
Оха Heart Eyes Разправят, че цял ден снимали на моста, защото Джем все нещо не харесвал. Наш човек той Grinning

Горките Ебру и Акън. Не им е било лесно цял ден да се целуват...Simple SmileКомпасът сигурно пак е сочил в нужното направление.Simple Smile

# 703
Убийте ме с камъни, но аз еротика не виждам. Само жесток сблъсък на зъби в зъби, от които се получават тежки сцепвания на устните от вътрешната страна. Тя и първата им целувка беше такава с яка засилка.
Близкия план показва кратко натискане на устните без език. Когато ги дават в гръб според мен само имитират, а при страничното завъртане дори и на гифовете се вижда че мустаците на Акън са доста по-надолу от устните на Ебру, направо са на брадичката, както си им е обичай.
А пък цял ден снимки най-вероятно са отишли за да докарат достоверна имитация.

# 704
Всеки вижда, каквото му се иска да види Wink
Аз виждам много красива, вълнуваща сцена, с истинска целувка. Е, много ясно, че езици чак няма да си пуснат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт