ОКТОМВРИйското човече с проходилка щъка вече!

• 11 514
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
Зори, честито две зъбчета!!! Да са много здрави и бели!! Радвам се, че сте изкарали страхотно на  морето, нищо, че в началото ви е уплашило времето! Чакаме снимки!
Калинка, ние имаме много хубав бебешки дневник, на издателство Хермес е, казва се Моят първи албум, с твърди корици е като на квадрати розово, синьо и жълто и едни мечета, ако го намеря в нета ще ти пратя снимка!Сега намерих няколко модела, но моят го няма. Струва 15 лв и е много хубав! bouquet
Сега качвам снимките от кръщенето,те 150 снимки на диска, едва избирам кои да кача  Mr. Green!Но Йони пак ревтуни и няма да успея Whistling , затова сега излизаме, а после като заспи ще ги кача и ще ви пусна линка!  Hug

# 61
Здравейте мамчета и бебоци!
Ние малко се позагубихме, но то е понеже се върнах на 8 часа и нямам никакво време.
Имаме си детегледачка - леля Веси, която е бивша мед. сестра и живее в съседния вход. За сега съм доволна, естествено отнема време свикването на Ема с нов човек, но поне съм сигурна като тръгна на работа. Хранят се, извеждат се, приспиват се, ходят, играят и т.н.
Ема има само 2 зъбчета, стои изправена, но не се изправя, ходи с каишки, но не пълзи, спи спокойно по цяла нощ, храни се по 5 пъти на ден и бърбори много сладко.
Оставих я на баща й една вечер и резултата е бръсната главичка, понеже й било топло, та сега наблягаме на кърпите и шапките.
Море за Ема няма да има, че много повръща по пътя, хем само до Пловди в се возим. Но за нас ще има.  smile3521
Ема сега е при баба си в Пловдив за 2 седмици, а ние сме сами. Вчера празнувахме 9-месечинка на Ема и 2 години от сватбата. Черпя всички! cheers
Аз се мъча с новата кола. Работя на Попа и паркирането е мисия невъзможна, но важното е, че се опитвам.
Чао за сега и малко снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3056&AlbumId=60172
Мандаринка, много се смях на проверката на правописа! На мен ми предлага вместо Ема - Има.

# 62
Здравейте съкровища!
Драсвам два реда да ви се обадя само, че нямам време да изчета всичко сега.

Ние с Виктор сме добре, по цял ден сме навън. В момента той спи на двора, а аз на прибежки сготвих вечерята и ето ме - дори сварвам да си пусна компа.

Ние ходихме предния уикенд на палатка и Вики се сефтоса да ходи в пещера и да спи в палатка. Ето една снимчица от палатката.
http://img113.imageshack.us/img113/9439/palatkahr0.jpg
Беше супер приятно. Дори той не се събуди нито веднъж през нощта, за разлика от нощите у дома. Така се радвам, че малчо вече попорастна и отново можем да си влезем в стария режим на непрестанно скитосване из страната Simple Smile Водихме го и на планина преди 2 седмици, на 6-часов преход и му дойде много добре.

Иначе, вече и ние взимаме преходна храна от кухнята и всичко се омита за нула време. Доста е лаком, метнал се е на родителите си... Освен това си цока нощем кърма като най-недохраненото бебе.

Зъби няма. Пълзи като за формула 1, изправя се до мебелите и отваря чекмеджетата и шкафовете. Пее и си клати главата, като му пусна музика. Не ходи сам, само прави грамадански крачки, ако го държиш под мищниците. Пляска, маха за "чао" и "здрасти". Слага бибероната си в устата ми. Научил е къде е бутона RESET на компа.

Ами такива неща, купон всеки ден Simple Smile
Малко взе да ми липсва ходенето на работа. Егати простотията казах... Но е факт. Ще видим кога ще се върна.
Това за сега от нас.

Целувки и милувки от нас. Бай!

# 63
ЗДравейте, мами и бебоци! Ние отскоро се включихме във форума, та мама Диди още не е много наясно с обстановката  Embarassed
Моето слънчице е родено на 15.10.2005 г.- Александър, 3390 гр., 52 см. в Пловдив. На 9 месеца е 9240 гр., 74 см. Кърмим се сутрин и вечер, от 2 седмици сме на кухня, която не понасяме  Sick ... Иначе обичаме всякакви плодове.
За радост на мама и тати, вече мнооого бърбори, пълзи, тича с проходилката, когато мама я заболи кръста да ходи с него  Laughing А когато седнем пред компютъра с него, направо ме изпреварва в писането  Joy
Благодаря ви за интересния форум, помогна ми да се запозная с мами в нашия град, намерих и много полезна информация   bouquet Продължавайте в същия дух!
На всички бебоци- весело лято!  Heart Eyes

# 64
Наде, вие голям турист го правите Вики, браво! Аз на палатка не съм фенка по принцип, предпочитам по цивилизовано да е! Браво на Вики за кухнята, то наистина си е много вкусно!  Party
А купона всеки ден е и в нашия дом!
Йони вече върви, по-точно иска да тича като я държа за ръчичките и много се радва! Сама не е правила крачки още, като се изправи на кошарата и седи така или се пуска и сяда.
Като се гушнем на обед да я приспивам ми дава бибката - ако не искам да лапна биберона ме бие с него по главата  Mr. Green
Пляскането и ние сме го усъвършенствали, само като и кажа Браво и почва да пляска! Hug
Здрасти и чао казваме също, как прави колата-бррр-това и е любимо, както и да казва как папка-и мляска с устенца!Как прави индианчето-почва да вика ааааа и аз си слагам ръката на устичката  Flutter, котето прави мау, иначе казва мама, баба, бебе, леля,клати главичка като че казва да да и ........ май е това.
С проходилката лети, само се засилва и вдига краката и се вози със 100 км/час!
Ло, ти сериозно ли за обръсването на главата?! Лелеее, кви мъже....аз щях да побеснея  #Crazy ooooh!
Диляна, добре дошла в нашата темичка!!!Целувки на Алекс! За кухнята-дано да свикне, в началото и Йони не искаше, ядеше само основното, но след 2 седмици прояде всичко!

Ето най-после снимките от кръщенето: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2148&AlbumId=60025
Целувам ви!!!!!!!

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 21:37 от megan@

# 65
Lo, честита ви годишнина  Two Hearts ! Бъдете винаги влюбени!
Това с обръсването нашия тати направи на баткото като бебе, като го видях - разплаках се  Blush.
Дринка, бързо оздравяване на мъника  Hug и да го водите на моренце  smile3548 !
Ани, скрихте ми шапката  Grinning! Имаш си малко торнадо   superuu!
Надинка, супер-снимка в палатката newsm41! Браво, много сте смели   bouquet!
Меги, Йоничка е много сладка  Flowers Bouquet! Като кукличка за торта  babydust7 !
На всички мъници с нови зъбчета - честито  tooth !
Dilyana, добре дошла  welcome !

Днес бяхме на мерки и теглилки - Валерийка наддаде 850 гр  Mr. Green и порасна с 3 см. Равносметка: 10, 650 кг и 74 см. Момичешки мами, само ние ли сме толкова пуФкаФки fiuuuuuu?

# 66
  • София, в полите на Витоша
Хе, хе здравейте и то нас!
Нагледах се на снимки, осебено на Ани 69- направо имаш терминаторче у дома... Mr. Green

Нади, много ви се радвам- мен с бебе на палатка да ме накараш- никога!!! Mr. Green А само да питам- вие фен на смукането на палчето ли сте? bowuu

Меги- красиво кръщене, да сте живи и здрави!

Дринка- като те чета и всички мераци за мъжко бебе  ми се изпаряват  #Cussing out, да е жив и здрав Пепино, като ти доведе снаха да те мрази , ми го прати да му кажа майка му що е изтърпяла за него- то не бе кърмене, повръщане, запек, диария, алергии, лишеи и всички екстри  Sick

Ей, момичета, гледам снимки и установявам, че  МНОГО ПОРАСТНАХА ДЕЦАТА НИ!

# 67
  • Където ми покаже сърцето
Момичета,станахме вече на 9 месеца newsm68,имаме си и 5-то зъбче newsm44,а може би скоро и 6-то. Черпя,за здраве на детенце и все така да са безпроблемни нашите зъбенца:cook3: cheers
А аз съм такава забравана,че сме пропуснали консултацията ,но ще гледам днес да отидем,ако има часове разбира се.
Лека нощ и целувки на всички мъничета  love001

# 68
  • Пловдив
Привет от нас.Нося ви малко морски снимки,но не са с много хубаво качество,че с телефона ми са правени Confused http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10907&AlbumId=60217
Dilyana welcome
калинка честито зъбче.Браво за безпроблемното вадене.Ние също така,та даже и по два наведнъж Grinning
nadinka много смели вие smile3501
lo честито ви годишнина!Цял живот  да се обичате и мъжо много да те слуша  bouquet
megan@ да нацелуваш тоя розов бонбон с фибичката от нас!
Всички да нацелувате сладките мъници от нас,а Дринка да доведе Пепи в Пловдив,та да си го намачкам както му е реда Mr. Green,че нали ми е приятел вече.

# 69
  • София, в полите на Витоша
Забравих да кажа- в моята много ценна книга на Клод-Мари Дьовалие " Отглеждане и въпитание на малкото дете" споменават, че е полезно след 9- тия- ние сме по- назад  Mr. Green месец е полезно да се разделят храните в чинията на бебето и да не се предлага хомогенна еднакво "зелена " каша всеки ден, да има различни на вид купчинки. Та в тази връзка днес дадох от общото руло Стефани ситно накълцано и отделно в чинията картофено пюре, сготвено като за нас си. Отделно за "прокарване" предложих настърган домет за салата. Резултат- ръмжеше от кеф и не смогвах да й давам. Joy

Та в тази вразка установявам, че Тея направо умира от кеф да си ползва новите единствени два зъба... а при вас как е ?

# 70
Добре си дошла, Диляна! Надявам се да ти хареса тук. newsm51
Меги, много сладка е Йони и на новите снимки! И колко спокойно гледа дядо поп  Simple Smile а това е просто класика!
Ло, аз пък сама се чудих дали да не пострижа Ели, така и не се престраших.
Ей, Надинка, браво на вас! и ние ще пообиколим, но за палатка като че ли не смея. Я разкажи подробности, имаше ли някакви проблеми с децата на палатката?
Света, Вал изобщо не е пухкава, съдейки по мерките. Има и други деца на същите кила, но по-нисички, ама и те не особено закръглени Simple Smile
Брей, Калинке, много зъби извадихте? Айде белички и здрави да са! Зори, и на вас!!!
Зори, ама снимките ви са чудни! И фотомоделите, и облаците...
За храната - аз отдавна давам по малко от нашата манджа, салата и плодове. Така опитва различните вкусове и много се кефи. Ама иначе основните и хранения (пюре и каша с пасирани плодове) си ги давам накуп, още повече, че пюретата още ги купувам.
Дрина, дано оттук нататък само по-добре да сте!

# 71
Dilyna  welcome

Снимките на всички бебоци са много хубави. Така се радвам на морските снимки и като ги гледам ми се иска по-скоро да стигнеме и ние до морето, но до септември има много време.
На плажа се чувствах много странно с тази моя "нова фигура" и по бански, досега след раждането не се бях появявала така и постоянно си мислех, че всички ме гледат и ми се чудят на акъла как може да се съблека да ми гледат шкембето. Embarassed

Пипи, ние имаме само едно зъбче и то даже не е пораснало изцяло, ползваме го само да почуква с него на пластмасовите играчки.

Танче П., Кубратово е по пътя за манастира Св.Мина, малко след кв. Бенковски, много е близо до София, в неделя стигнахме за 15 мин. до там. А тези двете девойки са ми братовчедките, аз имам само брат. Ама те каквито са русокоси и синеоки не си личи, че сме рода Grinning

Надинка, браво на вас, много сте смели.

Ло, честита годишнина  bouquet
Много е сладка Ема без коса, при нас е обратното, аз искам да я обръсна, а мъжа ми не дава. Нали уж я водихме на фризьор, свалиха доста коса, но след 2 седмици отново сме си като преди.

# 72
Здравейте!!!!!
Аз съм затрупана от работа, та затова не пиша. Тая седмица решихме да пробваме да работя всеки ден до обяд, вместо два дни и половина в седмицата. За сега ми харесва, но остава много малко време за странични занимания, много бачкане се събра нещо.
Надина, и ние взехме такова столче, от една мацка в парка на старо, но на практика е ново, те не са го ползвали. Много съм доволна, да чукна на дърво.
Нашият Симеон лази като буболечка, много е бърз станал, ходи където си поиска. Вчера му купих наколенки, защото го пусках в парка да полази. Първоначално се правеше, че наколенките му пречат и беше много смешен.
Я да питам мамите, дето взимат храна от кухня - какво трябва да направя? Някаква бележка от доктора ли да взема?
Ох, още имам да пиша, но просто сега не мога. Целувки на всички!!!!

# 73
Dilyana добре дошла в нашия отбор! welcome
Ло,честита годишнина.Още дълги години да се обичате с половинката ти и да сте все влюбени и много щастливи kiss luvbed married newsm51Ема си е сладуранка без коса,но ако моя мъж беше свършил такава работа щях да го убия Wink
Зори,много хубави снимки,а мънците са големи сладури Hug
Надинка,наистина както казаха много сте смели да го водите на палатака,ама много ви се радвам пък и нали Вики си ми е любимец HugМен лично много ме е шубе да спя в палатка Embarassed
Меги,Йоничка голяма сладуранка.Много хубави снимки от кръщенето.
Ани,товя сладур голям палавник-да тие жив и здрав Hug
Пипи,Вики обича да гризка с 2та си зъба Плазмонки или да си хапва някакъв плод.
Виктория вече много добре се справя с пълзенето и няма мир направо.По цял ден иска да пълзи или да е права в кошарката или басейна,а аз нямам силички постоянно да съм до нея за да не се удари нещо и по-малко се сърди като не става на нейната.И мааале много бързо порастнаха тия деца,всякаш онзи ден бяха съвсем малки буболечки ooooh!
Целувки от нас Heart Eyes

# 74
Ето ни и нас.  Като начало
Меги - снимките са страхотни! Въпреки неудачите съпътстващи кръщенето - всичко е толкова хубаво и  е минало страхотно!!!  bouquet А питката - не знам кой е майстора - направо ме зашемети. Като се има в предвид че аз съм пълен инвалид  в сферата на месенето... Embarassed
Дринка - това с лишеите ми е много познато. Наше близко бебе е с такова чудо но не е само по гърба ами на цялото тяло. И като започне да се чеше сваля кожата до кръв. Майка и се е видяла в чудо. ooooh! Ще ходят сега при някакъв доцент в София, ама... не попитах пък нито кой нито в коя клиника. Педито им казало че има вероятност да е наследствено, в което има известна логика, защото татито е с проблемна и много чувствителна кожа. Само дето тук и поставиха куп "компетентни диагнози" та вече и тя не знае коя от всичките е истина ooooh! Та мисълта ми е, прати ми на ЛС координатите и тел на твоета лекарка , те към края на месеца заминават в София да мога да и ги дам и тях! Знае ли човек откъде ще дойде лечението!!!
Ло - миличка - ами добре си ни дошла! HugТъкмо тези дни се чудех къде се запиляхте с Ема. А тати ви се е справил кардинално с проблема жега Mr. Green Макар че сега дълго ще чакаш да връзваш панделки. Но тя и така си е красавица Heart Eyes Макар че и аз , като Галка нямаше да му се чудя на татито и да му тегля един бой Mr. Green
Надинка - ама вие направо сте му направили бойно кръщене на Вики. Да взема да дойда и аз , белким се престраша да спя при буболечките Sick Такава съм пъзла, че не можеш ме накара да припаря до палатка Mr. Green
Пипи - и Яни много харесва салатка. А вчера му дадох да хапне парченце от една кисела слива... и си я прекара човекът на двата зъба и си я дъвка и смука бая време.
Добре дошла на мама Диляна! welcome чувствай се добре сред нас! Hug
Сега моите несгоди...
От 2 дена се опитвам да си направя резервации за море тук -там и да ви кажа още си нямам. Всичко се развива добре, докато ме попитат какви стаи искам и колко човека сме.
Не мога да скрия, защото като отидем не ни харесат... Та равносметката е 3-възрастни, 3-тинейджъри и 2-бебета. И тогава се започва - ами целият сезон ни е зает, ами нямаме свободни стаи точно за този период...сменям датите но и за новите ...няма подходящи стаи.... и така.  #Cussing out Лу ми даде координати в Поморие, но човекът си е дал апартамента към агенция и изобщо не се занимава вече с настаняване на летуващи  Confused И така - нямаме си още места за почивка! Днес продължавам с ново издирване , щото пък за толкова много хора и цената ми е от значение! Повече от 9лв на легло не ме устройва, защото децата са вече големи и ги таксуват като възрастни хора #Cussing out Преди намаленията бяха за деца до 12 г. А сега гледам 50% само на деца до 7г.

Общи условия

Активация на акаунт