Гледам за храненето говорите, на мен все ми се струва, че Вики малко яде - той по някой път 4 хранения му се събират на ден, ама защото все когато му наближава времето за ядене заспива и все проспива по някое хранене. Иначе, по принцип, режима ни е такъв.
8 - 8.30 АМ - 200 мл.
към 11.30 - сок - 200 мл.
14.00 - зеленчуково или месно пюре - 200 гр.
17.30 - плодово пюре - 200 гр.
20.00 - каша "лека нощ"
Ако не е заспал и мрънка за ядене - 23.00 - АМ - 200 гр.
Но този режим не винаги се спазва и все се каня да му дам жълтък, още не съм.
През деня му давам Заьо Баьо да си хруска. Той като ме види, че ям нещо и започва да ме гледа, да премлясква и да крещи все едно от 3 дни не е ял. Да, ама не винади мога да му дам от това, което ям и затова винаги си нося един пакет зрънчо и като запремлясква му давам и той си мисли, че и аз това ям.
Вчера се чудех, дали мога да му дам диня или да му направя сок от нея.
Мишленце Ние миналата година отидохме до този плаж, но беше затворен за частно парти, но отвън го видях и наистина е много хубаво там.
Иначе какво друго от нас - Виктор вече от около 2-3 седмици се исправя в кошарата и се разхожда по краищата и като се измори се пльоска по дупе и пак става и после пак - пльос. Много е смешен като се изправи, държи се за кошарата и крещи. Говориме следните неща - "те те", "ба ба", "айде" и прави нещо такова
.Ми това е от нас за сега,
Приятен ден на всички.

Добро утро, момичета!
! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ
!
? И аз помислих, че става дума за общо количество.
!
! За вода с глюкоза съм чувала, но трябва да се пита педито.
! И букета наистина е бонбонест
!
!
?
!
!
!
! Па-па-па, а-ма-мам, та-та-та, дя-дя-дя, не-не-не!
!
, ще преразгледаме тактиката!
! Малко моренце
?
!
!
.... Току що се чухме по алото и познайте ,мама каза- няма излизане и е гъбясал
С пояса е във водата и се кефел максимално,даже му чух гласчето как се смее и пищи от кеф. Тъй , че Краско и морето вече са на Ти
имам въпрос? - добре ли е бебчовците да се къпят в морето /в смисъл, че водата е солена и т.н./ Някой консултирал ли се е с доктор или дали е чел нещо по въпроса? Мойто детенце не е помирисвало плаж 

Ама кво да се прави, като отминат биолките от зъбките всичко ще си дойде на мястото!

.Тя докъто нямаше-изведнъж и двата