Аз от доста време не съм писала,но да не мислете че съм ви забравила.Нееее
,но нещо свободното ми време и все по-малко напоследък и по-трудно се добирам до форумчето.Иначе ние вече упорито се стягаме за пътуването до родна земя.Накупихме подаръци за всички родители и приятели и нямаме търпение да потегляме.Е ,той Жорето още не е наясно какво го чака,но много скоро ще разбере
Олелеее,момичета да ви кажа какви разпродажби са сега по магазините
,направо свят да ти се завие.Намаленията започват от 50% ,като най-редовно са по 70-80% ,по-ниски цени.Направо си е здраво изпитание за нерви,устойчевост и за семейният бюджет
Ами наистина не успях да устоя ,признавам си ,слабо ми е сърцето 
Интересното беше че след като ги пробвах и реших че ще ги купувам, продавачката ми ги опакова като за подарък
Е,Тошето навакса с пазаруването,но на следващият ден.Явно събота не му е бил ден за покупки.
Жорето сега е "луд фен" на кабели и дискове.Не мога да го разбера това дете-сега му е времето да си играе с играчки,а не с кабеляци.Има време и за тях,но иди му обяснявай
Пълзи с превишена скорост и скоро ще трябва да купуваме решетки с които да ограждаме стълбището,че си е страшно..Научил е да си сваля панперса и само дебне ,кога ще му съблека дрехата и започва да чопли с малкото пръстче:crazy:
Джули,много криво ще не можете да си намерите още местенце за почивка.Ние за сега сме се спрели на Созопол.Нашият кум,който е морско чедо родом от Бургас,ни уриентира на там.Истината е че майка му е готвачка в часно хотелче и ние най-вероятно ще им гостуваме.Но цените са около 15лв на вечер,което не е много малко
Меги,разкошно кръщене сте направили
Много е красива малката принцеса Йоана!Ло,честита ви прическа на Ема
Не съжалявай за косата-тя отново ще порасне и по-хубава и гъста ще стане.И ние преди два дни подстригахме Жорето.По-точно аз го подстригах,а баща му го държеше
Резултата е малко кривичък бретон,но то не се забелязва от хеликоптер Уасп,споко-скоро ще свикнеш на новото работно време и няма да ти тежи

Надинка предполагам е било забавно с бебе на палатка.Ние май ще ги пропуснем тези емоции.
Дилянка,добре сред нашите редиици

Облаче,много са ти красиви двете слънцица
Разглеждах ви снимките на плажа и ако знаеш как благородно ви завидях
Ами то идилия-слънце,море,плаж,деца ,съпруг-дай Боже всеки му!
момичета,днес бяхме на консултация и сме 10.600 и 74 см.
.Иска ми се вече да яде и други неща.Той уважава само кърмата,елдата и плодовото пюре.Нямате си напредстава колко съм станала изобретателна за да му дам малко зеленчуково или месно.Давах банан,ябълка,но неще
Къде ли бъркамnewsm78.
!
.
Аз голям смях му ударих , ма нали съм си бабка - блонди ....
Айде и вие си поиграйте на гоненица , може да ви хареса

Няма оправия! Мога и подробности да ви разказвам ама няма да ви досаждам!
Вие оставяте ли децата на свекървите си без надзор?
и беше много приятно! Те са големи симпатяги и си изкарахме чудесно! Само дето се видяхме последния ден и за малко, но нищо другия път! Беше много забавно!
екскурзия до Охрид! Довечера заминаваме! Браво на него- много съм щастлива! 

)
Радвам се, че сте си изкарали добре, личи ви колко се забавлявате!
Значи ли това ,че ние с Мандаринката не сме готини????А?????