Как да се правим на недостъпни без да прекаляваме

• 3 777
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Себеуважение липсва.
И самочувствие също.
Всякаш този е последния мъж на Земята ...
Авторке не смяташ ли,че заслужаваш нещо по-добро?
Хората се държат с теб така,както им позволяваш.

# 31
  • Насред хаоса
Когато имате връзка с някой повече от година и той ви се прави на недостъпен. А вие хуквате след него след първото обаждане как да променим това?
Като спрем да хукваме при първото обаждане и почнем като него. Много е лошо да се вкопчиш в някого и да забравиш собствените си навици и живот отпреди него. Освен това го приучаваш да си му на разположение, щом му скефне и свирне, та за какво да се напъва.

# 32
Оффф, значи искате пазаруване уикенда  заедно в Била,  деца, родителски срещи, абе луди лу сте.. Ти явно си готова,господинът не, почивки и вечери си е секс просто с етикет.

# 33
"Искам да съм с човек когото обичам и ме обича" не е = на обичам този мъж и го желая.
Авторката иска любов,броене на морски пясък и сваляне на звезди,по принцип,а не от конкретния човек.
Самозаблуждава се,че той "има чувства и си личи"(WTF?!?),защото не обича човека,а преследва идеята за любов и романтика.
Тъпо..Толкова тъпо,че обикновено, подобни връзки се вдлъбват още на първото тримесечие..

# 34
  • София
Авторке, аз съм била от другата страна, демек на приятеля ти, но не съм изтрайвала с никого дълго. В един момент мъжете започваха много настоятелно да изискват нещо повече (като теб), да мрънкат, че не им стига времето с мен, че не им обръщам внимание и блабла. Това беше аларма да им бия шута. Като млада исках преди всичко лежерно забавление, а не дрънкане за брак, деца и общо пазаруване в Била, както някой спомена по-назад.

От личен опит: колкото повече го търсиш и му дуднеш, толкова повече го дразниш. Човекът на този етап явно не иска нищо сериозно, точно както аз не исках навремето. Тоя живот не е само супер мега сериозни връзки - преди да се стигне до някоя такава, е добре да се отпуснеш и да се забавляваш.

Не търчи след него, няма смисъл. Или извлечи и ти някакво удоволствие от цялата работа, или го разкарай и търси някой "сериозен". Съвсем просто е.

# 35
Тая тема ме подсети за това

# 36
Не съм си губила времето с "недостъпни".Това е за объркани хлапета. Зрял и умен човек търси друго.

# 37
Спри да му вдигаш. Sunglasses

# 38
  • София
Просто си има емоционално недостъпни хора и впрочем, ще си останат такива завинаги.
Тичай само за почивка и вечеря тогава Joy и си хвани друг за секс, примерно. И така- прави си кефа демек.

# 39
Това с "недостъпността" са някакви детинщини. Или си с някой и си на 100%, или не си, полвинчатите неща са загуби време.
Много бързо ги хващам тези с "по няколко" и неориентирани, вечно чакащи и изясняващи се.
Като мъж, каня веднъж, втори път, трети път "напомням". На четвъртия, ако няма взаимност и реципрочност, повече не търся, като не блокирам и не трия. Случвало ми се е доста пъти да ми се "включват", но след дъжд качулка не става. Просто много хора не умеят да си изиграват картите и как да се държат, също не знаят какво искат и как да поставят намеренията си, желанията си и поривите си още в началото.

Polskoto cvete иска романтик, като нея да си домошарстват, да си се разхождат с колата, и да си беседват, което е чудесно, просто господинът не е нейният човек.
И да не се опитва да играе игрички, а да сменя "присъствието" в емоционален план.

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 02:31 от FragranceFanatic

# 40
Тая тема ме подсети за това

А на мен за тази книга Grinning

# 41
# 42
Проблемът е, че критериите за "недостъпен" са много различни. За някои хора всичко, дето не е "дупе и гащи" се тълкува като отдръпване или темерутщина. За други е нормално да има повече дистанция и лично време.

# 43
# 44
Аз съм бил в подобна ситуация. Харесвах едно момиче, обаче тя нищо не изпитваше към мен. Известно време и писах разни неща, например пожелавах и хубава седмица и други подобни мили думи, тя също ми отговаряше, но накрая май ме блокира. Месеци по-късно отново видях профила и, но вече не посмях да и пиша.
Основното, което исках да кажа е, че когато някой се прави на недостъпен, колкото и време да общуваш с него, не е гаранция, че и той има чувства към теб. Извинявам се ако коментарът ми не е по темата Sad

Общи условия

Активация на акаунт