Запознайте се с MAX Academy – мястото за подготовка на емоционално интелигентни деца

• 4 447
  • 28
  •   1
Отговори
MAX Academy вече отвори врати в град София – на ул. „Васил Друмев“ 37!

В нашия образователен център вярваме в индивидуалния потенциал на всяко дете и подхождаме с разбиране и отдаденост към малчуганите. Мисията ни е да помогнем на децата да усъвършенстват силните си страни. Предлагаме арт занимания, забавна математика, музика и танци, и още много увлекателни уроци.

Децата в школата са разделени на три групи според тяхната възраст и интереси:
🧒Герои – 1-2 г.
🧒Мечтатели – 3-4 г.
🧒Легенди – 5-6 г.

Каним всички майки с деца от 1 до 6 г. да станат част от нашата общност и да се възползват от уникалната програма за ранно развитие.

В центъра предлагаме още:
🎒 Изучаване на английски език по системата Jolly Phonics – метод, който прави ученето забавно и ефективно;
🎨 Арт занимания, които развиват креативността на децата;
🎭 Уроци по актьорско майсторство за изграждане на увереност и изразителност.

Първите десет семейства, които запишат децата си в MAX Academy, ще се възползват от ексклузивна промоция – специална месечна такса. Осигурете на своето дете ранна преднина в обучението и се възползвайте от тази уникална възможност още днес!"*

Включете се в играта!

На колко годинки е вашето дете и какви смятате, че са най-силните му и отличителни качества?

На 12.12.2024 г. трима от вас ще спечелят урок по забавна математика от MAX Academy.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

https://maxacademy.bg/
гр. София, ул. "Васил Друмев" 37
mail@maxacademy.bg
+359/899 111 858

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 10:06 от Жaклин

# 1
Детето ми е на 5 год. Много е буден, постоянно задава въпроси и се интересува от почти всичко. Много му е интересно да сглобява нещо от Лего, креативността му е силната страна.

# 2
  • Горна Оряховица
9.
Изключително любознателна е.

# 3
Момиченцето ми е на 4 години. Много е будна и любознателна, като й диктуват думи бавно, вече дори може да ги напише. Обича да танцува и рисува.

# 4
  • София
Децата ми са на 3 и 8 години. Много са различни, но и двамата са много любопитни.

# 5
Малката ми дъщеря е почти на 2години,много обича да драска с моливи.А голямата е на 12 интересува се от човешкото тяло.

# 6
На 8 години. Смятам, че най-силните му качества са любопитството и креативността. Освен това, изразява себе си чрез рисуване и игра, което показва неговото въображение и оригиналност. Друго отличително качество е съчувствието – много е внимателен към чувствата на другите и винаги е готов да помогне, когато някой се нуждае от подкрепа.

# 7
Имам момче на 5 г. и момиче на 2 г. Синът ми научав стихотворенията от първото чуване, помни цели части от стихове, нечетени от месеци, чете и пише от около година. Извършва аритметични действия наум.
Дъщеря ми е чувствителна, емпатична и много внимателна. Обича музиката, да пее и танцува.

# 8
Имам две деца, момиче на 8г, музикално талантива и много бързо запомня.
И момче на 4г. той е много внимателен и детайлен в игрите си.

# 9
Имам голяма дъщеря и две по- малки деца - на 8 и на 10 години.
Много са старателни, ученолюбиви, чувствителни... Обичат да рисуват, да ходят на театър, строят с Лего.

# 10
Синът ми е на 3г и 5м. Интересува се от електроника, обича да пее и да изрязва.

# 11
Имам 3 дечица - на 3 и на 5 години. По-малкият е много бъбрив и обяснителен, а по-големият - наблюдателен и аналитичен. Най-малката е калпазанка на 1г, която е много активна и изобретателна в пакостите.

# 12
  • Countryside
Детето ми е на 3г и половина, любознателен е. Мисля, че биха му харесали подобни занимания.

# 13
  • София
На 4г. Артистична.

# 14
Синът ми е на 1год и 6 месеца. Изключително умно дете!

Общи условия

Активация на акаунт