Запознайте се с MAX Academy – мястото за подготовка на емоционално интелигентни деца

• 4 942
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Детето ми е на 5г. Има изявен интерес към числа и боравене с тях.

# 16
На 4, едни от най-силните качества са, че е изпълнителна и трудолюбива.

# 17
Детето ми е на почти 3 години. Много обича букви и цифри. Може дори да пише някои цифри.

# 18
Момче на 5 год. Определено има добро логическо мислене, запаметява бързо и успява лесно да възпроизведе чутото. Освен това е и доста подвижен и артистичен Hug

# 19
Дъщеря ми е на 3 години. Най-силните и качества са самостоятелността и, това, че е упорита и ината. Много бързо копира какво си и показал. Знае много буквички, може да брои до 10, а също така се учи на песнички и стихотворения.

# 20
  • София
Паметлив, упорит и самостоятелен. Скоро става на 3 г.

# 21
Детето ми е на 3 години и половина.

Най-силната страна според мен е паметта му. Запомня без усилие стихчета, песни и словосъчетания. Има богато въображение и развито асоциативно мислене също така. 🙂

# 22
Дъщеря ми е на 13 години. Едни от най-силните и' качества са креативност, емпатия и любознателност.

# 23
  • София
Имам две чудесни дъщери, на 7 и на 5 години. Толкова са различни и в същото време прекрасни по своя си начин.
Голямата е спокойна, търпелива, внимателна - като цяло нейната сила е в това, че много добре обмисля нещата, преди да действа.
Малката е огън, бърза, активна, само дивотии са й в главата, но пък е супер умна и танцува и пее с талант. Нейната сила според мен е в умението й бързо да се адаптира в ситуациите, без много да му мисли и накрая всичко й се получава според желанието й Grinning

# 24
На почти 2 Simple Smile Емпатична е и е много любознателна Simple Smile И любопитна Simple Smile

# 25
Детето ми е на 3 години. Много бързо запомня стихчета и танцови стъпки. Flowers Cherries

# 26
Малкия ми син е на 11 години и е емоционално интелигентно дете , добър събеседник и изключително запомнящ интересни факти от историята.

# 27
На 7 години. Към момента чете доста добре, може да смята до 100, изключително артистична е, запомня много и различни факти и рисува прекрасно.

# 28

Изтеглени са късметлиите, които печелят урок по забавна математика от MAX Academy. Това са:

Eleah
Dragoness
Deni1993

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 16.12.2024 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "MAX Academy" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- телефон за връзка
- email

Благодарим на всички за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт