Цветя за терасата - 3

• 33 990
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Показали са ми се мушкатата от семена,дето сях онзи ден. 😍

Дай да ги видим, де:)

# 646
Ми те малки зеленки точици още,но ето;

Розите също много добре се развиват. Аз на лилавата й треперя,че много ми е мерак да имам,та само ги зяпам. 🤣  Другата е по-добре,но и лилавата върви. Сега остава да са и тези цветове,за които ги купих и всичко ще е 6. 😍

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 18:41 от Anyyyone

# 647
Какви са бебета! Да порасгнат и да им се радваш! Не съм виждала досега разсад, само по- големи ра6тония. Благодаря, че сподели:)
Лилава рода, отдавна не съм виждала наживо. Редки са, поне при нас.

# 648
Мерси! Ще ви ги показвам. 🤗
Аз лилави съм виждала,но нямах. Те всички разбирачи казват,че както няма синя,черна,така няма и лилава,за това тръпна да видя дали ще я бъде тази лилавата или са прави. 🤣

# 649
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дама трефа, на дворчето имаше реколта. и то каква!
сега ще бъде малко градска работа Simple Smile балконска, и не знам как ще се държи. достатъчно е да засенчи, а ако и цъфне... Simple Smile

# 650
Добри, да покажеш като цъфне!  Боб няма да те  карам да вариш:)

# 651
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Simple Smile тържествено обещавам!

# 652
  • Бургас
Оооо,бебета мушки и аз имам. Утре ще ви ги снимам.

Натти,когато решиш пиши,няма проблем.

Днес в Билата гледам,че има корени рози - харесах си две - едната е червена с жълти пръски,а другата една тъмно синя ли,лилава ли..... Поогледах ги,ами стоят ми като восъчни просто....Не знам.,..

# 653
Ей, ама как ще ме навиете пак да се пробвам с една роза на балкона. До на сима една къща с трендафил до оградата. Такъв аромат се носи, когато цъфти, че цял ден мога да седя и да вдишвам:)

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 20:04 от Biserka_a

# 654
  • Бургас
Аз,тая роза,дет съм я планувала,мисля да я садя в градинката на комшийката (  която не понасям),която градинка  е под моите тераси.Ще видим....
Но,пък искам обикновена червена,трендафил….Мъка,мъка…..

# 655
Малей, как се изложих с този ,,ТрАндафил,,:-)
Карзз, щом ще модел да й се любуваш, няма значение в коя градинка е, освен ако съседката не те саботира:)

# 656
Карзче,те са така,восъчни,но после восъка пада. На мен ми бяха подарили такава жълто-червена,но излезе розова. 🤣 Е много е красива,бебешко нежно розово,кичеста като божур. Другите две поне си отговаряха на цветовете от кутиите. На теб ти трябва катерлива май. Аз нямам нито една. Иначе с резници лесно се хващат,но аз нямам къде да ги пускам да се катерят.

# 657
  • Бургас
Бисерка,тя съседката каза,че ако искам да си садя китки. Нямало проблем! И как няма да има,като и бера ядовете постоянно на тая..Това е друга тема и не ми се говори просто.
Ени,то и аз няма къде,ама ей,намерих начин. Много ми харесва такива тераси,дето има влечаща роза по тях. Това е начина при мен - в градинката на съседката и да я пусна да влече по водосточната тръба. Комшийката е на втория етаж,така,че след време и тя ще й се радва.

# 658
Бисерка, голяма красота тоя декоративен грах, много нежен и красив цвят!

# 659
Изнесох малка част от моите сакъзи . Надявам се , че няма да измръзнат,все пак бяха на южна остъклена тераса и не са калени. Сортовите мушката ще изчакат още  .

Общи условия

Активация на акаунт