Цветя за терасата - 3

• 34 202
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Момичета , не знам колко ит вас одобряват и харесват подобен тип "градинка" , но тъй като аз живея в блок и всичко на всичко терасата ми е 50 см широка , ми допадна тази идея  https://youtu.be/ygelnI574dI

# 601
  • София
Момичета , не знам колко ит вас одобряват и харесват подобен тип "градинка" , но тъй като аз живея в блок и всичко на всичко терасата ми е 50 см широка , ми допадна тази идея  https://youtu.be/ygelnI574dI
Аз лично ненавиждам пластмасови бутилки и всичко изработено от тях. Simple Smile И моята тераска е доста малка, че и остъклена, ама слагам колкото мога цветя.

# 602
Щом ти харесва - направи я:)
На мен не ми е естетически издържано. Дори го намирам за кичознo,  а и ми се струват много наблъскани цветята. Как ще дишаш и ще се развиват.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 10:29 от Biserka_a

# 603
  • Варна
И на мен ми се струват много наблъскани. Сандъчета, окачени на парапета също няма да отнемат място, а ще стоят много по-красиво.

# 604
  • Карлово
http://www.homecenter.bg/uploads/t_3d4169a10ddc58186759d2217ed292df.jpg
По-добре саксия фонтан има и в бяло.

# 605
  • Варна
А, да бе, това направо си го представям на тераса 50 см Joy

# 606
Такъв вид саксия си я представям  на двор( каменна саксия) или на голяма тераса.

П.п.
Лисата на миналогодишната ми кампанула жълтият и съхнат. Развиват се и стават като кошничка.
Идеи , как да й помогна?

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 15:16 от Biserka_a

# 607
  • Карлово
А, да бе, това направо си го представям на тераса 50 см Joy
Представи си го. Най-долната саксия е 40см. - сега го измерих. А терасата е тясна, никой не е казал, че не е дълга. В единия край спокойно може да има цветен акцент.

# 608
  • София
Обещах да снимам пратката сакъзи и мушкато от фейсбук. Жената се казва Иванка Найденова, мисля че са много добри растенията.

# 609
  • Варна
Представи си го. Най-долната саксия е 40см. - сега го измерих. А терасата е тясна, никой не е казал, че не е дълга. В единия край спокойно може да има цветен акцент.
Може, но не ми изглежда съразмерно. Това се предполага, че би трябвало да се вижда от всички страни, затова и формата е кръгла. А като го бутнеш в единия край на терасата ще му виждаш точно едната страна. Представям си го на голяма открита тераса, за да има светлина отвсякъде и да растат цветята съразмерно и красиво.
п.п. Нели,
много са хубави, много да ти цъфтят! За Иванка Найденова и аз съм чела добри отзиви.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 17:48 от Месечинка виторога

# 610
  • Бургас
Днес разменях цветя с една моя дружка. Много ме зарадва.
Имам си още един цвят кралско мушкато.

Оххх,че красиви сакъзчета! Много да ви радват!

Аз трябва да си набавя бяло и лилаво сакъзче!

Моите всичките китки са напъпили и мисля,че другата седмица вече ще имам цъфнали. То и сега има две мушки,които са с цвят още като ги изкарах.
Показвам ви две от терасите.

# 611
Еха, Нелка, Карз, браво на вас!
И аз обичам да слагам шишарки, камъчета и каквото намеря в гората.Simple Smile

# 612
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
иглики в гювече, мушкати - висят от климатика, цъфнали нарциси и мускари в кофи от сирене, клематис в кофа от сирене, още някоя и друга китка в саксия, 4-5 сандъчета още с нищо, но в едното растат бебета тагетеси и нещо, което не знам какво е. не се сещам ккаво съм сяла там Simple Smile Simple Smile Simple Smile
и имам домат на тераса, пипер на тераса, боб на тераса...

# 613
Ето ги мойте ресници сакъзчета            това са кълдаръмчетата ми

# 614
Karzz, Нелка, много са готини, дано ви радват с обилни цъфтежи! Днес си купих калибрахое и петуния, никъде не намерих "Звездно небе ". В три цветарски магазинчета казаха, че не получават грамофончета и лобелия.

Общи условия

Активация на акаунт