Декемврийско бебче не се срами,покажи на мама момче или момиче си ти!

• 21 011
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Той ми каза, че има три много важни седмици , в които трябва да се наблюдава бебчо.

Кои са тези седмици, Net?

Shrew, дай Боже пък като дойдеш най-после да се съберем и на среща... lalalala

# 196
Sarra  много се радвам, че всичко е наред и че си се изкефила от докторката и прегледа.
Става дума за 13, 20 г.с., а за третата ще го питам  довечера. Той ми я каза, но аз бях толкова превъзбудена от прегледа преди, че запомних само кога ще е следващия път.
Тогава видяхме двете полукълба на мозъка, четилите клапи на сърцето, носната кост, пола, костите на ръцете и крачетата и всички вътрешни органи, които се оформят до 13 г. с.
Прегледа беше супер и сам в състояние да ходя всеки ден при него за да гледам бебчо с такива подробности.

# 197
Ами хайде да се изфукам....аз си имам СД още от първия преглед, всеки път записваме върху него  smile3502  Мъжлето ми обеща да не го разкодира, но мен ме сърбят ръцете, искам да си го гледам всеки ден.....за жалост не ми се връзват  Laughing Док ще ми го разкодира чак когато родя.

Sarra, не обещавам, но поне ще се опитам да направя всичко възможно да се видим поне за малко. Милото ми е от Ловеч, а София не е чак толкова далеч. И без това ще сме постоянно там защото мисля да направя абсолютно всичките покупки за бебо от София. И понеже подхванах тази тема, моля препоръчайте ми магазини. Искам обаче всичко да купя от един магазин, не ми се обикаля  Wink

# 198
Мили майчета, мислите ли да ходите на курс за бременни?
 smile3529 smile3523 smile3529
 Искам да отида, любопитно ми е , но не знам точно къде.  Thinking Четох доста по темата и се оказа, че във всяка болница има такива курсове, ще се радвам ако ми препоръчате нещо.

# 199
  • Варна
като стана дума...кога ще пазарите? около мене има доста суеверни хора и ми казват да не бързам, ама Декември едва ли ще ми е до обиколки по магазините smile3507 плюс това ще студено а и знам ли дали няма да има и сняг... количката и леглото ще са ни подарък...
та се чудя дали да не започна полека лека с останалите покупки newsm78

вие какво ще правите?

# 200
Ние ще пазаруваме както и когато дойде. Virginity, не ги слушай много много хората, усмихвай им се и си прави каквото си знаеш Whistling

дами, знаете ли кво  Rolling Eyes  дойде миииии......апетита alert newsm22

АМИ СЕГА newsm78

# 201
Ооо, и аз се колебая дали да купя накоя и друга бебешка дрешка. А са толкова хубави сега.
Само че въобще не ми е ясно за зимно бебе колко дебели дрехи трябва да се купуват. На мене всъщност не ми е ясно изобщо какво трябва за едно бебе.
Така че съм решила да чакам поне до септември и тогава да започна да се оглеждам по същество.

# 202
  • Варна
да, те по принцип май още не са излезли зимните неща  newsm78
а какво трябва за бебе има един много хубав списък ей тука:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103060.msg1826259#msg1826259
Mr. Green

мисълта ми е, че не искам да чакам зимата ами септември някаде като излязят топлите дрешки ще се потъркалям по улиците Joy

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 11:47 от Virginity

# 203
Здравейте! Днес е последният ми работен ден и в събота заминаваме на море! Нямам търпение вече.  Освен това и на мен ми се пазарува вече за бебо, но още не знам какво ще бъде - докторката ще ме гледа след морето.  Пък и почти нищо няма да купувам, защото имам много неща от баткото. Ще ми липсвате много две седмици.  Пазете се и до скоро!

# 204
И ние имаме много неща от батковците но за първоначално ще си купим нови дрешки. Да ви почерпя с моя опит ( за които се интересува ) . След като най големия до около 6-тия си месец беше облечен почти изцяло в розово , после бях малко по умерена докато не ми казаха  нещо конкретно. Освен това и малкия носи розови дрешки щото бях купила както се оказа като за 3-4 деца добре че кумовете ми родиха момиче та се отчетохме както подобава и там. Та с две думи не се хвърляйте за големи пазари че после ... Ще трябва пак да раждате за да оползотворите поне част - майтап де. Но наистина вече купувам по универсални дрехи. Например обожавам оранжево. Малкия , а и големия са най оранжеводрехопритежаващите деца в цялата югоизточна Европа. Дано да ви е полезно като информация.
Уикенда наближава , Топъл Слънчо да огрява, че море или басейн ще видим пак, чаааааак по догодина.

# 205
Здравейте, декемврийски мами! Аз съм сравнително нова сред вас, но искам да се включа в темата за феталната морфология. Ходих във Фемина при д-р Марков, но беше малко рано според него - 17г.с. Трябвало да ида към 19. Прегледът беше доста обстоен, около 20 мин., показва всичко, което види и е важно - наред с пръстчетата и пола/за което пита предварително/, гледа органите на бебчо. Предлага запис на целия преглед на видеокасета или снимки на диск. Малко се подразни, че искахме 3Д снимки, защото не били важни /глезотийки/ и за малко да забрави да огледа нещо друго... Аз бях останала с впечатлението, че ще снима клип, но... малко се разочаровахме. А и не ми прдложи доплер, даже не знаех, че е с отделна цена. Препоръча да ида пак м-у 28 и 30-та седмица. Може би това е третата важна седмица.
А за Мазнейкова - моя позната ходи преди месец и е изключително доволна.

# 206
И аз съм за оранжевото " оранжево е небо, оранжево е .... newsm78" как беше тази песен? оф, много съм изглупяла напоследък. Да ви се оплача вчера за пръв път в живота си, адски мразя такива неща не просто закъснях, а забравих за среща. Dizzy Face Беше точно след лекаря, само за бебо си мислех и ..... Confused. още не мога да повярвам, че ми се случи.Толкова съм погълната от моите си мисли и от вас, новите ми приятелки.....ай, ай. Не ми се сърдиха, защото знаят, че не правя така по принцип.
И сега какво стана освен Shrew и моя милост кой е в отбора на лакомниците   food010

# 207
Толкова съм погълната от моите си мисли и от вас, новите ми приятелки.....ай, ай. Не ми се сърдиха, защото знаят, че не правя така по принцип.

Ха ха ха! Detelini - и аз така, за нищо друго не мисля и забравям неща, с които иначе си пълнех и сънищата... Laughing

# 208
  • сто акровата гора
Здравейте момичета  Hug
Известно време не ви четох, че ми се понатрупаха задачки, но ето че пак сам на линия! Да се вклча и аз в темата за феталната морфология, аз ходих във Фемина, при др. Врагалева, без да знам нищо за нея предварително, но останах много доволна. Прегледа продължи към 30 мин (сигурно защото бях първа, то беше сутринта раничко) и огледа подробно всичко, пръстчета, мозък, коремна стена, сърце, мери вратна гънка, огледа си органите подробно, направи си измерванията на главичката, на пупата на бебчо  Two Hearts... абе много подробно и обясняваше много какво точно прави, а пък аз си зяпах на монитора срещу мен  Party Та така се поогледахме с моята хубавица и на клипче се записахме и снимчици имам, ама там ми беше ясно какво виждам пък после в къщи се пулех само  smile3556 и не ми изглеждат толкова ясни снимките  Joy И Доплер направи и ми даде разни графики за моята си докторка да й ги покажа.
Иначе за килограмите, аз съм си все така +2,5 много ми се ядат плодове, мъжът ми само ме закача, че съм опустошила един бостан дини, за пъпеши, ябълки, праскови...абе що е плод все ми се дояжда, да не ви разправям. Но това е добре мисля, хем витамини за бебо, хем на мен ми е добре, че на тази жега нищо готвено не мога да понеса
Ох отплеснах се в писане, ще ви омръзне да четете!
Чао за сега и се пазете  Hug

# 209
Здравейте, скъпи мамчета. Бях на море и не съм влизала две седмици. GrinningАма много сте бързи бе, докато изчета старата тема, и ето ти нова, още по-вълнуваща! Joy Браво на Майче! Hug За протокола - и аз чакам момче, потвърдено и заснето многократно.Така че може да ме оцветите в синьо! Вече съм наддала 5кг, въпреки че не ям много Confused Но да са ни живи и здрави на всички бебетата, с другото ще се справим. Може ли някой да ми каже резултат от БХС 1:651 лошо ли е?  Rolling EyesЧе съм се шашнала, въпреки феталната морфология при Мазнейкова - при мен 15мин., и добрия резултат. Благодаря и леко бременеене на всички! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт