Декемврийско бебче не се срами,покажи на мама момче или момиче си ти!

• 21 000
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви, момичета. Лека бременност от все сърце ви желая  bouquet  bouquet  bouquet

Силна съм да, винаги съм била, но понякога и тя не помага...
Но животът е такъв, понякога ни подлага на изпитания.

# 136
Здравейте момичета!
Много ми е мъчно да видя, че още едно момиче от нас е загубило бeбчето си! Вени, ако четеш, искам да ти кажа само, че такива неща се случват, но не бива да те плаши за бъдещето. Вярвай дълбоко в своето щастие и знай, че то ще се случи и така ще те обземе, че сама ще се чудиш как е възможно.

Аз пак съм на работа от днес. Край на отпуската и до края на годината - все ще е така. Вкъщи още е ад от ремонта по дограмата, а на всичкото отгоре ни откраднаха решетката и знака на колата отпред и хайде дай още 200 лв. ... и сега не я ползваме, та ходя с градски транспорт на работа ...ужас. А интересно, възрастните "дами" изобщо не стават като ме видят, ами само по-младите и то понякога (забележете, че мъже изобщо не стават). Не че винаги искам да седна, но в тази клатушканица в градския транспорт, сутрин рано след закуска, просто е ад в трамвая. А ми личи вече и още как   pregnant

Разбирам, че пак не е имало среща - аз в събота вечерта влязох за малко да видя има ли напредък по предложението на pontes, но тъй като нямаше, а аз нямам Интернет тези дни вкъщи, не ви писах и не се намесих по организацията. pontes, както виждаш, не ми се отдава тази организация, явно ще трябва да се видим само ние двете  bye Ти кога заминаваш?

Момичета, в сряда съм на феталната - нямам търпение.

Аз тези дни имах страхотни подувания на краката. Глезените ми бяха изчезнали дълбоко в подутини,  а краката - целите бяха болезнени при допир. Казват, че е от жегата, но явно и аз си го имам като слабост, слабо кръвообращение. Освен това ми се схващат мускулите на прасците понякога сутрин, докато още спя. Адски е болезнено. Смятам да се чуя с докторката си днес да я питам кво да правя, че не се търпи.

Вие как сте?

# 137
  • София
Sarra, схващането на краката /прасците, нали?/ се нарича мускулни крампи и се оправя с пиенето на магнезий.  Peace Много е неприятно, но като започнеш магнезия не се връща повече. Аз отичането нямам личен опит, моите не отичат, но намали солта на минимум  вдигай колкото може по-често краката на високо.

# 138
Аз пия магнезий от 12г.с. и въпреки това миналата седмица имах крампи....Събуждах се по няколко пъти на вечер, схващането се местеше ту в десния, ту в левия крак  Sick

# 139
  • София
 newsm78 Ако увеличиш дозата? Аз бях на Магне B6, май 3 пъти по 1 беше,  като го почнах спряха. Този път още не съм го почнала магнезия, въпреки че ми го изписаха в 17г.с. , но нямам крампи, а и контракции много рядко, така че още си го отлагам / много киселини ми докарва/.

# 140
Klemy, няма ли го този магнезий в HIPP витамините? Нали ги пия, бе, егати.
Док-ката ми пък ми каза утре да ходя да дам урина за белтък. Уф, така не ми се ходи - пак ще почна да закъснявам за работа заради изследвания и шефът ми ме гледа гадно.

# 141
  • София
Здравейте, милички,
Аз вече просто не издържам на тия болки. Направо не знам къде се намирам вече. Започнах да взимам едни хапченца на билкова основа за изхвърляне на песъчинките, но с болките не мога да се справя, просто са нечовешки. Този уикенд бях сама (и още съм де - аман и от тези командировки на моя мъж) и направо по едно време не знаех какво да правя вече, не можех да си взема дори нещо за ядене от кухнята от болки. След малко трябва да тръгвам на фетална, а не знам как ще се довлача дотам. Убива ми се желанието за всичко от тези бъбреци! Дори вече започвам да си мисля, че сигурно не са песъчинки, а нещо много по-страшно за да не минава и се психясвам допълнително. Е, оплаках ви се  Sad.

Sarra, това с подуването е много неприятно, задължително питай докторката какво да правиш!! А за крампите - като ти се схване прасеца в никакъв случай не опъвай крака, не го протягай. Веднага направи контрашпиц, дори да те боли много - ще видиш, че ще се отпусне.  А за шефа ти - по-добре свиквай да те гледа гадно и не се впечатлявай, че оттук нататък мнооого често така ще те гледа - и сега и след като родиш и имаш малко детенце после - та той да си гледа, ти си свиркай.

# 142
Здравейте момичета,
дано ни е хубава новата седмица . Да няма болни мамета, сърдити шефове и въобще по - добра да е!
Вени съжалявам за случилото се! Дано скоро ни кажеш добра новина !
Понтес бе ти що не си в болница? Като бях  в болницата имаше няколко майчета с такова оплаквания, и им вливат 1-2 дни разни работи и хайде по-живо , по-здраво- чисто нови в къщи! Ти консултира ли се с твоя лекар?

# 143

Благодаря ти много!
Ще я прегледам, защото наистина съм чувала това-онова за нея и ме гложди любопитство  Rolling Eyes

# 144
  • София
Понтес бе ти що не си в болница? Като бях  в болницата имаше няколко майчета с такова оплаквания, и им вливат 1-2 дни разни работи и хайде по-живо , по-здраво- чисто нови в къщи! Ти консултира ли се с твоя лекар?

ClanG, не знам защо, но моята лекарка не ми обърна много голямо внимание на тези оплаквания...пуснахме урина, каза да пия ношпато и това беше. Ще взема пак да й звънна да й кажа, че още ме боли, тя сигурно е забравила...

# 145
Стига бе! Бъбреци болят така гадно! Обади и се веднага, и ако не ти обърне внимание се обърни към друг лекар. Трябва да вземеш мерки веднага! В болница ги приемат дори и само със съмнение за проблем . На какво прилича това! Ми може и въобще да не са бъбреци а нещо със бебето (недай Боже !)! Звъни и на тая и казвай какво става!

# 146
  • София
Стига бе! Бъбреци болят така гадно! Обади и се веднага, и ако не ти обърне внимание се обърни към друг лекар. Трябва да вземеш мерки веднага! В болница ги приемат дори и само със съмнение за проблем . На какво прилича това! Ми може и въобще да не са бъбреци а нещо със бебето (недай Боже !)! Звъни и на тая и казвай какво става!

Ее, не, аз откакто имам болки два пъти ходя, гледахме бебчето, тя ме прегледа, не ме е оставила. Аз си харесвам много лекарката. Просто решихме да изчакаме, да не взимам лекарства. Та затова така се получи.

# 147
Е ти колко още ще търпиш на тея болки! То човек си има граница на поносимаст! И най вече - трябва ли? То ти си знаеш де неискам да ти се мешам . Но трябва да има някакво разрешение, ами ако не излязат още 2 седмици - ти какво ще се гърчиш ли?

# 148
pontes, много време вече те мъчат тия песъчинки, лоша работа. По принцип тези там уретерните проблеми са много упорити и неприятни. Но има спасение и за бременните, няма да се даваш. Ако ти трябва нефролог (ако лекарката ти поиска преглед при нефролог, това е за уретерните неща), непременно иди при д-р Киперова, Александровска болница. Тя е страхотна жена, страхотен лекар и наистина може да помогне. Но не знам де, ти може да не си за нефролог.

Всички чакаме новините от теб, дано скоро ти мине.

А като го няма мъжа ти, няма ли с кой пък друг човек да останеш вкъщи - мама, леля, приятелка? Не е  добре да оставаш сама при това положение?

# 149
Да ви се оплача.....от няколко дни стомаха ми е без дъно....ям през 2-3 часа   doh .....а какви количества поглъщам  smile3514
Сутринта кантара показа +7 кг.  Embarassed Оффф, не мога да го контролирам това чудо  smile3516 Ето на, пак се натъпках като прасе......как така в единия момент нямам апетит, а в другия преяждам  Confused Хайде признайте си и вие, не ме оставяйте сама  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт