Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 206
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Аз си направих абонамент за 6м в pickndazzle -sleek. От първата кутия, която ми пратиха съм доволна, имам скраб на кокосолис, супер готин хидратант, бронзер, парфюм , единични сенки. За втората съм си избрала 2 четки за лице на teeez и 2 за очи на miss cop +едно червило. Кутията е добра щом търсиш декоративна козметика, защото в случая можеш да си избираш или като си направиш бютипрофил да си маркираш какво ползваш и какво не.

# 121
Това е супер. Първата нe я избирам, нали? Направих си бюти профил, но на втората кутия вече го гледат вероятно...

# 122
Това е супер. Първата нe я избирам, нали? Направих си бюти профил, но на втората кутия вече го гледат вероятно...
Във всяка една кутия можеш да си избереш продуктите, не е нужно да чакаш до втората. Simple Smile
Скрит текст:
След като потвърдиш поръчката за абонамент, се появява екран с опции да изберете продуктите или те да изберат спрямо това,което си посочила че харесваш и т.н. . Когато избереш първата опция, влизаш в магазина, където можеш да разгледаш всички продукти и да ги добавиш към кутията.
Линкът е достъпен до 24 часа след закупуване на абонамента за първата кутия и след това до 5 дни преди датата на следващата кутия.

# 123
  • София
Аз си поръчах току що специалната кутия на myfullbox. Един от продуктите е deluxe зампъл на GlamGlow маските и други лукс марки обещават, ще ги видим другата седмица...

Чакаме снимки. Relaxed RelaxedRelaxed

# 124
Ето ги нещата от специалната есенна кутия на myfullbox:

- продукт на Мак/Смашбокс или Боби Браун: на мен се падна photo finish primer на Smashbox
- supermud clearing treatment на GlamGlow (не е отворена, което е супер)
- червило на Technic Love and Kisses - цвета на мен ми харесва не съм го пробвала на ръката но добре изглежда
- парфюм на Зоела малко не се вижда колко е ml май е
- хайлайтери на Bellapierre за мен са доста тъмни ама стават за сенки за очи
- Bumble &Bumble while you sleep overnight damage repair hair маска 15 мл
- sunday rain food soak watermelone соли за крака
- корейска sheet маска
- Goetz Bad Ischl 24 gold energizing eye recovery mask

# 125
Изглеждат прекрасно! Това е тази Направи си сам 9 броя - 40 лв, нали?

# 126
  • Варна
Вече подозирам, че Bellapierre си плаща за да й слагат продукти в кутиите. Нещо като реклама ми се струва  newsm78

# 127
Изглеждат прекрасно! Това е тази Направи си сам 9 броя - 40 лв, нали?

Не тази е специалната есенна кутия, която пуснаха след октомврийската но цената и беше 39 лв да

# 128
И аз това забелязах, а и повечето продукти бяла козметика не са пълни размери,та вероятно това са мостри , които се купуват в огромни количества за да излезнат ефтино и да се избие така наречената кутия, защото все пак за да развиват бизнес с кутии трябва да са на плюс от клиентите си.
Ама че дълго изречение Grinning

# 129
Същата палитра имаше в Белбокс. Ползвам я. Пробвах я  и като сенки-ок е. В следващата кутия ще имат отново палитра, но сенки. Аз си прекратих абонамента. Нямам нужда от толкова палитри, гланцове и четки. А спрея в последната кутия изобщо няма да го ползвам Smirk

# 130
Това Са продукти,които съм виждала и преди в кутията,все едно и също въртят в тези кутии,но продуктите не са лоши,откъм подбор.Има от всичко.

# 131
# 132
Същата палитра имаше в Белбокс. Ползвам я. Пробвах я  и като сенки-ок е. В следващата кутия ще имат отново палитра, но сенки. Аз си прекратих абонамента. Нямам нужда от толкова палитри, гланцове и четки. А спрея в последната кутия изобщо няма да го ползвам Smirk
Този спрей пръскам върху леглото, вечер преди сън!

# 133
  • София
Момичета, покрай вас разбрах че има такива кутии и в Бг. Поръчах си bellebox и я чакам на 04.11, а днес си взех двете кутии от nailbox. Ако някой се интересува, ето ги.
Скрит текст:

# 134
Момичета, покрай вас разбрах че има такива кутии и в Бг. Поръчах си bellebox и я чакам на 04.11, а днес си взех двете кутии от nailbox. Ако някой се интересува, ето ги.
Скрит текст:

аз също я взех и смятам да я върна, за 30 лева само кремове за ръце и масло на Икаров, което съм пробвала и не харесвам. Пълна скука, много съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт