Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 208
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Аз харесвам белбокс, но за мен всяка кутия си е до време, спираш и след време пак подновяваш. Наистина много продукти се натрупват иначе и е излишно.

Чакам този месец belle, pickndazzle и кибрит. На pickndazzle имам 6 м. абонамент, който няма да подновявам - изчерпват се, няма как. Догодина сигурно пак. Кибрит ги взимам заради темата - кафе... досега съм им гледала кутиите, но не са ме впечатлявали, засега май само тази ще е. Belle не смятам да ги спирам на този етап, но аз от тях съм взимала само 2 кутии.

Всичко омръзва, аз просто внимавам абонаментите да не са еднотипни, примерно Бел и ПнД нямат нищо общо като продукти.

# 136
Кутията от втората снимка на каква цена е? Само двата продукта на микросел са над 30 лв. Thinking
Пп: намерих цените Simple Smile

# 137
  • Пловдив
Някой получи ли кутия Кибрит? Може ли да сподели снимки? Пишеше, че е изчерпан, но изглежда, че са им останали няколко бройки и все още може да се поръча...

# 138
Между другото, някой има ли абонамент за Premium Pick n Dazzle?
Пробвали ли сте парфюмите от там? Изглждат интересни по описание

# 139
Ако някой си вземе белбокса, моля да снима.

# 140
Аз чакам да пуснат ноемврийската кутия на Марви, за да я поръчам. Ако някой ме изпревари, ще помоля за снимка Simple Smile

# 141
Някой получи ли кутия Кибрит? Може ли да сподели снимки? Пишеше, че е изчерпан, но изглежда, че са им останали няколко бройки и все още може да се поръча...
Днес я взех, първата ми кутия изобщо и какъв късмет! Любима тематика, любими продукти / шоколад и балсам за устни Heart Eyes / Ще пробвам с удоволствие всичко. Показвам
Скрит текст:
Скрит текст:

# 142
И на мен ми харесва кутията. Шоколадът беше супер вкусен, след малко ще пробвам и напитката. Другото довечера.

# 143
Днес я взех, първата ми кутия изобщо и какъв късмет! Любима тематика, любими продукти / шоколад и балсам за устни Heart Eyes / Ще пробвам с удоволствие всичко. Показвам
Скрит текст:
Скрит текст:
Най-сетне една кутия на Кибрит да ме впечатли!!!

# 144
[video][/video]
Ако някой си вземе белбокса, моля да снима.
Може би не е пратена. Поне моята не е. Нямало място в камиона на Спиди ... това ми казаха 😁

# 145
  • София
Поръчах я преди да я видя, но съм доволна. Simple Smile

# 146
  Bellebox, нищо особено-палитра, измивен гел, скраб за лице и сс коректор!

# 147
ама скъпички неща
тоя cc крем е интересен... ама е тип Универсален цвят.. тъмен ли е? За хора с цвят на сирене питам

# 148
Цитат на: pimbareta [b
[/b]link=topic=1145376.msg39597336#msg39597336 date=1572970167]
Хубава ли е палитрата? Наситени ли са цветовете или не си я пробвала ?

# 149
Цитат на: pimbareta [b
[/b]link=topic=1145376.msg39597336#msg39597336 date=1572970167]
Хубава ли е палитрата? Наситени ли са цветовете или не си я пробвала ?

Палитрата е доста блещукаща. Май не е зле. Може ли, обаче, някой да качи писмото/картичката, където са описани продуктите? Аз нямах никакво листче вътре...

Общи условия

Активация на акаунт