Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 299
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Никой не прави изкуствена реклама на Марви. Това в втората ми тяхна кутия и всичко би ми влязло в действие. Всеки решава за какво да си похарчи парите. Аз над 25 лв за кутия не давам. Това, че на вас не ви харесва не означава, че ние не можем да я коментираме.

# 511
На Тесори какъв е продукта и розовото бурканче какво е Simple Smile
На Тесори е измивен гел за ръце, лице и тяло в бурканчето е свещичка!

# 512
  • София
Аз си взех Bellebox и Кибрит. Кибрит не мога да реша, харесва ми 50/50. Simple Smile

Имаше ли снимки на февруарската кутия на My Fullbox, че нещо не намирам?

# 513
Аз си взех Bellebox и Кибрит. Кибрит не мога да реша, харесва ми 50/50. Simple Smile

Имаше ли снимки на февруарската кутия на My Fullbox, че нещо не намирам?

Има качени в темата назад на месечната и специалната.

# 514
На мен кутията на Марви пак ми допада много, жалко, че не успях да я поръчам. Кибрит също ми харесва. Очаквах шоколад, но всички продукти ще ми влязат в употреба, така че съм доволна.

# 515
  • София
На мен кутията на Марви пак ми допада много, жалко, че не успях да я поръчам. Кибрит също ми харесва. Очаквах шоколад, но всички продукти ще ми влязат в употреба, така че съм доволна.

Марви още е налична.

# 516
На мен от вчера ми изписва, че продуктът е с изчерпана наличност. Някъде късния следобед гледах в сайта им. Сега е същото.

# 517
Преди час беше налична. Сега вече не е

# 518
Не се сдържах и на фул бокса и двете специални издания поръчах 🤪

# 519
Преди час беше налична. Сега вече не е

Изпуснала съм пак. Нищо, следващия месец евентуално.

# 520
Продуктите в Белбокс са много добри. Аз на марки не робувам и изобщо не съм ги и чувала, но са уникални - отразяват ми се много добре и се ползват от мъжа ми, който има мега чувствителна кожа на лицето. За бялата козметика говоря де хаха . Не им харесах коледната кутия обаче.

Кибрит последната кутия е като лоша шега за мен, но преди не съм имала оплаквания. Може и за това толкова да съм шокирана. Смятам обаче да прекратя абонамента си.

Марви са окей. Всичко при мен влиза в употреба, но нищо не ми е уау. Миналия месец и те бяха сложили някакъв зелен пакет за ядене, както в кибрит сега 😁 не ги ям тези работи.

# 521
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Никой не прави изкуствена реклама на Марви. Това в втората ми тяхна кутия и всичко би ми влязло в действие. Всеки решава за какво да си похарчи парите. Аз над 25 лв за кутия не давам. Това, че на вас не ви харесва не означава, че ние не можем да я коментираме.
Някъде да съм Ви цитирала или да съм писала да не се коментира?
Един определен потребител редовно възхвалява кутията и определено прави впечатление...Кой колко забелязва е друг въпрос.
Лекарствени продукти в такъв тип кутия не ми допадат.

# 522
Някъде да съм Ви цитирала или да съм писала да не се коментира?
Един определен потребител редовно възхвалява кутията и определено прави впечатление...Кой колко забелязва е друг въпрос.
Лекарствени продукти в такъв тип кутия не ми допадат.

Налудничаво е това, което казвате, защото харесвам и купувам не само гореспоменатата кутия, но и Кибрит (въпреки разочарованието ми този месец, но ще си използвам нещата), и съм си харесала Белебокс за следващия месец! Просто първата ме радва много и не виждам нищо лошо да изразя мнението си. Незнам защо винаги се счита, че когато похвалиш нещо във форума, то целиш рекламата му. Аз например забелязвам друг потребител, който постоянно говори за една друга кутия, трябва ли да си мисля, че й прави реклама? Ок, няма значение, не мисля повече да се включвам. Светът е шарен, хората сме различни и всеки има своите вкусове. А и както някой беше казал, чудесно е, че във България вече има такова разнообразие от кутии - за всеки по нещо.

# 523
Темата се разводни излишно. Казвате, че всеки има право да си изкаже мнението, а в същия момент реагирате веднага, ако някой изкаже мнение противоположно на вашето. Всеки потребител си има свой вкус и потребности, затова е нормално да не се харесват еднакви неща. Също така не смятам, че 25 лв е малко за кутия, в която пълноразмерните продукти са с реална цена 4-6 лв.

# 524
Малко кофти е да правим сметка на чуждите пари. Нали за това сме в тая тема? Вас ви интересува грим ,мен вече не. И само за информация:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт