Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 189
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Goog box поръчах и аз. Харесаха ми нещата на снимката Wink Моята ще я взема след обяд. Козметиката е за мен, хранителните- за детето Grinning и всички са доволни.

# 106
  • Пловдив
И аз днес получих моята първа Good Box кутия и мога да кажа - нито съм доволна, нито разочарована. Wink
Бих заменила сапуна с мента с един душ гел и чая с люта чушка с нещо по-приятно за женските сетива.

# 107
  • Dope Reach
На мен ми допада доста, макар че само гледам снимки, мързи ме да отида да си я взема от Еконт. Grinning

# 108
На мен кутията Good box ми харесва,с удоволствие бих използвала гела за измиване на лице.От full box ми допадна продукта на faith in nature,както и маската за лице.

# 109
Аз вече тествах някои неща и честно казано се влюбих в кокосово-портокаловият крем. Скрабът също не е лош. Чипсът от водорасли е .. не е зле, но не е и нещо кой знае какво...  но повече от едно листо ми идва в повече. Joy

# 110
Аз пробвах всичко без тестерите и съм доволна. Ще си ги използвам с удоволствие. Чипса от водорасли... не е по моят вкус  😋 меко казано.

# 111
Аз вече тествах някои неща и честно казано се влюбих в кокосово-портокаловият крем. Скрабът също не е лош. Чипсът от водорасли е .. не е зле, но не е и нещо кой знае какво...  но повече от едно листо ми идва в повече. Joy
Аз пък съм влюбена в скраба, днес го пробвах, уникален е!

# 112
На мен нищо от Good Box-а не ми "хваща окото" и не би ми влязло в употреба...Интересен ми е Кибритът какво ще има.
Кремът за лице в сашета ли е?
п.с. По-горе се обсъждаха маските на GlamGlow - почистващата е много добра. Направо ти "светва" лицето:)

# 113
От Гуудбокс кутията пробвах измиващия гел- уникален е. Със съвсем малко количество успях да си премахна грима и мирише екзотично. След това нанесох кремчето за лице- не мирише впечатляващо и малко ми е странно при нанасяне. Намазах си ръцете с кокосово-портокаловия крем- малко количество отива и добре се размазва, но ароматът е малко силен.
Чипсът с водорасли отиде в коша за боклук.

# 114
  • Dope Reach
И аз си взех моята и съм много доволна. Е, и моят чипс е за коша. Joy
В миналата кутия пак имаше измиващ гел, сякаш съм по-доволна от него. Този много изсуши лицето ми, направо скърцаше. Нямам търпение да използвам скраба, мирише много апетитно. Гледах му редовната цена в Зоя - около 89 лв. Grinning

# 115
И аз си взех моята и съм много доволна. Е, и моят чипс е за коша. Joy
В миналата кутия пак имаше измиващ гел, сякаш съм по-доволна от него. Този много изсуши лицето ми, направо скърцаше. Нямам търпение да използвам скраба, мирише много апетитно. Гледах му редовната цена в Зоя - около 89 лв. Grinning

Малеее ние май джакпота сме ударили... За 89 лв цели 4 кутии ще си купим хахахаха

# 116
Скрит текст:
На мен нищо от Good Box-а не ми "хваща окото" и не би ми влязло в употреба...Интересен ми е Кибритът какво ще има.
...

Направо си е тестер - 2 броя.
Измиващия гел се отрази много добре на моето лице- донесе усещане за чистота и хидратация, плюс дълготраен аромат. Крема ще го ползвам за ръце, но наистина има една особена ароматна нотка, която надделява. Скраба е фантастичен. И четката за зъби пробвах Satisfied Странна ми е. А сапуна е чуден за сутрешен тоалет Simple Smile

# 117
Скрит текст:
...

Направо си е тестер - 2 броя.
Скрит текст:
Измиващия гел се отрази много добре на моето лице- донесе усещане за чистота и хидратация, плюс дълготраен аромат. Крема ще го ползвам за ръце, но наистина има една особена ароматна нотка, която надделява. Скраба е фантастичен. И четката за зъби пробвах Satisfied Странна ми е. А сапуна е чуден за сутрешен тоалет Simple Smile
Ясно, реших, че аз нещо не го виждам както трябва Grinning
Гледах му редовната цена в Зоя - около 89 лв. Grinning
Странно...Не го открих в Зоя, но пък го видях на друго място - опаковка от 200 гр. за 18 лв.

# 118
  • Dope Reach
Имах предвид, че е толкова на килограм, мен 200 гр. не ме устройват, като е за тяло заминават много бързо.

# 119
Момичета, имам нужда от съвет
Според ваши наблюдения, в коя кутия има най-много декоративна козметика? Hands Nail Care Wear Lipstick
А коя си заслужава най-много в съотношение цена-качество? Money With Wings
Благодаря предварително! Heart
П.С. Без тая с кремовете, лютите чушки и чипсове от водорасли 🤣
Шампоани, кремове, лосиони си имам, но виж в декоративната козметика съм на мнение - Heart Колкото повече, толкова повече! Heart

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 17:18 от sivomishle

Общи условия

Активация на акаунт