Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 981
  • 968
  •   1
Отговори
# 585
  • САЩ
В June 2020 сме current.

Но не мисля, че някой може да даде гаранция ще има ли няма ли да има.
Ако наистина го иска човек, въпросът е на премерен риск. Човек по принцип преди да вземе виза и да влезе, гаранции няма. Опитвате, но винаги с план Б под ръка, за всеки случай

# 586
Сложно ли е попълването на този ДС 260?

# 587

Не, изобщо.

# 588

Не, изобщо.
Благодаря. След като се изпрати, трябва да получим и мейл, така ли е?
Аз скоро няма да го попълвам, но искам да знам кое, след кое следва...
Тенкс.

# 589
Ще пратят мейл с конформейшън, трябва да я запазите и разпечатате и да я носите в деня на интервюто.
Те всичко казват, обяснено е като за малоумни, стъпка по стъпка.

# 590
Много благодаря!
И въпрос за милион $: кога е най добре са се прати ДС 260?

# 591
Няма най-добре.
Не може да пратите формата, преди да получите информация и последващи стъпки от Uscis.
Последваща стъпка е NVC, там е формата ДС260.
Чакайте, още е много рано.

# 592
Няма най-добре.
Не може да пратите формата, преди да получите информация и последващи стъпки от Uscis.
Последваща стъпка е NVC, там е формата ДС260.
Чакайте, още е много рано.
А, Ок. Значи чакам.
Hug
Малеее, като старо куче в този форум, сега съм пълен игнорант.

# 593
Здравейте Simple Smile Записвам се и аз - първи опит в лотарията, който завърши с успех. Номера ми е 18**. Още не знам какво се случва. Flushed

# 594
Здравейте! Аз също се записвам в темата. Съпругът ми е изтеглен. Това ни беше 4то или 5то участие

# 595
  • Sunshine state
Лъки, ДС260 не е труден, но е много дълъг и отнема време - питат за предишни работи, обучение, адреси и тн. На мен лично и да ми се смеете, и да не, ми отне 9 часа за тримата, но аз съм голям параноик и всяко нещо го проверявах по два пъти дали е вярно попълнено. Отделно можеше и с два дни да го направя, но нямаше да мога да спя и за това на веднъж. 😂 Ние го попълнихме две седмици след изтеглянетп, понеже бяхме малък номер и искахме да си се явим с бюлетина на интервю. Питай, ще помагаме. Те нещата малко са се променили, но поне ще ги мислим заедно. 👌🏻

# 596
Лъки, ДС260 не е труден, но е много дълъг и отнема време - питат за предишни работи, обучение, адреси и тн. На мен лично и да ми се смеете, и да не, ми отне 9 часа за тримата, но аз съм голям параноик и всяко нещо го проверявах по два пъти дали е вярно попълнено. Отделно можеше и с два дни да го направя, но нямаше да мога да спя и за това на веднъж. 😂 Ние го попълнихме две седмици след изтеглянетп, понеже бяхме малък номер и искахме да си се явим с бюлетина на интервю. Питай, ще помагаме. Те нещата малко са се променили, но поне ще ги мислим заедно. 👌🏻
Добре.
Значи сегашна работа, ясно ми е, имам документ. Предишните ми работи са на пасажерски кораби, трябва всеки контракт да знам от коя дата до коя дата е, за да не се налага да вадя някакво свидетелство за съдимост от чужда държава (то не знам и от коя, аз като съм била в международни води). Колко години назад се вписва работа? Целия ми стаж от 21 годишна ли?

# 597

Ако може да задам няколко въпроса относно този бюлетин. Тъй като и аз съм малък номер -18**, това означава ли че трябва да попълня формата възможно най-скоро? Какво ще стане, ако пропусна този бюлетин? Ще се наложи да сключим брак с приятеля ми, което ще ни забави няколко месеца предполагам и не знам дали това ще се окаже проблем или не. Head Band До колкото разбирам, до няколко седмици трябва да излязат инструкциите за попълване и т.н. Там някъде ще се вижда ли някакъв краен срок до който трябва да се попълни формата, за да не се изтърве този бюлетин? Като цяло сроковете за попълването и ваденето на документите не са ми много ясни. Извинявам се ако са ми глупави въпросите. Sad Благодаря!

# 598
Мисля, че някъде имаше описание къде какво се попълва в DS-а. Ако го намеря ще го пусна тук.

# 599
  • София-Младост
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-informa … /ds-260-faqs.html

Има и пдф файл с указания за попълване на DS-260, няма да казвам колко листа е...

Общи условия

Активация на акаунт