Лотария "Зелена карта" 2021

• 71 051
  • 968
  •   1
Отговори
# 315
След 45 минути KCC отварят и ще им запаля телефона образно казано. Ще искам да говоря с шефа а не с някой си служител. Ще им обясня че по този начин не може и реално американското правителство лъже хората по света и че ще публикувам тези материали в Интернет да види целият свят че американското правителство лъже, да ги видя тогава какво ще направят! Ще ги поставя на място!

# 316
Не мисля, че е от претоварване това със сайта, защото и тук доста хора около мен имат проблеми с подаването без оглед на часа и датата. Явно има някакъв проблем тази година. Thinking

Refreshvam vseki 2 minuti po 5 puti ot 3te brauzera. Nqma faida
Пробвай през телефон!

# 317
  • Down south
Така и така ще говориш с тях, явно ще ги заплашваш и т.н. вземи аправо им поискай зелената карта авансово,! Няма смисъл да се мъчиш с разни сайтове, през последните часове.

Абе, хора, имахте цял месец да участвате, защо за бога, чакате съвсем последния момент.

# 318
Cumbria писах на лично но има забрана за получаване.Пробвай с различен браузър,редувай ги и ще те пусне.

# 319
DV diversity visa program is administered by the U.S. Department of State, Kentucky Consular Center (KCC) in Williamsburg, Kentucky.

Те отговарят за цялата програма за зелена карта това е мястото с което се свърза човек.

Аз съм се свързвал с тях и преди имат си телефон и офис часове.

Работният им ден започва след точно 30 минути.

Аз ще се обадя и ще се боря за справедливост за всички да имат равен шанс.

Такива оправдания от сорта защо в последният момент ще попълват, не вървят!!!

Има си определен ясно ден и час на старт на програмата и ден и час за край на програмата.

Ако сайтът не работи нормално и за един час през този период значи абсолютно нищо не е наред!

Това е единствената истина!

# 320
  • Сф
Тъй, тъй. Мен ме интересува частта как ще ги накараш да отменят (резултатите) лотарията Confused

# 321
Принцино не ми допада тона на DV2021, но в случая е прав. Има си старт и край на кампанията, и това че сайта им не работи от няколко дни означава, че е редно да удължат с толкова дни края на приемането на документи. Пробвах от лаптопа вкъщи, от лаптопа в службата с три различни браузера, с 1000 пъти рефреш - не става. А във връзка защо чакаме последния момент - не би трябвало да има значение, важното е да си в срока. Ако ще и в последната минута да си - редно е сайта да не те спира.

# 322
Тъй, тъй. Мен ме интересува частта как ще ги накараш да отменят (резултатите) лотарията Confused
Имам си начини мои.

Как накарах една много милионна компания в България да трепери от мене,.... Направих го със знания, решителност, безстрашие, и доза натиск.

Така ще действам и сега само че на много по високо ниво и ще е по трудно но аз вярвам в себе си в справедливостта и в моят успех!

Последен път ще пробвам на всички устройства които имам и. А всички браузъри. Ако не стане ще направя обаждането!
Ще направя обаждането, дано бог е с мен!

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 15:01 от Не се сърди, човече

# 323
Принцино не ми допада тона на DV2021, но в случая е прав. Има си старт и край на кампанията, и това че сайта им не работи от няколко дни означава, че е редно да удължат с толкова дни края на приемането на документи. Пробвах от лаптопа вкъщи, от лаптопа в службата с три различни браузера, с 1000 пъти рефреш - не става. А във връзка защо чакаме последния момент - не би трябвало да има значение, важното е да си в срока. Ако ще и в последната минута да си - редно е сайта да не те спира.
Ами бъркате се. И господина с просташкия тон и той се бърка, ако си мисли, че някой ще се трогне от драмата му.
В първите дни и часове също имаше проблем, и аз няколко дни "се борих" да си пусна апликацията. През ум не ми  е минало да се карам или чувствам дискриминирана. Или пък да искам удължаване на срока, отменяне и прочее глупости.
Сайта от години си  е тромав, който следи го знае и не чака на последния ден след обяд с кафето да си пусне формата. Ама хора всякакви де, не се учудвам вече на човешката глупост, необятна е.

# 324
  • Down south
Ще направя обаждането, дано бог е с мен!
Отвориха преди 18 мин.
Дерзай!

ПП. Звъннах от любопитство. Бъди търпелив, изслушай съобщението и после ще стигнеш до оператор.
Натоварването е голямо. Може да отнеме време..

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:54 от Daylily

# 325
О, въобще не съм си и мислела да се чувствам дискриминирана или нещо от сорта. Приемам, че не е било моята година и така. Така или иначе шанса е толкова нищожен, че вече съм се отчаяла след толкова несполучливи опити.

# 326
О, въобще не съм си и мислела да се чувствам дискриминирана или нещо от сорта. Приемам, че не е било моята година и така. Така или иначе шанса е толкова нищожен, че вече съм се отчаяла след толкова несполучливи опити.
Точно. Шанса е под 1%. Sad

# 327
Сега разговарях с шефа на U.S. Department of State, Kentucky Consular Center (KCC) in Williamsburg, Kentucky.

Не с оператор а с шефа че оператора като ме чу се оплаши за това което се обаждам и ме трансфериран на шефа.

Казах му подробно за проблема.

Той ми каза че не е възможно да спрат тазгодишната лотария и да я пуснат наново, защото миналият път е имало пробше съснсамата софтуерна програма която движи лотарията.

Сега нямало такъв проблем и за това не могат да я спрат тази година за съжаление.

Обясни ми че това съобщение се получава заради високият наплив на страницата и че сървърът не може да издържи на напрежението.

Каза ми че ще разговаря още сега с IT отдела за да проверят дали няма някаква друга повреда и да се опитат да я отстранят още сега.

Каза ми да продължаваме да опитваме до последно с браузъра който е написан на официалната им страница.

Това е от мене, бори се за всички и направих всичко каквото можах!

Успех!

# 328
  • Down south
Хахахаха, ще умра!
JoyJoyJoy
Веднага щял да разговаря с ИТ-тата.

Браво Joy

# 329
Хахахаха, ще умра!
JoyJoyJoy
Веднага щял да разговаря с ИТ-тата.

Браво Joy