Казах му подробно за проблема.
Той ми каза че не е възможно да спрат тазгодишната лотария и да я пуснат наново, защото миналият път е имало пробше съснсамата софтуерна програма която движи лотарията.
Сега нямало такъв проблем и за това не могат да я спрат тази година за съжаление.
Обясни ми че това съобщение се получава заради високият наплив на страницата и че сървърът не може да издържи на напрежението.
Каза ми че ще разговаря още сега с IT отдела за да проверят дали няма някаква друга повреда и да се опитат да я отстранят още сега.
Каза ми да продължаваме да опитваме до последно с браузъра който е написан на официалната им страница.
Това е от мене, бори се за всички и направих всичко каквото можах!
Така не съм се смяла, благодаря ти, човече, ако имам някакъв световен проблем занапред, ще те потърся!И за да не е спам-подадох преди две седмици, много ми се иска да е успешен този път.

). И след надпис "Сори, System closed" и пак връщане назад и рифреш подадох с отбелязан час три минути след обявения край. Дали ще се зачете - не знам. Ще си стискам палци, пък ако ми я анулират - да не съм чакала до последно, сама съм си виновна.