Лотария "Зелена карта" 2021

• 71 047
  • 968
  •   1
Отговори
# 330
Сега разговарях с шефа на U.S. Department of State, Kentucky Consular Center (KCC) in Williamsburg, Kentucky.
Скрит текст:
Не с оператор а с шефа че оператора като ме чу се оплаши за това което се обаждам и ме трансфериран на шефа.
Казах му подробно за проблема.
Той ми каза че не е възможно да спрат тазгодишната лотария и да я пуснат наново, защото миналият път е имало пробше съснсамата софтуерна програма която движи лотарията.
Сега нямало такъв проблем и за това не могат да я спрат тази година за съжаление.
Обясни ми че това съобщение се получава заради високият наплив на страницата и че сървърът не може да издържи на напрежението.
Каза ми че ще разговаря още сега с IT отдела за да проверят дали няма някаква друга повреда и да се опитат да я отстранят още сега.
Каза ми да продължаваме да опитваме до последно с браузъра който е написан на официалната им страница.
Това е от мене, бори се за всички и направих всичко каквото можах!
Успех!
Ох, не мога  Joy Така не съм се смяла, благодаря ти, човече, ако имам някакъв световен проблем занапред, ще те потърся!
И за да не е спам-подадох преди две седмици, много ми се иска да е успешен този път.

# 331
  • Down south
Той, шефът, само него чакаше да му се обади, за да му разкаже за проблемите. Сега, като се обади на ИТ и проблемите ще изчезнат.
Бих казала, че КСС, а вероятно и на други места, им се размина доста тънко.

Сега сериозно,  надявам се тези, които действително са имали желание да участват в лотарията,   да са подали навреме. Не си струва човек да се стресира за такова нещо, при положение, че имаха месец. Ако имаше прозорец от двен-два, драмата би била разбираема. Сега не е.
Сестра ми участва и тази година, въпреки че вече няма желание да идва. По-скоро го направи по навик.
И аз проверих

# 332
  • Сф
Аз,пък, ако бях, хич нямаше да приема тия ала-баланици  ThinkingThinking Щял да проверява с ИТ- отдела...дрън- дрън... Абсолютно щях до последно да изисквма да я отменят, ако не се съгласят, направо с Тръмп да говоря... то бива бива мошеници, ама то вече на нищо не прилича....

# 333
Няма бъг в системата ако при някой става.

Аз не бих чакала последния ден ако лотарията найстина ми беше толкова важна.... #justmy2cents

# 334
Няма как да е лотария и да ти е чак толкова важна. А защо хората чакат, всеки си има неговата си причина. Има си срокове да се спазват. Това е все едно в неделя при избора за кмет, да затворят в 16:00 следобед и да кажат - да не си чакал до последния момент.

# 335
  • Down south
Бъркаш понятията, сайта не е затворен.

Освен това, нали "наш" човек се обади на  важен човек. Вторият вече взима мерки.

# 336
Те за това хората са си го и написали (DV-2021 Program Instructions):

Applicants must submit entries for the DV-2021 program electronically at dvlottery.state.gov between noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), Wednesday, October 2, 2019, and noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-5), Tuesday, November 5, 2019. Do not wait until the last week of the registration period to enter, as heavy demand may result in website delays. No late entries or paper entries will be accepted.

People Information Desk PersonPeople Information Desk PersonPeople Information Desk Person

# 337
Ох бе, Лизи всичко разваляш! Човека се обади на баш шефа, сега ИТ-тата работят по въпроса.  hahaha hahaha

# 338
Ама много взе да ми харесва тази тема 😁😁😁
На който не е успял, значи не му е писано, живи  и здрави и не се ядосвайте, може Ви очаква нещо хубаво другаде по света 🤗

Иначе Тръмп ако не каже, наистина нещата се случват по протокол бавно или не се случват изобщо (това за 1 потребител) 😎

# 339
Да, то шефът и условията на лотарията може и да промени щом му звaнят хора с връзки Joy
Аз ако бях директно на Тръмп бих звъннала, какво с КСС-то ще си губя времето...мани, мани добре се посмях днеска Joy

Ох бе, Лизи всичко разваляш! Човека се обади на баш шефа, сега ИТ-тата работят по въпроса.  hahaha hahaha

# 340
Мале какво става тук. Момичета вместо да се подигравате на нещастието на невинният човечец , му постелите червен килим . Той толкова труд и усилия е положил за нас да ни е добре! Не мога повече бая се посмях. Не мога да проумея спал си цял месец последният ден не си спал понеже се сетил , че днес е крайният срок. Всеки си има някакви причини , но това "агресивно" поведение не го разбирам. Вместо да си губиш времето по форумите да се жалваш можеше да се пробваш да си пуснеш апликацията , а не тук да се показваш колко си велик и силен , че и милионерите ги било страх от теб . Хайде сега слез на земята пийни една бистра водица и се съферясай малко.

# 341
  • София
И аз поради ред причини не успях по-рано и се мъчих днес буквално до последния момент да подам. Накрая уж ми прие апликацията, но вече не знам дали от много рефреш не съм я дублирала, както и дали попълнената информация ми е напълно коректна, тъй като буквално двайсетина пъти я въвеждах наново (даже ме върна, защото на дата на изтичане на паспорта си бях написала рожденната Close). И след надпис "Сори, System closed"  и пак връщане назад и рифреш подадох с отбелязан час три минути след обявения край. Дали ще се зачете - не знам. Ще си стискам палци, пък ако ми я анулират - да не съм чакала до последно, сама съм си виновна.
Скрит текст:
Успех на всички, които искрено искат да спечелят! Simple Smile

# 342
BlaCk RoSe  пожелавам ти успех 🍀 и дано всичко е наред

# 343
  • САЩ
Боже влязох да видя как сте и гледам 50 непрочетени ... Отдавна и тук не е имало такъв наплив, хаха Simple Smile

И какво ... чак на KCC сме звъняли Grinning Grinning Grinning 

Лотарията (и имиграцията в САЩ) не са право, а са привилегия.

Правете разлика.

Успех на всички и тази година. Дано видим повече спечелили през май.

# 344
Здравейте, искам да Ви попитам някой имаше ли проблем с кандидатстването. На мен ми излизаше някаква грешка, все едно не работи сайтът след като попълня данните? При вас случи ли се не
що подобно?

Общи условия

Активация на акаунт