Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 203
  • 968
  •   1
Отговори
# 675
Успях да се регистрирам в другия форум, но там е много слабо. Почти никой не пише...

# 676
Успях да се регистрирам в другия форум, но там е много слабо. Почти никой не пише...
Отдавана там няма активност

# 677
В ДС се въвеждат само адресите с регистрация и постоянния, който е и последен.
Питайте, ако мога с нещо да помагам...

# 678
Има ли срок за подаване на дс 260?

# 679
Има, да и трябва да го спазите.
Доколкото знам USCIS са започнали работа, тъй че действайте.

# 680
Има ли някой пътувал скоро до САЩ.Как са авиокомпанийте, коментира се (сред близките ми), че само КЛМ изпълняват полети, другите продават билети ,но след това започват да ти сменят билетите за други дати .Някой има ли информация от “първа ръка”.И във всички щати ли има 14 дневна карантина?
Благодаря предварително!

# 681
Има ли някой пътувал скоро до САЩ.Как са авиокомпанийте, коментира се (сред близките ми), че само КЛМ изпълняват полети, другите продават билети ,но след това започват да ти сменят билетите за други дати .Някой има ли информация от “първа ръка”.И във всички щати ли има 14 дневна карантина?
Благодаря предварително!

Bulgarian Citizens Can Travel to the United States, but Not through the Schengen Zone, United Kingdom, or Ireland

Travelers with a U.S. visa are not permitted to transit Schengen Area airports (or the United Kingdom, or Ireland) on their way to the United States. Transiting the Schengen Area subjects travelers to travel restrictions regardless of where their journey began.

https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/presi … 7yuFcuptswj_KV5Uk

# 682
Турците се очаква да полетят на първи.
Карантината поне за повечето щати е препоръчителна, очаква се да се самоизолираш.

# 683
По отношение на турците първите билети, който имат са от 7-ми.Искренно се надявам, да не ги дръпнат назад (с увеличаващиаят се брой заболели)

# 684
Благодаря!
Ще чакам явно за сега, дано скоро да има яснота кой компании изпълняват полети.

# 685
По отношение на турците първите билети, който имат са от 7-ми...

Откъде тази информация?

# 686
По отношение на турците първите билети, който имат са от 7-ми...

Откъде тази информация?
От авиокомпанията. Канселираха ми билетите, няколко пъти екстендвам...
А и в града където живея има голямо турско общество, та в групата им публикуват такава информация и една дружка ми препраща.

Те и в момента имат 1-2 полета на седмица, но прибират изостанали турски граждани ( заради Ковид), международни студенти.

# 687
Принципно. Спечелилите от DV 2021, не ни вълнуват в момента билетите за САЩ. 

# 688
Напротив, ако Ви дадат виза бързо ще Ви завълнуват.
Процесът е релевантен, летят в 2 посоки 😉.

# 689
Напротив, ако Ви дадат виза бързо ще Ви завълнуват.
Процесът е релевантен, летят в 2 посоки 😉.
Да, но има много време до интервютата.
За това се учудих, че в тази тема се коментират билетите сега.

Има си тема за туристическите визи, там може би е по удачно да се коментира.
Аз виза си имам, но в настоящия момент не бих летяла, ако не е крайно наложително.

Общи условия

Активация на акаунт