КГБ = Клуб на Готините Баби - 198.

• 49 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
След доброто утро от Луси идвам с Добър вечер.
И да почерпя, за Св. Иван Рилски - Аненце и Главната баба имат имен ден. Да са живи и  здрави и да ми гледат и дондурят Мрънчи качествено.  Wine Glass Wine Glass  cook
Иначе се помотах хубаво  из града, топло и приятно време.
Вчера си говорихме с Пламен, че до сега не сме спали на отворен прозорец на 19.10.
ПП - да са ни живи и здрави и лекарите в темата и семействата - празник им е.

# 211
Сутринта рано ви казах ,добро утро,а сега ще ви кажа,лека и спокойна вечер!☺😃
Айла сблъскахме се на вратата,😃
Да ти са живи и здрави Ани и главната баба! Благословени да са! 🌷🌷🌷

# 212

Честит им имен ден тогава ,щом са решили да е днес.Особено на главната баба, да не се разсърди ,че е пропусната.
Дървата си ми трябват ,Люси ,сакън да не чуеш друго.
Другите  не се виждат, ама пак да ги поздравя, живи и здрави !
Наистина трябва да побързвам ,че това време не може да продължава повече... Утре ще натискам аздачите.

# 213
  • София
Мерси Борянка! Ама Главната баба не подозира за ИД. Знае си 07.01, но и там не се втелява.  Тя си е екстра, глези Мрънчи и го дондури в почивните дни. Да не забравим и ММ на Главната баба - всеотдаен дядо, много помага.

# 214
Айша, ЧИД на Ани и сватята ти! Да са живи и здрави! Честито и на всички останали, които празнуват на този ден!

# 215
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честит празник на Ани и сватята ти , Айша!
Здрави и щастливи да са !
Честито и на празнуващите днес!

# 216
  • Вила Великула
Честити да са всички лекари и именици. Аз днес се разкъртиха от чистене. Утре ще поработя. Първи уикенд в който няма да имаме гости .

# 217
  • Кубрат/ Пишурка

# 218
Привет от мен-вече истинска баба-с внучка-и хубава и ревлива-но така се расте. Имахме гости-сватовете-и децата като се прибраха от чужбина-идваха-та пълна къща-кой като нас-неусетно минаха дните и другите баба и дядо отпътуваха-а ние си оставаме на повикване. Йоана е имала вчера имен ден ли? На Ивановден май е по-добре с тати заедно. Вчера и аз се разшетах-този път при свекър и свекърва-та чак и кръвно вдигнах-явно съм поизстинала-и на връщане за минути си видях малкото слънчице с грейналата усмивчица.
   Пипилота-споко! Още много прекрасни неща ти предстоят-а лекарствата за това ги произвеждат-за пиене.
  Днес Пена ме отменя а аз малко релаксирам-в отпуск съм и как ми се ходи някъде-например към Банкя...Живот и здраве!
  Приятен и усмихнат ден и без мисли-за закриване на темата-която когато има желание ще пише. Радвам се на срещата на Веселите баби, но пък ние сме ГОТИНИ!!!

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 12:18 от дидимити

# 219
Добър ви ден!
Прочетох,  празници е имало - да са живи и здрави празнувалите.

Дидимити  споделям радостта ви, да ви е жива и здрава Йоанка и много да ви радва.

Жабка, благодаря за онлайн канала,  никак не е приятно ставащото. Дано няма пострадали мирни хора в патардията...

Пипилотка, почивай си, намаляй темпото от време на време, а зя другото - лекарите си знаят работата.

Борянка,  няма ли нещо ново за душата да ни презентираш?

Айша, постоянна си в ежеседмичните разходки. Хайде, оставай си в къщи да имаш повечв време за дундуркане.

Четох Луси, Гъбка, Делта и всички писали послвдните 2- 3 дни, но нямам време за коментари.

Аз съм добре.
Радвам се на хубавото време в компанията на Ванковците.
Хвърлям ви ръкавица - някой ще има ли време за една бърза срещичка между  изборите в София? Залипсвали сте ми, но мога да отделя само няколко часа за съжаление.

Еее,  това за сега.
Хубав обяд и следобяд и до следващия път.

# 220
Прекрасна неделя!
Поздрави на всички. Аз се уча да карам дрон. Никога не е късно човек да научи нещо ново - твърдо съм решена, защото искам да почна да правя въздушни снимки и видео, ако не го счупя до тогава или не го кача на покрива на къщата или на някое дърво. Sweat Smile

# 221
Яне прекръстих кафето на следобедно.
Дидимити ,това е баба на живо и по здраво.
Джили нищо ново нямам.
Делта, като го качиш на покрива почваш да учиш  и алпинизъм.
Аз пък малко по малко , след малко продължавам.

# 222
Прекрасна неделя!
Поздрави на всички. Аз се уча да карам дрон. Никога не е късно човек да научи нещо ново - твърдо съм решена, защото искам да почна да правя въздушни снимки и видео, ако не го счупя до тогава или не го кача на покрива на къщата или на някое дърво. Sweat Smile

Поздравления, Делта! Харесвам хората, които не се ограничават от предрасъдъци и чуждо мнение, а се стремят да правят това, което им е интересно.
Малко са такива като теб любознателни, но пък вечно мрънкащи и недоволни бабички колкото искаш Simple Smile

# 223
  • София
Привет, красавици! Hug
Край на голямото натоварване! Днес беше последен ден - представяне на курсови работи. Защитих си моята работа, отметнах един изпит и то с отличен. Темата е страхотна: Оптимизъм в късна възраст и продължителност на живота. Добрата новина е, че има научно доказана връзка м/у двете. Във Франция има организирано "Оптимистично движение" - работи се предимно с възрастни хора, с цел удължаване на живота посредством оптимистично настроение. Доказано е, че оптимистичните жени живеят с 15% повече от песимистичните жени. При мъжете цифрата е 11%. Замислете се, струва си! Та дадох идея да сформираме и в България такова дружество. Преподавателката веднага пое инициативата и нещата ще се задвижат. Сега започваме с т.1 - да намерим помещение за целта и да намерим име на групата. Ще работим много навито, ще прилагаме наученото в практиката. Екипът ни е от 5 ентусиастки, а може да присъединим още една колега. Щом във Франция и в други европейски страни е сработило, защо да не сработи и при нас? Много съм развълнувана. И понеже в курса ми много са слушали за КГБ-то, може би първо на вас ще предложим тази екстра. Сега започвам да търся помещение - евентуално в някое читалище. Приемам помощ от ваша страна, ако ви хрумне нещо. Може и в пенсионерски клуб. Трябва да е по- централно и комуникативно.
ЖАБКЕ, гледам безредиците и ми е жал за Барселона-ще батисат този красив град! Дано мирясат по-скоро, че и жертви да не се дават излишно. Sad
АЙША, на патерица честит празник на Ани и на главната баба. bouquet
ДИДИМИТИ, не е ли по-добре всеки да си има свой празник?
ДЕЛТА, браво! thumbsup
Гушкам останалите, че имам нещо малко за писане, а и внучетата ще ми дойдат на вечеря chef
Изсипвам чувала с прегръдките, ще има за всички!!! Hug Hug Hug Вчера преподавателката ни прегърна една по една, за да ни спадне стреса и да се почувстваме добре. На всяка душа дневно са й нужни 12 прегръдки!Гушкайте се, не се щадете!
И си помислете за моята инициатива. От Оптимизъм към дълголетие! newsm10

# 224
Пак отдъхвам.ще се хвана в Барселона ,но отивам на друго място-от известно време следя една страничка за Иран  и се моля тези красоти на изтока да не станат зян с техните управници. На ръба на конфликта се движат,  а толкова спокойствие  и красота виждам ,толкова древни сгради и творения.Те все в Израел гледат и точно от там ще си го намерят както трябва. Не спряха в този регион. Съсипаха ги.
А за оптимизма- щипка песимизъм слагам, да се очертае. Винаги оптимист ,малко реалист когато трябва ми е девиз. Няма страшно, освен да подемаме инициативата   и при нас...кво ще кажеш ,Флото? Ех , да имах оптимизма ,че мога ...

Общи условия

Активация на акаунт