КГБ = Клуб на Готините Баби - 198.

• 49 157
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Фло, каква скука,кВи пет лева😊
Домът разхвърлян за ремонти дейности.Уж само с терасата се захванахме,а то тук за оправяне,там друго.Хванах се за главата.
И нали домашен майстор си имам,който пък със сърце широко...
Оффф ☺🤔
Да ми е здрав,пък когато станат нещата.Не ,че не се нервя де.
Каза,че нямало да ми вземе пари за майсторлъка 😉😊☺😄
На такива работи около мен.

Танче,Дидимити 😍😍

Хайде, гася лампата.
Лека и спокойна нощ за всички!

# 511
Добро утро!
☕☕☕☕☕☕☕❤🍀⚘
Гъбка, по нощите си писала, нямаш време да скучаеш Simple Smile
П.п Снимката на твоите котаци ли е или от Нета? Сивият има убийствени очи Simple Smile.

Хубав ден, дами!

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 07:06 от Важна клечка

# 512
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
При мен нищо ново. Стоя си в къщи пред ТВ, или пред таблета.
Като казах таблет благодаря на Гъбка за упътванията но при мен нещо не се получава. 1.като задържа ми излиза лист с надписи, но там няма Изтегляне на изображение. Най-близкото по смисъл е Запазване на публикация. Опитах, но... 2 не се запази в галерията, а в някаква папка, дето не разбрах дори къде е. 3 Най-отдолу на листа има и надпис Копиране на връзка. Е копирах я, но не знам как да я пестна. Не се получи.
Та да ми има човек проблемите!

# 513
  • Варна
Привет от мен и облачна Варна!  Nerd
Навън е 7 градуса, но поне не вали и не духа вятър, че вчера вълните прехвърляха вълнолома!  Wear Umbrella

Важна клечице, Фло, Гъбче, мили и важни фенки на Хор "Аспаруховски бриз", чакам да излязат последните два клипа с наши песни и ще ги кача веднага. За съжаление записите са без Дидимити и Никито, защото ги правихме преди обяд- режисьора следи слънцето, светлината, времето....., а те бяха на работа и не присъстваха.

Днес ми се очертава "мързелив ден", още съм по пижама, току-що Изаура изпра, прострях на сушилниците, няма да готвя, вчера направих прясно зеле със св.месо и мляко с ориз, с мнооооого канела, че нали сваляла кръвното, ако ДС ми го вдигне, да съм взела мерки!  Money

Хубава и спокойна събота, девойки и явяш-яваш, и утре е ден!
   Kissing Heart

# 514
,, Кажи защооо
целуваш тъй горещо ти
през месец май,
когато розите цъфтяяят..."
Танитатаня, намерих ви !
Засукани женички сте, все капелати и усмихнати, от всичко по много си имате:) и мъжовете ви ги бива Simple Smile.
Хайде на среща в София,  доведи хора да ни попее ( да си попеем).
Аз лятото една седмица си тананиках ,,една увяхнала роза"",;), сега ще ви изслушам записите и ще разнообразя репертоара Wink
Пък чакаме да се похвалите с новите записи и защо пък не и да се срещнем да ни попеете на уше.

Никой не подкрепи желанието ми за среща, що тъй. Не ме ли искате, аз така се настроих за првгръщане Simple Smile)), а то...

# 515
  • Вила Великула
Важна клечка, напротив-аз съм за среща. Устройва ме мястото, което си предложила. Нека да чуем и другите момичета, но със сигурност ще има желаещи. Добро предложение е да си попеем /кой, колкото може/, но не вярвам да е удобно в ресторанта. А пък ако дойдат и пеещите ни другарчета - може и пари да изкараме. SmileySmileySmiley
Аз съм отново на вилата. Днес ще правим курбан на сина ми. Точно две години от катастрофата му. Слава на богу, че оцеля и е ок.
Решихме, че на тази дата ще правим курбан. Не колим животно /нямаме такова/, купуваме от магазина, но важна е идеята, да почерпим за здраве хората около нас.

# 516
Привет!
Яне,ей такова етикетче не ти ли излиза?

Ако има-второто от горе надолу.
После търсиш в галерията.

Отивам да правя баница-месеница,че съм обещала.
И нещо да сготвя.

Пипи🍀🍀

# 517
  • София

КЛЕЧИЦЕ,  като си мераклийка за прегръдки, идвай с нас на среща.
Прегръдки само да искаш!
..

Момичета, тъй като на последната среща беше много весело, НЕША и ДАЯ изявиха желание още тогава в най-скоро време да се срещнем отново. На НЕША й предстои пътуване, та за това и тя е мераклийка. Идеята е да се срещнем през седмицата, за да могат да дойдат и тези дружки, които съботно неделно са на работа или пък гледат внучета. Обадих се насам натам и идеята е за среща на 29.11. петък на обяд от 12.00 напр. какво ще кажете? Следващият петък е Никулден, а след това Неша ще тръгва.
Чакам мнения!
Хайде лека нощ, милички!

Клечицеееее, ама да те запитам: ти на колко си години?   ;   Като четеш къде мислиш, а?  😂 Яяяяя, прочети по-горе уточнение за

СРЕЩА
29.11 (петък), 12 ч.
Китайски ресторант
Драган Цанков

Аз съм ЗА.

Фло, ама много ни глезиш ти, бе, човече. То телефони, то ухажване, само дето бъклицата не си сложила. 😆

Ама, който иска да идва, сигурна съм, че всички четат.Ама ха, ама си траят.

Добър ден казах ли ви? Wink Не съм, ама важното е, че се изказАх. Хайде в петък да се посмеем с Мата Хари и други образи, да видим метеорологичната прогноза и да хващаме околностите на София.  По тозш повод питам Красива Белла къде изчезна???
И на мен ми липсва Алфея. Къде си, момиче?

До скоро и със здраве!

# 518
Пък аз гледам "Тигърът на седемте морета", като не се класирам за срещи , да ви е яд за филми.Все си мислех ,че няма да има зима, снощи сняг прехвръкна, това глобално затопляне ме изненада.Студено ми е и нощес запалих печка.Размисли и страсти нощем бушуват тук, от глобалното затопляне ,до глобалното остаряване  на някои  хора, например моето.Съчувствам на Янето за таблета, да му се невиди що не си взе  комп , втора ръка , но познато  другарче. Сега трябва обучение.Анджи няма ли да прескочи ваканцията?
Хваля се ,купих си  дънки за 20 лв, черни, трябва ги изпера да са готови за обуване, може пък  да отида някъде и аз.Ми завиждам ви на срещите ,кво да лъжа...

# 519
Честит Имен Ден на всички Алекс-и! Има ли такива в клуба?

Иначе, какво да ви разправям - напазарувах онлайн на Черен петък разни джаджи, хубави цени даде емаг. Започнахме да планираме следващата година - всичко отрано правим, че да хванем добри цени. Сега му е времето да се намерят чудесни предложения за ваканция и пътувания в чужбина. А и когато се заяви отпуска по-отрано, по-лесно я дават...Виц по този повод:
- Шефе, кога ще ми дадеш отпуската?
- Петров, ти обичаш ли топла бира?
- Не.
- А потна жена?
- Не.
- Тогава ще ти дам отпуската през февруари!

# 520
  • Вила Великула
Днес да се отчета за втори път. Хапнахме, пийнахме за здравето на детето и ги изпратихме. Сега се занимавам с другите дребосъци на двора. Големи са гальовници. Три на брой са и като ми се покатерят, няма отърваване. Голямо мъркане пада.

# 521
  • София
Привет, красавици!
ПИПИЛОТА, Бог да закриля момчето ви. Нека да е здрав! Котетата са големи сладурчета.
ДЕЛТА, разсмя ме с този виц Joy
БОРЯНЧИЦЕ, честити ти дънки. Сигурно си много фръц! Wink
МАРИНКА, ако трябва и бъклицата ще пусна в употреба Simple Smile
ГЪБКЕ, много е съмнителен твоя майстор. Не иска пари за майсторлъка, ама как ли ще иска да се разплащаш newsm78 Аз се сещам за един начин и сигурно ще е този luvbed Ако ти хареса работата, може и още неща да измислиш за ремонтиране  hahaha redecoration pironi
КЛЕЧИЦЕ, приготви се за повече от дузина прегръдки. Нали това искаше?
ТАНИТА, пращай клипчетата. Като не можем да ви гледаме на живо и това е нещо!
ЯНЕ, не се кОси. Ще се справиш. Ти си оправна! thumbsup

Момичета, след като минах с бъклицата, групата яко набъбна! 12 сигурни и 3 почти. Много, много се радвам! newsm44

ТАНУ скоро не се е появявала. Къде си, миличка?

# 522
И аз бях калесана от Фло,ама все тая.....в работен ден ли е никак не ми се получава особено ,ако е далеч от тръстиката.За мое съжаление съм от 12.30 на терен,то и сутринта да бях пак нямаше как да се получи от 12 ч - като изляза в 12.30 и стигна до противоположния край на Сф станало 15 ч и вече сумрак паднал.Явно не ми върви на срещите та ще чакам този път да се сетите за снимки! Yum
                            Днес бях конкуренция на Фло - образовах се! Yum От 7 ч сутринта та до към 18 се прибрах.Нали кредити трябва да събират учителите та да останат на работа - не,че много ми е зор,ама реших да забегна от дома та да им стане тегаво без мен.Сега вече съм на дивана и реанимирам от тренинги, презентации и още какви ли не образователни хватки.То файда ЙОК.....ние образовани,а насреща ....няма да коментирам насреща,че ще стане страшно.
                            Спокойна вечер,приятели!

# 523
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета! От няколко дни не съм ви чела и сигурно доста неща съм изпуснала. Имам си проблеми с мама и съм много притеснена. Другата седмица ще й правят операция за поставяне на 3 байпаса и смяна на клапа на сърцето. Уж отиде на лекар за коригиране на лекарствата, защото имаше аритмия, а то какво излезе. Операцията още не е насрочена, вероятно ще бъде след сряда, и ако всичко е наред, може да намина към китайския за малко да се видим и да се поразсея, че все това ми е в главата. И тя е притеснена много. Дано всичко мине нормално и да няма усложнения. Това около мен.

# 524
Добро утро.
Наспана съм, задачите ( спешните) за днес са ми свършени, чакам новия ден с кафето в леглото и ще видим как ще го уползотворявам Simple Smile.

Мамси, съжалявам за това, през което минавате. Големи грижи имаш, дано по най добрия начин се развият нещата с майка ти.

Дидиа, само така - работата си е работа, но човек трябва и да се погрижи и гърбината си;) , на диванчето с книжка или друго забавление.

Фло, ненадмината си Wink , как помниш толкова хора и случки Simple Smile . Ученото си е учено! Ще се радвам да се запознаем.

Пипилота,  бог да пази момчето ти и да закриля цялото ви семейство!Представям си те с щръкнали плитки и лице осеяно с лунички. Котетата са трепач, всичките ли са ваши?

Делта, добре правиш с планирането отрано. И аз обичам да ми е планирано, носи ми спокойствие и сигурност, но в последно време стигнах до извода, че ,,човек предполага, а Господ разполага...""

Борянка, къв сняг, къре живееш, в България ли си?

Марина Влади, красавице моя любима, какво не съм видяла?

Толкова си спомням.
Хубав ден, дами!

Общи условия

Активация на акаунт