На турския сериал попаднах случайно като четях биографията на артиста."Пълнолуние" с Джан Яман . Малко серии и красиви артисти.Дет вика една колежка ....дай поне да погледаме нещо красиво.В момента с този артист дават по БТВ от 19 часа /май това беше времето/ сериала "Свободен дух"/,а аз го гледах на руски със заглавие "Ранная пташка" /Ранобудна птичка/ - забавен,комедиен и...съм се смяла със сълзи на някои сцени.Е,и там има интригите,но се гледа леко,че има тегави ужас.При това установих,че много от турските сериали са римейкове на корейски.Просто използват същия сюжет,но минава през нац. особености.В дъждовното време ми е кеф пред камината с готино филмче на дивана.След тръстиката с 29 деца ми идва много разтоварващо.При това ,ако ми писне отивам на последна серия /от любопитство/ виждам края и....търся нещо друго.Изборът е мой! Гледам това,което искам,а не това,което ми натрапват по ТВ-то.

.
, фенка съм ви, да знаете 
....
, а на нас?, ех, как искам и аз някой да ме прегърне, поне за мъничко, без повод и причина 
Греби с пълни шепи! И като си мераклийка за прегръдки, идвай с нас на среща.
.
)) , някой и на мен да обърне внимание, нагушкана съм и аз, толкова ми в хубаво сред вас, къде съм бляла толкова време, та все инцидентно се появявам.Препоръчани теми