КГБ = Клуб на Готините Баби - 198.

• 49 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добро утро, красавици! Hug
Днес не съм на тръстиката. Чакам Спиди, ще прибирам мушкатата и започвам последната за следването курсова работа.
МЕРИ, много жалко, че няма да можеш да ни изненадаш Simple SmileНищо, следващ път. Hug
ДЕЛТА, ресторантът се намира непосредствено до Парк хотел Москва. Има възможност за паркиране. Ако ли пък ползваш метрото - на спирка Жолио Кюри.
Хайде, успешен ден, спорна седмица.

# 541
  • Русе
Здравейте под прикритие. Пиша от Русе. Правиме преглед на таблета и за сега не откриваме как да слагам картинки и снимки. Ще чакам зетко да се изкаже по въпроса. Чакам и Криско да се върне от училище. Сега само да се обадя.

# 542
  • Русе

Това е от лаптопа.....

# 543
Здравейте мили дружки!
Обаждам се набързо да не ме забравите.
От вчера сме на почивка във Велинград,
За една седмица.
Днес процедури басейн и то отвън под дъжда.☺ Голямо удоволствие водата гореща и студа не се чувства.
Имаме по четири процедури на ден и много ми харесват.
Честито да е името на  красивата Екатерина Флоранс! Да расте здрава, щастлива ,умна и все така красива!🌷🌷🌷🍀🍀🍀
Мамси, пожелавам проблема с майка ти да се разреши по най-лекия начин и всичко да мине успешно!
Танита и Диди Ники с удоволствие ви слушах клипа и много ще се радвам да пускате вашите песни и ние да се наслаждаваме.
Радвам се че пак се готвите за среща и ще се посмеете и веселите!
Обичам ви!
Хубава и  спокойна вечер на всички!
💟💟💟💟💟💟
🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 544
  • София
Добър вечер от София!
Да са живи и здрави малките и големи Катета! Да си носят с гордост името!
Снощи се прибрахме от гостито при Ани и Мрънчи. Много хубаво си изкарахме - гледахме се, готвихме си, разхождахме се.  Мрънчи искаше все при дядо, все гушнат и  да се разнасят и играят. Правихме му прощъпулник - хвана макара, отвертка, стетоскоп и китара. Кой както иска да го разбира и тълкува. Другата баба беше направила много вкусна погача. Докато си тръгнем все си чупех и хапвах малко.
Янке,  радвай се на таблета и си го ползвай с кеф за видео с Анжелка и да се рееш в нета. Не се впрягай да търсиш картинки за тук. Голяма работа, че някоя не видяла кафенце с букетче и  котенце или подобна блудкава простотийка. Поне аз бих се зарадвала на нещо лично и  споделено, а не на напр.  "Весел вторник от мене и пухчо!"
Луси, приятно изкарване на почивката. Топете се и заради нас, които не ходим по почивки.
За срещата съм като Дидиа, няма как по това време......

# 545
Добро утро!
Добре си дошла Айша, у дома. Броените дни минават бързо, но пък хубавите емоции остават за дълго Simple Smile.
Приятно изкарване на Луси. Наслаждавай се и заради нас непочиващите и ако ти остане време,  разказвай .
Спокоен и успвшен ден!

# 546
  • Русе

Е все пак ми е кеф като ви поздравя с картинка, но е от лапчо на зетко.И без това скоро няма да се случи пак,като се прибера днес.Имам оферта да остана още, но няма как утре съм на две репетиции, а в събота на фестивал. Интересното е, че ще бъде в Русе hahahaА иначе наистина се виждаме иговорим с Анжелка на таблета и то всеки ден.Добре е детето, но не й харесва в Англия.Е,няма избор.

# 547
  • София
Янке, много лошо, че не и харесва там на Анжелка. Трудно е за по-големи деца, знам от бившия ми квартирант. Има коренна разлика между дъщеря му, започнала у-ще там и баткото. А не може ли баща и да я върне тук да си учи при тебе? Ако я държи там заради  детските - той и без нея ще ги взема. Ако е с НИН и работи ще му ги изплащат седмично, независимо къде живее детето. Само трябва от бълг. социални да се вземе документ, че тук не получава детски. Превежда се от заклет преводач и се носи там.
При нас - нищо ново.

# 548
  • тук, на мястото си

АЛФЕЯ я мисля от няколко дни, ама и тя сигурно скучае. Яви се бре, жено. Напиши някоя и друга дума.

Добър вечер!
Имаше едно време един филм "По заповед на щуката", не помня за какво се разказваше, но аз по заповед на Фло се явявам тук. Joy
Радвам се, Фло и Марина, че сте се сетили за мене! Много се радвам! Не смея да се обаждам по телефона, че може да сте на работа. Нямам какво толкова да пиша,  има нови неща, но не мисля че някой ще се заинтересува от тях, затова не пиша, само от време на време влизам да чета.
Гледам сега Игри на волята, някой друг гледа ли ги или сте на Фермата?

# 549
  • София
Алфея, защо да не се интересуваме от новите неща?
Скоро мислих, че и Кремчето не се е явявала.
Лека нощ от мене. Снощи се събудих преди земетресението от запушен нос. Разхождах се, не намерих капки за нос и после тресна и разлюля яко няколко пъти. Пламен си спа невъзмутимо. Пробвах да го събудя, само измуча нещо и се обърна на другата страна.
И като по чудо като се укроти земята ми мина запушения нос. Какво беше това нощес  не знам, но ми се спи.

# 550
  • София
А добър вечер!
АЛФЕЯ, защо така си мислиш? Я изгони тези мисли! Аз например ви чувствам като моето второ семейство. Не се притеснявам да споделя, да попитам нещо, да разкажа нещо. Знам ли дали ви Ентерсува или не newsm78, ама пиша.  Съдя по себе си - всичко което напишете ми е интересно, мисля си за вас, не ми е безразлично дали сте тъжни и тревожни за нещо или пък ви е весело и хубаво на душичките. За обаждането да се разберем. Звъниш когато решиш. Ако мога вдигам, ако ли не - по-късно ще се обадя. Не се притеснявам да кажа - "Сега не мога да говоря, по-късно" Чувствам ви близки и знам, че никоя няма да ми се разсърди. Няма място за притеснение. И сега една молба към теб, АЛФЕЯ Simple SmileЧакам обаждане в сряда или в четвъртък след 18.00. Преди това съм на лекции. Хареса ми това "По заповед на щуката" Joy Сега е молба Hug
ЯНЕ и аз си мисля, че ако детето не се чувства добре там няма нищо срамно да си дойде. Ти по-знаеш как стоят нещата с училищните проблеми. В седми клас нали предстои матура.
АЙША, добре си си дошла bouquet Няма съмнение, че при децата сте изкарали чудесно. Радвам се за вас!
КЛЕЧИЦЕ, горя от желание да те видя Simple Smile. Стягай се.
ЛУСИ, приятно изкарване. За колко дни сте във Велинград?

Аз пък тази вечер бях в НАТФИЗ на театър, със състудентите ми. Играха студенти от 2 и 3 курс. Ами играха сърцато и много ги аплодирахме. Добра смяна расте, но все пак като си спомня Любомир Кабакчиев, Апостол Карамитев, Гец, Невена Коканова, Емилия Радева, Димитър Буйнозов, Коста Цонев, комедийните ни артисти и още, и още толкова известни и добри атристи...Всяко време ражда своите герои и идоли.
Май вече е време да ви кажа лека нощ. Хайде милички, завивайте се, че ще гася лампите. Simple Smile 

# 551
Добро утро, дружки!
Обаждам се само, че ме има:) и да ви пожелая спокоен ден!
До скоро!

# 552
Добро утрооо!

Пораснах с още една година.
Черпя ви за мое здраве.

Заповядайте!😍😍

Приятен и спокоен ден да всички!!

# 553
  • в сърцата на любимите ми хора
Гъбче, да си жива и здрава. Все така неуморна и всеотдайна, много обичана и глезена. Наздраве за твое здраве!

# 554
  • София
Гъбка много хубави неща да ти се случват. Честит рожден ден.
!

Общи условия

Активация на акаунт