Магазини Pepco

• 71 860
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
Ох страхотни неща цветни и свежи.  В събота ще се опитам да отида и аз само да има кой да гледа малкия

# 451
Hot sumer, много са хубави. Чак се замислих дали да не отида и аз, имам бебка, на която й трябват дрехи 12-18 месеца. И с тези цени, май си заслужава, ама мен много ме е страх от вируса (чак параноично) и се караме с ММ кой да изхвърли боклука, че никой не иска да излиза.

# 452
Има хубави детски дрешки. Имаше и майки с деца в магазина. Цените наистина си заслужават. Купих си на мен едни черни джегинси под 11 лв излязоха с намалението.
По темата с параноята - колкото повече си стоите вкъщи, толкова повече ще параноясвате...

# 453
И аз в събота ще опитам да го посетя, вече сменихме размера на 9-12месеца, и имам нужда от бебешки дрешки.. дано е останало нещичко..

# 454
Моля за уточнение - къде на Джъмбо Плаза /Сф/ има магазин на Пепко?

# 455

Лилавото долнище е 4,20лв(плътно е). Горе в ляво блузката(Розова) също е по-плътна и е 3,50лв.Всичко останало е тъничко, за лятото и взех на 1,39лв.

За дома взех само една керамична саксия за 3,50лв.

# 456
Момичета, много сладурски неща сте си купили. Жалко, че нашето Пепко е в голям търговски център и не работи. Иначе съм му голям фен. И за 4рима члена на нашето семейство купувам дрехи от там.

# 457
  • София
Моля за уточнение - къде на Джъмбо Плаза /Сф/ има магазин на Пепко?

Най- вдясно, след Лидл, CCC  и след това е Пепко.

# 458
Благодаря! Явно и ССС е новоположен магазин там...

# 459
До колко часа работи Пепко Варна Колхозен пазар, от сайта не стигнах до нужната информация.

# 460
  • Mostly in my mind
И нашият не работи. Не ме е яд толкова за дрехите, но много харесвам секцията НОМЕ.

# 461
  • Варна
До колко часа работи Пепко Варна Колхозен пазар, от сайта не стигнах до нужната информация.

На сайта пише до 19ч

# 462
И мен ме е яд, че не работи. Имам нужда да пазарувам разби неща от там ама няма шанс да е отворено скоро при нас.

# 463
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Днес пак доволно напазарувахме с детето. Мъжът ми ще ни изгони😀😀😀, но го съжалихме и му купихме боксерки-да не е без нишо😀😀😀

# 464
  • Бургас
Отидох и аз днес да се разтуша с нещо евтинко и... отидоха над 100лв, но пък 2 огромни торби наблъскани догоре - доволна Wink Народ имаше доста и въпреки опитите за контрол на вратата, вътре си беше лудница и никой с никого не се съобразяваше относно дистанцията.

Общи условия

Активация на акаунт