Магазини Pepco

• 71 817
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • In transit
Днес ходих, имаше 30% на всичко, обаче беше доста ошушкан магазина особено домашните потреби. А главно заради тях бях тръгнала.
Искам да питам тези възглавници за стол дали ги има някъде, т.е дали са пускани изобщо или още не?

# 571
Варна Пепко днес - има 30 %на всичко, както и преди 2.05. Взех батерии, но силик. подложки за месене нямаше. Нареждаха стока. Опашки почти няма, 1-2 чакат отвън и се влиза за 5 мин чакане. Дрехи имаше повече, отколкото домашни потреби. Но, според мен, вървят детските стоки, защото дамското не е за всеки вкус.

# 572
  • софия
Ароматните свещи изобщо не са ароматни. Единственото хубаво е големият буркан.
Не че съм очаквала за толкова пари нещо много, но те съвсем не миришат.
Същата работа са и пръчките.

# 573
Ходих днес.
Има намаление, стоят си табелите за 30%.
Обаче много обрано, особено хоум секцията, а аз за нея отидох.
Ще чакам да заредят.

# 574
  • София
Като бях там оня ден персонала коментираше, че не идват камиони със стока в центр. склад. Разпродавало се само наличното тук, изкарвали стоки от магазините по моловете.

# 575
  • София
И аз отидох, взех си долнище, на сина ми две долнища, тениска и на щерката клин и тениска, всичко общо за 30лв. Доволна. Simple Smile

# 576
  • Варна
Варна Пепко днес - има 30 %на всичко, както и преди 2.05. Взех батерии, но силик. подложки за месене нямаше. Нареждаха стока. Опашки почти няма, 1-2 чакат отвън и се влиза за 5 мин чакане. Дрехи имаше повече, отколкото домашни потреби.

В кой Пепко ходи - Чаталджа или Колхозен?

# 577
Някой ходил скоро в Люлинския Пеп - как е положението? Нещо за някакво зареждане говори ли се, че миналата седмица беше опразнено..

# 578
  • София
Някой ходил скоро в Люлинския Пеп - как е положението? Нещо за някакво зареждане говори ли се, че миналата седмица беше опразнено..
Зле е,  тази вечер ходих. Домашните потреби и дамското бельо са много обрани. И другите сектори бяха рехави. Същото обясняваха, както и тук се спомена, че нямат доставки, камионите им не пътували.

# 579
  • София
А в София кой е най-добре зареден според вас? 🤔

# 580
Ароматните свещи изобщо не са ароматни. Единственото хубаво е големият буркан.
Не че съм очаквала за толкова пари нещо много, но те съвсем не миришат.
Същата работа са и пръчките.
Имам малки с горски плодове и една в чаша - круша. Доста добър аромат имат.

# 581
  • София
Новите  дрешки - може би са били за  брошурите след 13.03.

# 582
# 583
  • Mostly in my mind
Толкова неща си харесах. Има ли шанс скоро да отворят и другите им магазини?

# 584
То хубаво си харесваш, ама от тоя каталог не видях нищичко. Или всичко е изчерпано, или не е заредено още.

Общи условия

Активация на акаунт