?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 337
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 615
  • София
В държава 50 млн., ако не бъркам, няма начин да няма И такива жени. Дори и тук се промъкват, но дългата ръка на форума ги оплясква и се отказват навреме.
Tyra, имам усещането, че по нещо си приличате - начина по който си вдигате скандали, емоционалността, дърпане на чергата към себе си и т.н. и именно това не ви харесва - че виждате себе си в другия (?)
Подкрепям, намерили са се. Познава такова семейство, които си вдигат сериозни скандали, а са заедно поне 12 години, защото имат дете на толкова.

# 12 616
Всякакви жени има. Като навсякъде.
Но наистина американците и западняците въобще харесвали източноевропейките, особено рускините и украинките. Много са хубави като млади, соанирани, в същото време са по-домовите от американките и повечето западноевпорейки. И къщата ще пригледат, и мъжа си, и в кухнята ще сготвят нещо вкусничко.

# 12 617
  • София
Знам, че съм млада, но явно имам някакъв проблем. Не мога да се справя, защото го чувствам като личен провал. Все едно аз съм некадърна или нещо ми има и не мога да задържа едни отношения нормални.
Ние ще сме всички роднини при баба и дядо. Тази година леля я зарязаха сама с три деца, братовчедка ми смени двама. Всичко ще преживеят. Но не искам да рева и да провалям на никого празника.
Не мисля, че заслужавам отношението, което получих. Имам много минуси, да. Но след като не съм изневерила, муха не съм убила дори... Не мога да повярвам, че човек ще ме вижда как страдам физически, психически и ще стои равнодушен. За мен няма прошка, че съм обикнала човек без основни добродетели.

Не искам и вас да тормозя. Сигурно си имате по-важни проблеми. Тежко ми е просто.
Не знам как да ти обясня, че безгрешен е само Господ, ако въобще го има. Хората грешат през целия си живот и се учат от грешките си, и продължават напред.
Ти, като го обикна тоя, да не би да му бяха изписани липсите на челото, но реши да игнорираш надписите и да се пробваш любовта ти да го направи нов човек?
Съмнява ме, но виж, с развитието на връзката ви, явно си се запънала като магаре на мост, не искайки да си признаеш, че под лустрото, се намира боклук, на когото си налетяла.
Решила си, че си богоравна и да сгрешиш е голямо падение, а да си признаеш грешката- непростимо.
И какво се получава- никой не го е еня егото ти колко е голямо, но ти се самонаказваш, защото не можеш да му дръпнеш юздите......
Ако уважаваше малко повече себе си, вместо да биеш чело на егото си, още в първия момент, в който беше получила отношение, което не заслужаваш, щеше да си му показала вратата на юнака и да си го изстрадала като куче, и да си го забравила...... Hug

# 12 618
Кой какъвто това търси.Някои си търсят покорна ,че техните еманципирани а те такава не могат да задържат, да слуша, и пак да слуша.
И пак  има това хубавите ябълки прасета ги ядат.

# 12 619
Има читави руснаци и украинци.
Но тези от тях, които пият редовно, не са наред.
Изкушавам се да дам конкретен пример с мой познат, но няма, прекалено е специфично. Само ще кажа, че едва не умря.

Тайра, пиенето не е добро занимание за емоционални натури като теб. Колкото и да си мислиш, че се контролираш. С годините ще става все по-неприятно за изтърпяване и все по-лесно ще го ползваш за "лечение" на проблемите си.
Ама няма да ме послушаш, то е ясно.

Няма какво да съжаляваш, че си се отървала от някакъв неуравновесен тип.
Струва ми се, че малко не са ти избистрени критериите за приемливо и неприемливо.

# 12 620
Хората неглижират алкохолизма, докато не се сблъскат с него, а това изобщо не е малък дефект. Да не говорим, че при тези нации е направо страшен. Хич не му се връзвай на пиянските изцепки. Хващам се на бас, че ще има поне 2-3 опита от негова страна да си оправите отношенията, бих ти казала да не му поддаваш.

Скрит текст:
Имах едно гадже навремето, също се черпеше солидно. Та той ми звънеше по телефона почти всяка нощ (тогава нямаше мобилни), смятай, че будеше цялата къща, за да ми каже, че късаме. На другата сутрин се обаждаше все едно, че не е звънял през нощта. Някой път ме призоваваше да му нося бира. Толкова мога да ти кажа по въпроса. (и бягай далече, няма смисъл да разтягаш нещата)

# 12 621
Проблемът с алкохолизма - и при мен е актуален. Никога не си направила това, което трябва. Не си казала каквото трябва. С часове се обяснявате и се повтаря едно и също нещо. Не те оставя да спиш, да почиваш, да свършиш някаква работа. Само защото той решил нещо си - примерно ревнува. Ама дали има повод, няма значение - той винаги е прав. Накрая изтрещяваш - скандали, трошене на каквото ти попадне под ръцете. За да не му строшиш главата.

А после се обвиняваш, че лесно избухваш.

# 12 622
  • France
Тайра, някъде четох за фазите след скъсване : след 2 дни, 2 седмици и 2 месеца. И със всяка следваща фаза си по-добре. Стискай зъби и брой дните.
Въпросния не струва. Радвай се, че си се освободила. Както казва 512, след време щеше и тебе да побърка. Всички бъркаме в преценката си за някои хора. Важното е да не е фатално. Много време даже си му отделила.

# 12 623
  • софия
Алкохола е много лош съветник, от такива бягам с 200..

# 12 624
512, стана ми мъчно за това, което сте  описали. Няма ли начин да се променят нещата при Вас?.... Не ми отговаряйте, най-малко бих искала да навлизам в пространството Ви, но знам, че е ужасно човек да живее  така...

# 12 625
Усмивке, няма проблем да отговоря - промени се, да. От година не живея с него и се чувствам страхотно. Научих се да не се мъча да му помагам, което ми донесе допълнително спокойствие и душевен мир.

# 12 626
Имам един въпрос. Възможно ли е да се получи нещо, между мен и момиче родено през 1994 година ? Аз съм роден през 1998. Питам, защото се бях запознал с жена, която доколкото си спомням беше 94 набор. Това се случи в университета, беше много усмихната и в същото време обикновена, обаче мисля че имаше дете, чувал съм я да споменава нещо такова. Вероятно е семейна и не искам да я търся, за да не създам проблеми. Въпросът ми е дали може да имам връзка с жена родена 1994 година ?

# 12 627
# 12 628
Е какво им е на 94 набор, да не би да носят желязно бельо?

# 12 629
Просто се замислих Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт