?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 337
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 570
  • София
Никой на никого не е длъжен в този живот. Има хора, които са склонни да помагат на близки и роднини, но има и хора, които никога не правят нищо за околните и за тях това е най-правилно. На един по късен етап от живота, вторите се чудят как така за първите някой прави нещо и им помага, пък тях все ги пренебрегват и отбягват.

# 12 571
  • София
Но всеки път казвам на родителите ми “всичко е наред” и сега не знам как да и кажа, че няма да отидем заедно на празниците.
Лошото е, че съм командирована в момента в малък град за дълго. Иначе съм от голям. Нямам близки тук.
Това, което най-много ме разстройва е, че съм глупачка и съм допуснала да се влюбя в неподходящ човек.
На мен ми се случи на почти 40 години, а ти мисля, че си доста по-млада. И на 100 години може да те излъжат, ако не си попадала на такъв тип човек.
Ще трябва да свикнеш да казваш и неприятни неща на родителите си, а те да свикнат да не се бъркат прекалено.
Обади се и кажи, че ще отидеш сама и ще им обясниш наяве. Иди, поплачете си, ако се налага, ще ти олекне, а  пък и те ще те утешат. У дома и стените помагат.

# 12 572
Тайра, това не беше ли онзи с тежкото пиянство?
Погледни го от хубавата страна – не ти трябва някой да те тъпче. Посамосъжалявай се няколко дни и да видиш после как ще ти стане светло и леко на душата без него.

Естествено. Новите любови чакат и ще има нови вълнения. Wink

Fever Ray, животът ги обръща нещата. Днес ти си отгоре. Утре си отдолу и имаш нужда от други хора, до които дори и не си помисляла, че ще ти се наложи да опреш.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 15:58 от tainichka

# 12 573
Знам, че съм млада, но явно имам някакъв проблем. Не мога да се справя, защото го чувствам като личен провал. Все едно аз съм некадърна или нещо ми има и не мога да задържа едни отношения нормални.
Ние ще сме всички роднини при баба и дядо. Тази година леля я зарязаха сама с три деца, братовчедка ми смени двама. Всичко ще преживеят. Но не искам да рева и да провалям на никого празника.
Не мисля, че заслужавам отношението, което получих. Имам много минуси, да. Но след като не съм изневерила, муха не съм убила дори... Не мога да повярвам, че човек ще ме вижда как страдам физически, психически и ще стои равнодушен. За мен няма прошка, че съм обикнала човек без основни добродетели.

Не искам и вас да тормозя. Сигурно си имате по-важни проблеми. Тежко ми е просто.

# 12 574
Тайра- гуш!
Майната му на всичко.
Да сме здрави- колкото и тривиално да звучи.

# 12 575
  • Canada
Явно бъркаш секса с любовта. Не виждам друга причина да 'обикнеш човек без основни добродетели'. Сега те е срам и мислиш какво ще кажат хората. Ще кажат, че си се отървала! Другия път използвай главата си.

# 12 576
  • Варна
Tyra , най - голямата ти заблуда е, че самотата е бреме. Нагледала съм се на доста семейни театри по празниците. Страдаш, деликатно е да ти даваме съвети. Дано да "преболедуваш" раздялата бързо. Имаш свобода и нови  шансове за запознанства. Но избирай по - прецизно и по качества.

# 12 577
Аз не съм вярвала, че той е такъв човек. Имаме все още много грешни представи за доброта, а именно, че спокойните, тихи, неконфликти хора са непременно добри.

Благодаря на всички за съветите!
Ако нещо се случи интересно, ще пиша. Ако ме видите с глупости по други теми, простете, но пия вино.

# 12 578
  • София
Не мога да се справя, защото го чувствам като личен провал. Все едно аз съм некадърна или нещо ми има и не мога да задържа едни отношения нормални.
Ние ще сме всички роднини при баба и дядо. Тази година леля я зарязаха сама с три деца, братовчедка ми смени двама. Всичко ще преживеят. Но не искам да рева и да провалям на никого празника.
Защо да си проблемна ти, след като мъжът не е бил стока?
Отношенията са между двама, няма как само единият
Просто свикни повече да разчиташ на себе си и да се справяш сама.
Коледа е точно да видиш родата и така да се разсееш от тежките мисли. Не обсъждайте нашироко кой с кого се разделил, има толкова позитивни неща, за които да се говори.
Само защото не е сам на Коледа, не означава, че човек е щастлив и обичан.

# 12 579
A аз какво разправям за шит тестовете и ваденето на хора от кожата им? Много е важно жената да има доза закачливост, и разбира се тестване, за да се отсеят реакции, които не ти харесват. И да не слушаш тетките, че си незряла и трябва да търпиш. Защото кофти емоциите убиват, буквално.

Общо взето е хубаво да си проблемна, при това нарочно. Така отсяваш тия, дето уж са спокойни, но имат къс фитил, стига да го подпалиш.

# 12 580
Има ти нещо, със сигурност. Не се притеснявай, утре ше си на друга вълна.

# 12 581
Може и да ми има. Но вече съм на възраст, когато мога да си живея с това нещо и да ми е готино. Животът е твърде кратък да изглаждаме всяка гънка на съзнанието.

# 12 582
  • София
Аха, жените имат право на шит тестове, а мъжете?

# 12 583
A аз какво разправям за шит тестовете и ваденето на хора от кожата им? Много е важно жената да има доза закачливост, и разбира се тестване, за да се отсеят реакции, които не ти харесват. И да не слушаш тетките, че си незряла и трябва да търпиш. Защото кофти емоциите убиват, буквално.

Общо взето е хубаво да си проблемна, при това нарочно. Така отсяваш тия, дето уж са спокойни, но имат къс фитил, стига да го подпалиш.

Доста странно твърдение. Аз съм много спокоен, но не бих толерирал игрички от т.нар. шит тестове или изфабрикувани скандалчета . Така ще постигнеш обратния ефект.

# 12 584
Ти сега не си интересна, Сирен. Друга е жертвата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт