Да се оплачем... 2019

• 538 759
  • 37 949
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Защото кредитния лимит е моментен. В момента, в който е надвишен, спират изходящите, за да не навърти повече сметка. Ограничението е удобно за хора с деца, които се страхуват хлапетата да не навъртят космическа сметка. Един вид защита.

# 151
Ясно, заради това ще да е. Благодаря! Честита да ми е честитката 😳

# 152
Оплаквам се ,че желанието ,което ме беше обзело за работа се изпари още със звънването на алармата сутринта.

# 153
  • София
Днес все още половината град почива...движението рехаво, обаче, 2 кифли щяха да ме отнесат.   Imp
Сори, че се завтарям, ама.....поне 90% от шофьорКите трябва да си хвърлят книжките и да освободят "волана", сядайки на местата за пътници.Хем няма да мъчат себе си ежедневно с това "чудовище-автомобила" и правилата за движение, хем няма да тормозят останалите участници в движението с неадекватното си "шофиране", ако изобщо може да се нарече така.....
Честно, понякога направо съжалявам, че не мога да си купя пистолет и да стрелям безнаказано!!!!!!

Оф, и аз така. По кифльофци – шАфьори. Вчера се хванах за главата по магистралата като се връщахме. Неслучайно имаме толкова убити по пътищата.

# 154
Днес баба ми влезе да се къпе и пак й стана лошо,което от своя страна мен ме хвърли в паника.Вече от доста време живея в непрекъснат страх и тревожност относно нея.Понякога ме е страх дори да изляза,без значение за колко малко,да не би да й прилошее.Тя много се срина след загубата на двама роднини,етърва и племенник.Правя каквото мога за нея,но от известно време ми се струва,че няма да е зле,ако наемем някой,който да идва и да се грижи за нея,дори да е за няколко часа на ден.Но родителите ми си правят оглушки като че ли.Не знам какво си въобразяват,че мога да поема денонощно грижите за баба си.И аз си имам проблеми.Тя има нужда от човек,който се е специализирал в грижите за възрастни хора.Вече трудно се движи и колкото и да ми се иска,не мога да направя за нея повече от това,което правя.Психологически и аз съм срината.Мъчно ми е да я виждам такава и ме е яд,че родителите ми отлагат взимането на неотложните решения относно нея.
Днес ме е налегнала следпразнична депресия като цяло.Веднага щом баба ми се оплака,че й е лошо,превключих в панически режим,макар че подозирам,че това е нещо като панически пристъп и при нея.

# 155
  • В страната на мечтите
Благодаря ви на всички Hug
Той уж се опитва да помага, но не винаги успява...наистина, сякаш още не е приел промяната след раждането и забравя, че има още някой с нас...
И даже младостта не ни е оправдание, аз съм на 30,той 40 ще направи след няколко месеца, и сме заедно от 10 години...и за толкоз време не се научи да ме разбира и подкрепя, пълен егоист си остана, ама на - аз съм тъпа патка и не го напуснах, че и дете му родих даже...сега ще си нося последствията Close
В този дух на мисли, оплаквам се от себе си, не поумнях и това си е!

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 13:43 от life_is_love

# 156
Аз затва по празници гледам да не пътувам.От 20 години някъде съм професионален шофьор, обаче на моменти ми се изправя косата. То мани, ами някой ще те очисти за добро утро. Нямам нито една катастрофа, даже одраскване нямам и един на паркинга в града с ряз на задна и ми строши бронята. Че и надрусан се оказа, щото извиках ченгетата. Слезе да се прави и на мъж, ама не позна, че едричък идвам на повечето. Пълно с безхаберници и откачалки!

# 157
Оплаквам се, че мойта вчера скъса още един клин. Днес ще ходя пак да купувам Simple Smile
Ако намериш клинове от стомана, свиркай. Моята хубавица през ден се връща с клин, който на дупето е като прострелян от сачми. Закачала ги била на чиновете, тесчици и пирони били стърчали и бла, бла. По голо дупе ще си дойде някой ден магарицата.

# 158
Клинокъсачка е и моята. За това много се радвам като пуснат в Лидл клинчета. Купувам колкото сваря, има едни по дебелички, от тях няма ни един да му е видяла сметката. Иначе тия от Зара и ХМ за нищо ги няма.

Оплаквам се, че трети ден ям руска салата. Толкова много бях направиша за Нова година, а тя остана.

# 159
Щерката и тя редовно се връща от училище с дупки по клиновете. Ама като е ваканция и търчи с приятелки, тротинетки, ролери и т.н. и няма ни една. Приела съм ги за консуматив.

# 160
  • Куциндрел
Оплаквам се, че не разбрах кой нов-стар ник е Франоаза.  Crossing Arms

# 161
Красимира.

# 162
  • Наблизо
И аз шофирам всеки ден,имам се за добър шофьор,обаче и мен ме притеснява карането..намирам че все по-зле става по пътищата и много се мислят за безсмъртни..

Времето е гадно,аз съм на работа,а си мечтая да съм в леглото с чаша топло кафе.

# 163
  • София
И аз се оплаквам от руската салата. Mr. Green Изядох в огромни количества. Ще имам и за довечера и край.

# 164
Оф! И аз така с руската салата. Бях направила цяла 5-литрова тенджера. Снаха ми и тя правила за партито с приятелите им , та донесе и от нея. Днес  ям само това и вече ми се гади. Има още една по-малка тенджера, ама спирам.  Колкото изяде тази вечер  другият  син, толкова. Другата ще я хвърля.

Общи условия

Активация на акаунт