Да се оплачем... 2019

• 538 697
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 135
Ох, така не ми се работи, че ще припадна вече...

# 136
  • В полите на Пирин планина
И на мен не ми се работи...
И ми се спи. Tired Face

# 137
На мен ми се работи. Но гледам детето...нали са ваканция.
Мислех да го водя на фризьор, но естествено фризьорката не работи днес...чак в петък Rolling Eyes
Голямо почиване...голямо нещо. Не му се работи на българина....казвала съм го и преди...

# 138
  • Варна
Бачкам аз, доволна съм. Видях комшиите по офис, пих кафе, даже и работа се намира. Писна ми да почивам.

Оплаквам се, че мойта вчера скъса още един клин. Днес ще ходя пак да купувам Simple Smile

# 139
  • Fairbanks, Alaska
Заменям почивка срещу работа. Офертата се отнася за Happy и Lady Brinne.

# 140
  • В полите на Пирин планина
Ама аз работя. Никой не ме пита дали искам. Hands V

# 141
Мхм, и аз....ама да измрънкам просто....

# 142
  • Страната на чудесата
Заринати сме от играчки. Редовно почиствам и дарявам и пак не мога да се обърна от вещи🙄
Да се похваля-детето си дойде вчера от Лондон, първо отделяне за самостоятелно пътуване ( на 14г)-мисия успешна😊

# 143
Да се оплача и аз - на връх НГ докато гърмяха фойерверките аз правех инхалация на детето, че се съдираше да кашля. Тая нощ пак същото ама вместо в 00 беше в 01. Бебето се събуди и ревна. И кой да гледам по-напред и аз не знам. Че сме и на гости на бабата и дядото на село. Събудих ММ да гледа бебето докато правя инхалация и давам чай на каката. Той пуфти и се сърди ...ами на мен щото ми е много кеф да го будя...И така. Каката заспа, взех си бебето да го приспивам, то се разсънило и аху-иху до 03:30...

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 12:44 от Змей Горянски

# 144
  • Наблизо
И аз барабар с тези,на които не им се работи..отделно и не се чувствам на място тук-положението е прекрасно.
Мрън.

# 145
  • sf
Тийнката пазарува дрехи в мола. Аз се влача с багажа след нея и се моля да има де да седна в пробната 🤣

# 146
  • София
Сигурна съм, че си платих последната сметка, а днес ме сюрпризираха със спрени изходящи обаждания. В мобилното приложение е отбелязана като платена, но аз бележка естествено не пазя, въпреки това ще ходя днес да се разправям.

За капак и новата ми сметка пристигна - 80 лв 😨 откъде толкова пари направо не знам..

Качила съм и 3 кг.. 😡
Ако имаш кредитен лимит 50лв, затова са ти спрени обажданията - надвишен е лимита.

Времето пак е спряло, мислех, че вече е поне 2-3 следобяд - то още един няма... УФ!

# 147
Мира, свържи се с оператор. Там разговорите се записват. Кажи, че искаш да ти качат кредитния лимит до следващата сума. ММ имаше подобен проблем от чужбина. Беше надхвърлил лимита и му спряха изходящите.

# 148
Днес все още половината град почива...движението рехаво, обаче, 2 кифли щяха да ме отнесат.   Imp
Сори, че се завтарям, ама.....поне 90% от шофьорКите трябва да си хвърлят книжките и да освободят "волана", сядайки на местата за пътници.Хем няма да мъчат себе си ежедневно с това "чудовище-автомобила" и правилата за движение, хем няма да тормозят останалите участници в движението с неадекватното си "шофиране", ако изобщо може да се нарече така.....
Честно, понякога направо съжалявам, че не мога да си купя пистолет и да стрелям безнаказано!!!!!!

# 149
Ами, аз малко преди Нова година бях в Турция и гледах да не звъня и приемам обаждания, но на границата звъннах. Въпреки че разговорът беше кратък може от там да са тези 50-60 лв. над стандартната ми сметка. Оффф. А и така да е, нали имам период на плащане, защо ми ги спират сега, при положение, че сметката ми излезе днес и имам 15 дни да платя 😕

Общи условия

Активация на акаунт