Да се оплачем... 2019

• 538 771
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 165
Защото кредитния лимит е моментен. В момента, в който е надвишен, спират изходящите, за да не навърти повече сметка. Ограничението е удобно за хора с деца, които се страхуват хлапетата да не навъртят космическа сметка. Един вид защита.
При кредитен лимит от 50лв на БОБ юни месец А1 ми сервираха сметка от 68лв! И не, нищо не беше спряно при достигане на лимита, който пък според ментелци е стигнат светкавично от интернет при прехвърляне на картата в смартфон от обикновен телефон. Сигурна съм, че в него момент съм била на Уай-Фай, ама доказвайки, че си нямаш работа. Разпечатка така и не ми дадоха - не можели.

# 166
Оплаквам се от тийнейджър. Аман бе, големи са киселяци и нерваци.

# 167
Руска салата на фурна с малко наденички или колбас отгоре става много вкусна вечеря.

# 168
Това е идея, ама няма ли да прегори и майонезата да стане на олио?

# 169
Всъщност, не. Става много добре.

# 170
  • София
Оплаквам се от тийнейджър. Аман бе, големи са киселяци и нерваци.
А аз от 10год. младеж.

Сетих се за женска молитва

Цитат
“Господи, моля те,
дай ми мъдрост, за да мога да разбера мъжете;
дай ми любов, за да мога да им прощавам;
дай ми търпение, за да изтърпя техните настроения.
И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!!
Иначе ще го пребия до смърт…”.

# 171
Поради гореизброените причини, понякога ми се ще синковеца да ми е втора дъщеричка. Тва мъжете не са,повтарям, не са хора Rage

# 172
Аз пък прекалих с млечната салата. Днес си я довършихме с кеф. Руска така и не направих.
Като ви чета, да не се оплаквам от две дъщери.

# 173
  • София
Е аз кат имам и от двата модела, та кво? Simple Smile И двете са идиотчета, по различен начин. Simple Smile
А специално днес ме ядоса женка ми и то, точно с тях свързано. Нищо, че мъжете не са хора. Joy

# 174
  • София
И мен ме ядоса синковеца по празниците! Особено ме дразнеше вчера, аз махмурлия, той игри иска да му качвам, те не стават, той се тръшка и т.н.

# 175
  • София
И аз да се оплача от кантарев +3 ми чукна днес. Поотпуснах се тези дни, не тези от около месец. Е от днес вече се стягам. Дъвча ананас и прекарах час и половина във фитнеса. В събота отивам и на канго. #Аишмусеневиди  Докато дойде моя ред до гардероба на Тета ще се търкалям. Язък ми за труда и глада последните две години.

# 176
Казах на мъжът ми, че съм недооценена. Той се разсърди.. та, кой каза, че трябва да си казваме всичко?
Ама не ми пука.. казах каквото си таях

# 177
Вина най-често се прикрива със сръдни. Да не те учудва.

# 178
Днес ми подариха едно помело-за първи път ям, не беше лошо, ама нещо ми е тежко от него.Хапнах и бабек-за баланс.😂 После правих и чийзкей за един колега, ама утре ще хапна,  като изстине.
Беше се надигнал много, но спадна-винаги така става. (-чийзкейкът де, не колегата....😉)

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 20:42 от #Frozen#

# 179
  • ново
Оплаквам се от вас. Руска салата, капама, чийзкейк. Аз ям 5 неща на кръст и пак съм дебела, а стомахът не спира да не боли (имам СРДЧ). Трябва да намаля и кафето, а само то ми остана. Отказах млечните, плодовете, цигарите...ще лягам да умирам май.

Общи условия

Активация на акаунт