Да се оплачем... 2019

• 538 804
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Кексът ми е почти готов Simple Smile А след малко ще спретна и едни пълнени чушки Simple Smile

Писахме днес с малкото разни домашни и се изнервих много.

# 181
Аз пък ще лягам след малко. Кога спите бре???
Дояде ми се помело. Обичам...Neutral Face

# 182
  • SHOOT ME 10 $
Помелото е като шума...ядеш, ядеш, ядеш и се натъпчеш, а оставаш с чувсство за неудовлеореност...сатисфекшън...предпочитам хубавата, ароматна и сладка гръцка мандарина.

# 183
И аз обичам. Утре ще вземе да си купя. 😒

Прецах една изненада. Преди време показах на ММ един сайт и му казах, че харесвам еди кои си пръстени. Влизам му днес в пощата и гледам имейл от магазина. Е отворих го. 😒 Единствената изненада ще е ако пръстена не е за мен. 🤣🤣🤣

# 184
Тет, сънливец такъв....😴 В най -добрите си моменти,  моите лягат в 11, така че,  няма да е скоро.

# 185
  • ново
Тето, да лягам, ама ми мокра главата 😀 Вечерям в 19 ч., къпя се към 21 ч., и докато се оправия то станало 22 ч. Малко книжка и .... ето ти полунощ.

# 186
Ариа, поръчай си допълнително още нещо, тайно, но от неговия профил. Тъй да се изненада малко и той 😁

# 187
Абе вие не сте хора... Joy...кукумявки такива Stuck Out Tongue Winking Eye

Арче...почвай да тренираш пред огледалото....Аууууу...Оооооо ...прекрасев е...и тем подобни междуметия. Ку се затрудниш...виж там в някой турски филм, тип Али Ръза...Joy

# 188
Изненадах го, Антигона. Поръчах си една чанта от него. Не съм сигурна обаче дали трябва да знае истинската и цена.😂😂

# 189
  • SHOOT ME 10 $
Хахахахааах...🤣😆ша омра... провали на човека сюрприза..." единствената изненада ще е ако пръстена не е за мен"...хаах, как ти мина през ума АРИА?...не бих се сетил еееей туй жинско любопитство...зави ми се свят от смях....оффф

# 190
Аз така прецаках на мъжът ми предложението за брак Wink не бях видяла пръстена , но по поведението и разговорите с приятели се усетих.

# 191
Ми наложително беше да отворя пощатата, защото в сайта с чантата съм регистрирана с неговия имейл. Да видя до къде е стигнала 😆 А защо отворих мейла от магазина за бижута вече нямам обяснение. 🙄

# 192
Баш си за изтипосване в темата за телефоните 😂 какво е това бъркане в на мъжо ти личното пространство.

# 193
Ау сакън недей така. Точно оня ден ми направи забележка, че никога за толкова години не съм била погледнала в телефона му когато някой звъни. Казвал ми е много пъти да вдигам когато е в банята и е някой познат, аз обаче изобщо бе се вълнувам кой му звъни и даже и не поглеждам. 😆 Даже и паролата за ФБ му знам. Ама ето ползвам само пощата и точно там да намеря нещо. BTW даже и тук съм регистрирана с неговия мейл. 🤣

# 194
  • София
И моя ми се сърди, че не вдигам като е в банята. Аз изобщо не поглеждам дори кой му звъни.

Сега ми стана интересно кой е сайта Joy много обичам да разглеждам бижута.

Общи условия

Активация на акаунт