Да се оплачем... 2019

• 538 815
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 195
Елена, сайта е Силвър корт. Има бижута на Пандора, Томас Сабо и други. Има готини неща и някои, които вече не се намират във физическите магазини.

Съжалявам за спама. 🤗

# 196
Оплаквам се,че преядох. Уж днес нещо лекичко,уж следпразнично да не ни тежи,ММ поръчал пици,топени сиренца,аз правих еклери днес и не спрях да се тъпча. Добре че е паднала батерията на кантара,та не мога да се меря. Свалих иначе приложения на телефона с разни упражнения,но кога ще почна... 🙈
Ариа,много се смях и аз на прецаканата изненада. Аз пък нямам достъп до тел на ММ,не се разделя с него и в банята. Да се притеснявам ли?! 🤔😃

# 197
Да банковата сметка, дами, до банковата сметка гледайте да имате достъп. Туй телефони и компютри вятър работа

# 198
А една сметка имаме и тя е на мое име. 😂 Всичко е кеш при моя.

# 199
Тогаз - портфейла 😁

# 200
  • София
И моят се сърди ако не вдигна телефона когато е зает.
Вчера изненадах момъкът, който му звънеше. Ми к'о да прая като си е метнал телефона в хола и спи. Дежурен бил.

# 201
  • при моите деца .....
Утре съм на работа.....
За настройка и адаптация си сипах чаша вино...  Оплаквам се....Повторих...
Искам спокойствие на работното място...
Дано 2019 е добра.

# 202
Колко е хубаво да си в отпуск. Представям си какво ще заваря на 7-ми, като се върна. Ама до тогава-лайф. Пък и децата с извънредната ваканция, покрай изтрещяването на кмета, добре им е мама да си е вкъщи. Само се моля, тази 30-метрова щуротия, заради която завардиха целия град, да не се тресне баш на откриването.

# 203
Вчера родих. Днес излезнаха резултатите от изследванията на детето. Ние сме с отрицателен резус фактор, то - с положителен. Зацепвам тоя факт и поисках да говоря с някого от неонатолозите. Всичко било точно при тях, лабораторията им била перфектна, тия неща няма как да се сбъркат. И вдигат рамене (много любима реакция). На човешки език обяснявам, че това, което те се опитват да ми кажат, е, че това дете не е наше или поне не на един от нас. Моля за повторно изследване. Междувременно у нас започва да се прокрадва съмнение дали в инвитро клиниката не са объркали и подменили ембриона случайно (в Италия имаше такива случаи). И така, бяхме в някакъв ад, докато накрая не излезе, че безгрешната лаборатория е сгрешила резултатите на детето.

# 204
Честито бебче, красимило. Ама че шок е било. Да сте живи и здрави

# 205
krasimilo, честито! Дано това да бъдат последните ви ядове за тази година. Бъдете живи и здрави.

# 206
И въобще за напред. Честито, Краси!

# 207
Сърдечно благодаря! Отметнаха я тая работа с раждането в първите часове на новата година, сега вече наистина се надявам да остават по-приятно занимания.

# 208
  • София
Момичета, изпраният телефон на мъжо е жив!!! Благодарение на ориза Simple Smile Обаче пък се оплаквам, че изпраният фиш се оказа печеливш Sad

# 209
Момичета, изпраният телефон на мъжо е жив!!! Благодарение на ориза Simple Smile Обаче пък се оплаквам, че изпраният фиш се оказа печеливш Sad

Аууу, дано пичели само 2 лв.

Общи условия

Активация на акаунт