Да се оплачем... 2019

• 538 909
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 210
Браво,бебе с късмет Simple Smile

# 211
След като ведъж изпрах единствения ключ за колата и скапах едни пищови по химия на голямата, всеки има задължението да си проверява, преди да сложи прането в коша. Проверявам джобове, само ако взимам аз дрехата и съм решила, че е крайно време да влезе в пералнята. За ключа за колата и на нас ни помогна ориза. Да видиш сега, как се прави дубликат на ключ за колата, още на момента, в който се купи с един ключ. Само да не решите, че всяка година взимаме поредния трошляк.

# 212
Аз пък веднъж изтръсках едни дънки на ММ през терасата, да ги изпъна, че бяха прани и някакъв ключ и изпаднал от тях върху капака на колата на съседката. Така тя го е развозвала няколко дни, а моя ми наду главата да съм му търсела ключа. Аз имах само спомен, че нещо изтропа.  Един път най случайно си гледах отгоре и го съзрях! Беше в някакъв ръб между капака и вратата.
Най мразя в прането да попадне салфетка, всичко става, както казваше онази циганка-"паприкаш".....😨

# 213
  • София
Аууу, дано пичели само 2 лв.
За съжаление е доста повече, но поне два мача не са му излезли и слава богу, че печелившата сума като ми я каза, щях да припадна. Поне не мрънка, каза, че просто тия пари не са били за нас и толкоз.
Оплаквам се, че  на сина ми трябва да се прави операция, така ми е притеснено, той е алергичен към разни антибиотици, лекарства....

# 214
Ще мине. Анестезиолозите си знаят работата. И аз съм алергична, но пък досега проблеми не е имало
Черпя ви виртуално за моето пораснало бебче, вече 13 годишен тийн...днес е рожденик. Красимило, да знаеш, козирозите са пълна отврат Simple Smile дано твоето козле повече слуша Simple Smile

# 215
  • София
Жив и здрав да ти е! Козирог ли викаш? Ей го моя след 2 седмици навърта 14.

# 216
Нищо чудно, че се срещаме в темата Simple Smile За оплакване- има Simple Smile
Но да са живи и здрави...

# 217
И аз ще се присъединя към клуба, макар моят Козирог да е женски, 49-годишен и да не съм го раждала аз, ами той мен, но да... разбирам ви напълно.

# 218
Започнах нова работа. Не ми харесва и то си личи. Чистката е другата седмица.

Дано през новата година си намеря "моята" работа.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 13:39 от Plava luda lutka

# 219
  • София
Гладна съм , продължава да ми е гадно , но поне бях при истински гастроентеролог и дано , дано да е поставил правилната диагноза , защото ми писна това не спане и гадост !

И искам да се натъпча с храна , в нас е пълно с вкусотии и само долавям миризми на други вкусотии и въобще ще започна да сънувам манджи и храна !
Гладна съм ....

# 220
  • София
Едно време в компанията се бъзикаха "и АнМари вече гълта", демек яде нормална храна Simple Smile
Каква диагноза ти поставиха?

# 221
Аз ще се оплача от вас.Така ме настървихте с тия вкусотии,че реших да се пробвам да направя тирамису.Питах на моя майка му,че тя го прави много вкусно и започнах към 23 часа да готвя тирамисуто,та да стегне хубаво вечерта.До 2 часа го бъркахме с моя и нищо не стана,не ще да бухне сместа и това е.Поне се посмях накрая,зарязах я тая смес,та моя ще ми показва как се прави,слага захар,че трябвало още...от нов пакет захар остана 300 грама и моя не се отказва,сипва и казва"още малко захар му трябва и ще почне да бухва".Някой ако си прави обременяване с глюкоза,мога да му предложа мойта смес за тирамису,1/5 от нея мисля,че ще е достатъчна.

# 222
И аз ще се присъединя към клуба, макар моят Козирог да е женски, 49-годишен и да не съм го раждала аз, ами той мен, но да... разбирам ви напълно.

Изненада ме! Майка ти е на 49? Бях останала с впечатлението, че си по-голяма от мен пък то май с майка ти сме по-скоро набори Simple Smile

borislavabgmamma, да ти кажа трябвало е още малко захар да прибавите, рано сте се отказали  Joy

# 223
Честито бебче, красимило:heart:

# 224
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 в една тема писах, че празнувам 20 годишнина и имам богат опит в това, а някои са ме разбрали буквално.
оплакването е, че не съм. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт