Да се оплачем... 2019

• 539 136
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, изпраният телефон на мъжо е жив!!! Благодарение на ориза Simple Smile Обаче пък се оплаквам, че изпраният фиш се оказа печеливш Sad
Какъв ориз? Може ли да споделите, че нещо съм пропуснала?

# 226
Хепи, да ти е жив и здрав рожденика!!!! Hug

Красимилио,  честито бебче!!! Да ви е живо и здраво!

Изпратих детето на училище - нали днес беше? Че с тия отпуски и празници се овъртолих нещо....
Тонич, ти в понеделник ли ще я пускаш момата?

# 227
Момичета, изпраният телефон на мъжо е жив!!! Благодарение на ориза Simple Smile Обаче пък се оплаквам, че изпраният фиш се оказа печеливш Sad
Какъв ориз? Може ли да споделите, че нещо съм пропуснала?

Заравяш изпрания телефон в купа с ориз и го забравяш за седмица. Без да го вадиш и опитваш да го включваш. Идеята е, че оризът поема влагата и ще го изсуши без поражения.

# 228
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес, днес, Тета.
и моичкият се опита да ме убеди, че е на училище чак в понеделник, но не мина номера. Simple Smile

# 229
  • Варна
Антигона е млада мацка, че и атрактивна на всичко отгоре, мяркала съм я веднъж на снимка Simple Smile

# 230
Днес е училището, уви, все едно тия два дни решават всичко... успахме се, но доставихме рожденика навреме в училище, въоръжен с бонбони
Май днес ще се черпи със сестра си и нейни приятелки ( какички за него Wink ), а в събота- ексейп рум, суши!!! и торта с приятелите му...ама претенциозни са тия козирози бе Simple Smile

# 231
Моята щерка вчера се събуди с лек конюнктивит на едното око. Днес и утре няма да я пускам на училище. Преди коледната ваканция всички се изредихме, чак до АБ стигнахме, сега я повтаря. (АБ, защото от капки не минаваше по десетина дни и повече, а и бяхме със задни хреми)

# 232
Да не те отчайвам, но аз изкарах това с конюнктивита и това със стомашния вирус. Стомашния лепнах в провинцията, от роднини, които го изкараха един след друг( с последователност няколко дни след събирането, тоест не е от обща храна), а конюнктивита го довлече в офиса колежка...та явно тия вируси вървят с пълна сила...

# 233
Знам, Хепи. Работя в училище. Цяла есен се въртят вирусите. И как няма да се въртят като в неделя вечер ми идват болни и търсят лекарства, ама зор да не пропуснат нещо. И се въртим в омагьосан кръг, от който излизане няма. Преди децата нищо не ме ловеше, но сега всичко лепя от малкия.

# 234
За много години,момичета!Бъдете живи и здрави през новата година и нека ви донесе най-мечтаните неща Simple Smile

Оплаквам се,че сутринта снегът ме изненада,а другата седмица го дават -15*

# 235
Е знаеш ли колко трудно се взимат бележки вече Joy

# 236
Eva+,благодаря!
То дето днес и утре не им го спестиха, но и междусрочната ще е само един ден и то вторник.
Понеделник на училище, вторник почивка и от сряда новия срок. По голяма простотия не бях чувала.

# 237
  • София
♥ HAPPY ♥, да ти е живо и здраво момчето.

И моите се изнесоха рано сутринта. Станаха рано и пак закъсняха.
А дребният 10мин се разправя с баща си кога имал физическо. "Имаш физическо всеки ден без понеделник", "Е да де, днес нямам". Та се сетих да открехна милото, че днес е четвъртък. И той се плесна по челото.
Изпратих го с куп бележки на у-ще - за това, че беше болен, + изследванията от лабораторията + бележка от ЛЛ (но само за предпоследните изследвания). Побърках се вече. На 10ти му пускам последната урина.

# 238
  • София
Защото кредитния лимит е моментен. В момента, в който е надвишен, спират изходящите, за да не навърти повече сметка. Ограничението е удобно за хора с деца, които се страхуват хлапетата да не навъртят космическа сметка. Един вид защита.
При кредитен лимит от 50лв на БОБ юни месец А1 ми сервираха сметка от 68лв! И не, нищо не беше спряно при достигане на лимита, който пък според ментелци е стигнат светкавично от интернет при прехвърляне на картата в смартфон от обикновен телефон. Сигурна съм, че в него момент съм била на Уай-Фай, ама доказвайки, че си нямаш работа. Разпечатка така и не ми дадоха - не можели.
Освен текущата сметка, после си слагат и месечната такса все пак, така че с нея - напълно нормално да са ти 68лв, ако планът ти е 18лв/месец.
Не ги защитавам, макар че аз с тях проблеми не съм имала. Просто обяснявам, за да не се чудите защо/какво/как, научила съм го от личен опит и не смятам, че някой има нужда да го научава така...
Оплаквам се, че снощи ходих до майната си по студа и вятъра, и днес резултатът е на лице - болна съм, отново. По Коледа бях болна, сега ме повтаря. Писна ми!

# 239
Имам инфекция на очите. Гной направо. Но от вчера лека полека почнах да виждам.

Общи условия

Активация на акаунт