Да се оплачем... 2019

• 533 053
  • 37 949
  •   2
Отговори
# 37 830
  • София
И на мен. Ама днес все пак дойде, колкото да ми развали празника. Unamused

# 37 831
Искам да се скарам с някого да ми мине малко
Давай, насреща сме! 😂😂😂
Не мога да се надигна-чака ме пълна мивка, пълен кош за гладене, да готвя....
Егати празника....

# 37 832
  • София
Аз приспах болната и ще се тътря до магазина за дреболии някакви.Дано няма лудница.

# 37 833
И на мен ми закъснява, вече десет дена. Не съм бременна.
Много ми е криво, разочароваха ме близки хора и ми е супер ревниво. Не ми се ходи никъде довечера и не ми се вижда никой.

# 37 834
  • Sofia
Пожелавам си през 2020 година някак си да разкарам настрани от живота си тъпата свекърва и сестрата на мъжа ми - след всяка среща с тези двете само болести и неприятности при нас. Дайте идеи, страшна злоба и завист има от тях,а мъжа ми е прекалено добър и не се усеща.

# 37 835
Закъснява ми. Трябваше да ми дойде на 25-26. Не съм бременна, правих 2 теста. Тресе ме невероятен ПМС и съм подута като плондер. Искам да се скарам с някого да ми мине малко
Влизай в СО и почвай

# 37 836
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Току-що научихме, че бившият приятел на дъщеря ми е починал сутринта в съвсем лека катастрофа. Не мога да спра да плача. Беше страхотно дете, само на 19, целият живот беше пред него... Да е светло на душата ти, Насе! Дано там наистина е по-добро място!  Flowers Rose

# 37 837
  • Точно където трябва
От тая сутрин ме боли пък от едната страна главата, над врата, точно в една точка при натиск.Доста силно. Иначе се усеща леко. Явно е и подуто леко, щото и друг усеща на пипане. Травми нямам. И видимо нищо няма. Някой идея какво може да е? Оплаквам се от непрекъснати преболявания някъде, които ме изкарват от равновесие.

# 37 838
  • France
Reina, ужас! Горките му родители.

# 37 839
Тъкмо четох за това момче...

# 37 840
Гадост.. колко да е леко това птп... горките хора.

# 37 841
И аз днес си мислех за горките родители на момчето и че още едно почернено семейство на млад човек вече няма да види светли празници. Тъжно.

# 37 842
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Няма нищо по-страшно и ужасно от това родител да погребва детето си... Cry

# 37 843
  • тук и там
От ММ се оплаквам.Сутринта се обади брат му-провалили се плановете със наемането на някаква къща на компанията им за празнуване на Нова година и дали можели да празнуват у нас(в апартамента ни във БГ).
ММ го чух да казва"Ама разбира се,защо въобще се обаждаш да питаш?!". Не ми стана приятно.Знам че ще почистят,и все пак някак компания от 10 човека ПУШАЧИ, във апартамент на непушачи си е супер гадно.Диванът ни смърди ужасно и без да са се събирали 10 човека там,усеща се като се прибираме че се е  пушило.  .Проветряват уж , обаче меката мебел е супер осмърдяна.Не ми се мисли като се прибера във БГ какво ще е....Да беше казал поне да не пушат в къщи моят или поне  да се пуши на прозореца..(няма тераса).Не, даже не си направи устата..

Като ни няма в апартамента, и незнайно защо всеки си мисли че не е проблем ползването му.Преди една братовчедка си беше направила устата,добре че се отказа . Сега-както казах ,нямам нищо против да го ползват когато се налага -но да не пушат!!!

# 37 844
  • София
Всеки път като чуя за загинали в катастрофа ми става ужасно мъчно. Толкова безмислена смърт! (Майка ми загина при катастрофа като пътник. Беше на 48 години.) А за деца, защото това момче си е току що пораснало дете, ми е още по-мъчно. Мир на душата му! Горките родители 😢

Общи условия

Активация на акаунт