Да се оплачем... 2019

• 533 064
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 815
Да не би някой да ти е бърникал в телефона сега покрай празниците?

Иначе имената и телефоните в указателя съвпадат ли си?

# 37 816
ММ много ме ядосва, наранява ме постоянно и съм в дупка. Аз такъв студен човек друг не познавам. Как нямам малко пари, да си взема детето и да се махна от тука, мамка му. Че и отпуска до средата на януари, как ще го изтрая, не знам. Само детенцето си искам, никой друг не ми трябва.

# 37 817
Умниците от съседния вход са спрели топлата вода входа им е заключен и няма бележка какво става.
Много готино да те оставят на студена вода да готвиш навръх празника Confounded
И с домашните се изпокарахме за да затвърдим "приятната обстановка" хич не обичам да се събираме по дълго в къщи всички.

# 37 818
ММ нещо ми се сърди явно, вкиснал се е и ми лази по нервите. Питаш го какво му е - мълчи, нищо му нямало. Гледа като темерут, държи се отвратително, отговаря хапливо. Аз искам да имаме диалог, да разрешим проблема, той не ще, само се заяжда. Кристалната топка ли да вадя, боб ли да хвърлям да разбера какво има... Още се сдържам, ама ще хвана да се развикам след малко, че ми е къс фитила. Чак аз като се развикам изплюва камъчето и казва какъв е проблемът, после ми се извинява, че съм се ядосала. Аман се рече. Не може ли да каже един път нормално какво го мъчи, вместо като ми писне да повишавам тон и тогава да разбирам... Еййй, да му се невиди, оплаках се! 😀

# 37 819
20052018, мъчно ми стана, като те прочетох. Гуш!

# 37 820
ММ много ме ядосва, наранява ме постоянно и съм в дупка. Аз такъв студен човек друг не познавам. Как нямам малко пари, да си взема детето и да се махна от тука, мамка му. Че и отпуска до средата на януари, как ще го изтрая, не знам. Само детенцето си искам, никой друг не ми трябва.

Оф, това е много гадно блато. В момента си в най-трудните моменти на майчинството, ни работа, ни пари. Имаш максимална нужда от емпатия...а какво им става на мъжете в тоя момент не знам, нарочно свиват емоциите. Все едно си им вързана и айде сега жено, оправяй се, нали това искаше...еми ужасно е.

# 37 821
Права си, Сирен. Syros, благодаря ти Simple Smile
Не знам къде и защо се сговнясаха толкова нещата, не е заради детето, малко преди това тръгнаха надолу. Имаме много проблеми извън детето. Поне гледа малкия наравно с мен, иначе сигурно щях да се гръмна досега.
Стискам зъби още малко.

# 37 822
Пред дилема съм.Дали да инвестирам едни пари в нещо,което след време ще ми носи повече пари,или да си ги пазя тези пари,но да пропусна шанса да изкарам нещо повече?Става въпрос за пари,които съм заделила още от работа през лятото.Ако ги запазя,шансът да ги похарча за неща,от които нямам нужда,е голям.Рядко съм успявала да устоя на изкушението.Но вложа ли ги,може да изкарвам месечно толкова.Вие как бихте постъпили?

# 37 823
Инвестирай.

# 37 824
За мен няма дилема, ако след инвестиция ще изкарам повече.

# 37 825
Инвестиция. Особено щом си убедена и са извън месечния бюджет.

# 37 826
Не ми звучи като да е сериозна инвестицията, равна на едно лято заделяни пари. Ако е съмнителна, по-добре ги пази за черни дни. Има хора, които само да те надушат, че имаш малко пари настрани и веднага вкарват схеми. Или искат заеми.

# 37 827
И да не ги изхахрчиш, инфлацията ще ги изяде неусетно.
Така че - инвестирай, особено ако е в нещо от което разбираш и можеш.

# 37 828
Става дума за един сайт,с който се занимавам от години,и изглежда надежден.Всъщност,не за пръв път инвестирам там.Потенциалът му е прекалено голям,за да се откажа.Така и така,все за нещо ще похарча парите.А и рискове има във всяко начинание.

# 37 829
  • France
Закъснява ми. Трябваше да ми дойде на 25-26. Не съм бременна, правих 2 теста. Тресе ме невероятен ПМС и съм подута като плондер. Искам да се скарам с някого да ми мине малко

Общи условия

Активация на акаунт