Да се оплачем... 2019

• 533 072
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 800
  • В един копнеж!
От два дни се мятат пожелания за 2020 година. И навсякъде са изписали 365 дни. Как пък никой не вдяна, че в 2020 са 366 дните Дразни ме! Не мислят ли, копи-пейст ли правят без да мислят...

# 37 801
Чета за детенцето,което идва на гости всеки ден.И аз бях така като малка.С най-добрата ми приятелка живеехме в единия и в другия край на града.Тя беше по-мързеливичка и не обичаше да ходи,да все аз бях у тях.Точно от сутринта ,та до вечерта.Лятото и до 9.Беше ни много хубаво,но сега,като чета,на родителите и сигурно не им е било приятно.Това обяснява защо като по-голяма чувствах една резервираност от тяхна страна(освен от това,че бях без баща,а те са мега консервативно и праволинейно семейство).
Вече не сме близки,раздели ни мъжът и...оплаквам се от това.

Ииии,искам да ви пожелая весело посрещане на новата година,ако не успея да вляза по-късно днес.Чака ме много работа и не знам дали ще мога.
Да си изкарате незабравимо(в хубавия смисъл),тези с гостите-по-малко нерви и повече усмивки!
Simple Smile

# 37 802
  • Сф
Ние сме само с мм.Той е на работа днес, ще си дойде към 16 и мисля да излезем да позяпаме.Няма да готвя.И без това дояждаме манджи, имам и във фризера, а даже и съседката звънна снощи да предлага мусака, че сина и не минал.Яде ми се kfc и ще си взема.То пиле не се яде, ама нали аз няма да го готвя, няма да ни избяга късмета Wink.
Детето е на лагер.Тръгна гъгнещо, една седмица давах какво ли не, забрави си и част от лекарствата- вит С итн.Досега и дудна..абе майко всички носят по една торба , ми вика, спри се вече.И се спрях.Обаче като смени въздуха и нищо и няма о т ден първи! Явно алергично е било.
И в снега дивеели...Добре че не виждам как са облечени и имат ли шапки, че сигурно ще припадна.Днес ги водят в мола да пазаруват за довечера, още не е звъннала.. Купон ще имат..
Поканих майка довечера, да не е сама.Не ще! Тя си била самодостатъчна, имала си табиети..не мога вика да ви изтърпя...малко се засегнах, ама карай!
Изпадна кола от позната за 3 бона, не е супер, ама бива( гледано голфче4 ка)
Точно толкова имам, не ми се влиза в заеми.Моля се да я вземем.Който иска по- нова, да събира.Това искам да ми се сбъдне! Нашата е за " Надин", ама мм щял да си я покара още..луд човек, ама напоследък слуша де...
Весело посрещане! Ние ще я караме пенсионерската, пред тв.

# 37 803
И ние пенсионерска, със свека...май се оплаках, нищо, пак:joy:
И съм на работа, а скука...

# 37 804
  • София
И моят син има едно приятелче,сутрин в 9ч.звъни по телефона да ходи у тях.Навсякъде са заедно.И вкъщи идват ,чудо е.

# 37 805
  • София
Защо не се яде пиле?
На мен вчера майка ми ми се обади и в разговора каза, че платила нещо си, щото не било хубаво да се започва новата година с даване на пери. И аз в 7 вечерта, тъкмо прибрала се, натоплила се- беж до Виваком, да си платя оставащото : joy:
По принцип не съм много суеверна, ама викам- дай да приключа счетоводството.

# 37 806
  • София
Не вярвам в суеверия.

Вчера тъкмо направих много хубава пилешка супа. Ако днес не им да дам на моите да ядат супа ок ли ще са? Simple Smile

# 37 807
Май май от сега усещам как ще ударя чертата на тоя празник. Вече се напрегнах много, а съм разменила точно 2 думи с мъжът ми. Не искам ни да празнувам, ни да се виждам с някой. Искам тишина

# 37 808
  • Бургас
Събудих се с 38 градуса температура. Ужасна хрема. Кихам, кашлям... Ще предам четата. Гости ще имам, от един час се опитвам да започна да готвя. Взех си почивка до 3.01.Защоооо..Искам да легна и да не стана поне една седмица.

# 37 809
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Малката е с ларингит и на пулмикорт съответно,няма да излиза днес и само  тича из къщата.

Изведи детето. Студения въздух помага много при ларингит. От лекар знам, че при ларингит или много запарена баня, или на терасата на студ да диша с отворена уста.

# 37 810
Ние с моя малчо се гласим за много лежерно посрещане на новата година. Скромна лека трапеза, с любими на тийна неща и кротко мързелуване.
Лана, и двете ми деца много рано спряха нощното хранене, нямаха 3 месеца даже. Спяха си по 8 часа, та покрай тях се наспивах и аз. Ставаха рано в 5-6 часа, но аз съм от ранобудните пилета и не ми е тежало. Ако детето е здраво и предпочита нощем да спи не го буди насила, здравия сън е много полезен за дребчовците и техните родители.

# 37 811
  • Варна
По принцип нощното кърмене е много важно, но ако детето няма жълтеница, т.е. предпоставка да се успива, да не се храни и да не наддава аз не бих го будила. Всяко дете си изгражда режим и бих се съобразила с него, ако през деня си изяжда необходимите калории.

# 37 812
  • Варна
Стеле, какво толкова на всички им боде очите тоя мъж. Не разбирам, наистина. И аз съм втора жена на вдовец. Всички го подкрепят. Истината е, че се намерихме и двамата в много трудни моменти. Но в иху и аху е лесно.

Може би им е трудно да повярват, че няма да клекна, да се предам, да фалирам магазина, може би очакваха да си сложа въжето или да се тикам с хапчета, нямам идея, Сигме.

# 37 813
  • Страната на чудесата
Бях в Еконт, страшна тъпканица, прилоша ми, разтреперих се, тресна ми класическа ПА. Първи ден ми е от МЦ и ми се събират границите на кръвното на моменти и ми прималява. Преди малко беше 107/90, като пияна съм. Лягам, сложих някаква моя интерпретация на телешко със зеленчуци( сладък картоф, лук, морков и грах) и за вегетарианката същото, само че с кладница. Не знам дали ще се яде, ама както стане. И една баница надвечер и готово.

# 37 814
Не знам от телефона-апарата ли да се оплача или от А1. Вече няколко пъти ми изписва, че звъни брат ми, а звъни мъжа ми. Опитах да върна обаждане, да проверя какво става. Набрах номера, който ме е търсил и пише "Брат ми", вдига ми мъжа ми. 

ММ пак е пиян!!!!!:confounded:

Общи условия

Активация на акаунт