Да се оплачем... 2019

• 533 086
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 755
  • Варна
Охх....дошла е пратката...зърнах в Еконт сега....пу..пу...пу...някой горе ме обича JoyJoy 😜😜
Сега остана и да е правилната Mr. Green Шегувам се, дано е правилната.
И при нас ще идва и дядо Мраз, космическият конструктор пристигна едва след Коледа.
Трябва да правя баница, а не мога да правя. Т.е. теоретично мога, но винаги става суха, ама винаги. Всички перфектни рецепти опитах - ми като със содената питка, явно аз съм бъгната нещо.

# 37 756
И майка ми не може да прави баница. Отнася бая критики от баща ми, но тя не се отказва. Аз си я квася добре с газирана вода и кисело мляко. Аз си в харесвам, малкото я яде, баща ми се мръщи, че в без сирене Wink

# 37 757
Охх....дошла е пратката...зърнах в Еконт сега....пу..пу...пу...някой горе ме обича JoyJoy 😜😜
Сега остана и да е правилната Mr. Green Шегувам се, дано е правилната.
И при нас ще идва и дядо Мраз, космическият конструктор пристигна едва след Коледа.
Трябва да правя баница, а не мога да правя. Т.е. теоретично мога, но винаги става суха, ама винаги. Всички перфектни рецепти опитах - ми като със содената питка, явно аз съм бъгната нещо.
https://biri-miri.blogspot.com/2013/05/blog-post_15.html?m=1
Тази пробвала ли си? 🤔
Дори аз не успявам да я прецакам. 😜 👀🤣

# 37 758
Хич не мога да готвя. Изпадам в амок ако трябва да готвя за гости.
Добре че в последните години и не ми се налага. Надявам се и занапред така да е  😆

ПП..имам резервен подарък-една дъска с набор букви, буквите светьт като неоново табло...пишеш си там текст и той светва на черен фон. FNAF..RREDY FAZBEAR да си пише там...мисля че ще му хареса.

На обед ще минем през майка да хапнем наготово и после по диваните, че най-го умея...и добре го правя Joy

# 37 759
  • Варна
https://biri-miri.blogspot.com/2013/05/blog-post_15.html?m=1
Тази пробвала ли си? 🤔
Дори аз не успявам да я прецакам. 😜 👀🤣
Ще я пробвам, ама не знаеш с кого си имаш работа Joy
Само че фурната ми не е с вентилатор. Надявам се това да не е основно изискване, за да стане читава. Но пък майка ми също нямаше вентилатор, а нейните баници винаги ставаха божествени.

# 37 760
Ще ми бъде интересно да споделиш резултата после. 😁 🤗

# 37 761
Моята има вентилатор и никога не съм го ползвала за баница. Вуйна ми беше дала нейната рецепта и беше казала , че първо я пече 10 Мин на долен реотан и после я мести на средна решетка и пуска горен и долен реотан

# 37 762
Аз пък много обичам да готвя, то за това и не можем да отслабнем вкъщи.
Уф, напрегнато ми е за гърмежите довечера заради детето. Предишните нг ги проспиваше и нямаше проблем, ще видим довечета. Тия луди хора пускат ракети пред блока, голяма пукотевица е.

# 37 763
И аз я правя така, ама отгоре слагаме и парченца масло. Но много важни са корите. Любими са ми Сърбиянка. Например от Лидл никога не взимам кори, сухи и безвкусни са Simple Smile

# 37 764
  • София
Който си може да прави хубава баница, и с най- допотопнатя печка му се получава.
Аз не съм от тия хора. Laughing

Веднъж даже точих корите. Тогава стана по- хубава. Ама като цяло не съм по сладкарството и тестените. Мн

# 37 765
  • Варна
Мохини, аз в такъв момент гледам да разговарям с някой, така ме лекуваше брат ми.

Месечинке, сложи бакпулвер или сода в млякото, в една купа слагаш яйца, сирене, бакпулвер или сода, олио, мажеш с олио тавата и ред листа, ред плънка, после я нарязваш и сипваш 500 мл прясно мляко и си готова.

Приятелката, която ме отряза, заради мъжа до мен почука на вратата ми, нямала с кой да празнува, че и приятел си покани, отворих й,дано не ме ядоса.

# 37 766
Стеле, какво толкова на всички им боде очите тоя мъж. Не разбирам, наистина. И аз съм втора жена на вдовец. Всички го подкрепят. Истината е, че се намерихме и двамата в много трудни моменти. Но в иху и аху е лесно.

# 37 767
Моето дете първата година проспа зарята, а бяхме на балкона с него и не беше тихо. Миналата година май не разбра какво се случва ама сега като чуе заря и вика: мамо, заря пука Wink
Та, очаквам да му е интересно тази година. Кучето ни вече не чува и е рахат. До скоро беше толкова стресирана, милата, криеше се в цветята

# 37 768
Приятелката, която ме отряза, заради мъжа до мен почука на вратата ми, нямала с кой да празнува, че и приятел си покани, отворих й,дано не ме ядоса.
Аз такъв човек не бих наричала приятел  и няма да празнуваме заедно със сигурност.

# 37 769
Някои хора обичат да си пъхат носовете където изобщо не им е работа и да дават оценки и критика. Особено пък за лични отношения.
То ако е заря само - бива, ама тук се продават каквито се сетиш простотии и от месец влачат от магазините всякакви ракети и тн. Дано да мине без проблемно залпа довечера, че малкото е много впечатлинелно и ако се стресне, после дълго го държи.

Общи условия

Активация на акаунт