Да се оплачем... 2019

• 533 110
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 740
Напоследък насън се движа много. До такава степен избутвам ММ, че последния път ме събуди, за да ми покаже, че всеки момент ще изпадне от леглото(щото съм невинна до доказване на противното Grinning ) . Снощи си разменихме местата и понеже в тая посока няма ММ, а има под, паднах от леглото. На “дърти” години 😂😂
Любопитно ми е на какво ли се дължи.

# 37 741
  • София
Далече са от нас земетресенията. Успокойте се.

# 37 742
Оплаквам се, че мм объркал чипса и ми купил някакъв гаден. Звездите ми говорят, че не трябва да си развалям режима.
Земетресенията ка си страшни. Аз помня най- ясно онова в Измир😕, добре ни люшна, хем сме далече.

# 37 743
Дали не се наспах, а? От лош сън се оплаквам.

# 37 744
Оплаквам се, че ако си писал в дадена тема определен период от време , то тя явно става твоя и можеш да определяш кой какъв е , що е. Не ми е чак толкова жизненоважен форума , но доста често от една  дума/ изречение се получава ег@ти и драмата.
Пийк, говориш за темата за боледуване на децата, нали. Пак се изживяваш като драма куин, ти по-съществени драми от форумите нямаш май, за радост. Т.е. ти можеш да определя кой какъв е, а друг не може Laughing Скачаш като ощипана ако тук някой нещо ти коментира оплакването като неадекватно, а ти направи нещо подобно там с дамата, която са заедно с детенцето си са в болница...
Оплаквам се от двойния аршин, с който  някои хора мерят себе си и другите.

# 37 745
Да не би отбора на празнуващите със свекървата да се разширява? Сега отивам на работа, а след това ще готвя у дома. А принцесата ще се наспинка и ще дойде наготово. Simple Smile Хич не се оплаквайте, ами ви пожелавам весело посрещане и успешна 2020 Hug
Отдавна не пия, ама тая вечер май ще се отрежа, че й синът й ми вдигна кръвното рано рано...

# 37 746
Мохини, изгледай това видео. Много достъпно и полезно според мен.
https://youtu.be/_gvgt6KtPNU

# 37 747
Моето гости се размина, юхууууу! Направо ми олекна.
Хепи, отрежи се, кво?

# 37 748
Днес съм до пет на работа. Кога сме щели да готвим- това, майка ми.
Тави има, продукти има, една допотопна печка има да включиш. Ама не, ще ме чака мен и сме щели да готвим до нощите. Едно пиле с картофи и баница.

Тета- честито, мислех ви.

# 37 749
Охх....дошла е пратката...зърнах в Еконт сега....пу..пу...пу...някой горе ме обича JoyJoy 😜😜

# 37 750
  • софия
С всеки изминал ден ставам от леглото все по-трудно..много ми се спи. Ние ще имаме гости и денят ще е дълъг...

# 37 751
Получавам паник атаки. Не знам какво да правя

Аз съм така, от тинейджърка се появи първата(както казваш,заради някаква глупост) и та до ден днешен.Да чукна на дърво, отдавна получих последната голяма криза , а малките за сега ги овладявам.Дали са ти съвет, той е най-правилния- отдай се на емоцията и я остави да премине през теб.Недей да игнорираш и да се опитваш да се разсейваш.Това е просто чувство,което трябва да приемеш,да преминеш и да забравиш.Казваш си-хайде,да става там каквото става и да отминава Simple Smile

За хвърлянето на ММ'дрехи гледам говорите.Моят имаше една блузка от баща му подарена...преди 10 години сигурно,вече душки имаше по нея,миришеше гадно дори след много пране.Като споменех за хвърляне ставаше война,заплахи за раздяла Grinning Шегувам се.Но един ден просто я свих на топка и в боклука.Май го споменах чак сега,при изнасянето,бяха минали около 2 години,не му направи впечатление,ама тогава голям зор.

Тета,браво!Сега спокойно може да празнуваш НГ Stuck Out Tongue

Вчера го усетих земетресението,ама съм си помислила,че е от центрофугата на пералнята Grinning
Чак като ми казаха , че е имало, схванах,че не е било от пералнята.
Оплаквам се от това.Изобщо не трябваше да разбирам , ужасна паника съм с тези земетресения.А ММ ми се смее и вика,че като заспя щял да почне да друса кревата Sad Rolling Eyes  Май е забравил,не го направи.И слава Богу,щяха да ме чуят до първия етаж!

# 37 752
Преди 5 години се преместих на висок етаж с много резерви. Еми пу пу, никое земетресение не усетих, пу пу. Явно съм си дебелокожа Simple Smile

# 37 753
  • Страната на чудесата
Имам 100неща да върша, а не ми се мърда. Вчера умрях от студ, авария на парното на работа и цял ден клинч. После по спирките още час отвисях, че бях на театър. Но пък постановката беше вълшебна-"Ритъм енд блус"-препоръчвам с две ръце, много добре ми повлия, ако обичате музика, не се колебайте!

# 37 754
Мохини, изгледай това видео. Много достъпно и полезно според мен.
https://youtu.be/_gvgt6KtPNU

Благодаря

Благодаря на всички отзовали се

Общи условия

Активация на акаунт