Да се оплачем... 2019

• 533 091
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 785
Детето не иска да излиза. Какво да го правя...пак насила ще е...кандърми, мрънкане...с 300 зора го изкарвам. Искал спокойствие, било почивен ден, НГ...👀👀👀👀
И сега...сама ли да ходя при майка...тя се подготвила жената, чака ни 😕😐

# 37 786
Ние сме си вкъщи довечера, ни ми е до празнуване, ни до нищо. Остарях май хаха. Преди с нетърпение чаках НГ. С малкото къде да ходим, не сме за гости, че сме и болни. Той си ляга с кокошките, само ме притесняват гърмежите да не го събудят. ММ ще прави баница, доста е добър. Дано ни се затоплят малко отношенията, че е ужас положението.

# 37 787
Детето не иска да излиза. Какво да го правя...пак насила ще е...кандърми, мрънкане...с 300 зора го изкарвам. Искал спокойствие, било почивен ден, НГ...👀👀👀👀
И сега...сама ли да ходя при майка...тя се подготвила жената, чака ни 😕😐
Моето ми го спретна същото на Коледа.
Че идваха баба му и дядо му да го убеждават да ходят в тях. И две коли ескортирахме един малък господин с голям характер. И само докато влезе в наще се развихри като цар... Що бяха тия драми... ? Довечера ще го видим какво ще сътвори

# 37 788
Хаха..хареса ми това..с малкия господин с големия характер.

ВрЕче се...ще отскочим. После искам до кауфланд да мина-имало играчки за елха по лев-два...да позяпам. Ръна не ща...

# 37 789
От сутринта чета хорски равносметки.
Стоя и си мисля, че не знам кога мина тази една година. И единствено се радвам, че не си отиде никой от моето семейство. Друго не помня за тази година...

# 37 790
  • тук и там
Едно съседско дете идва да играе у нас през почивните дни.Няма лошо-ама само в нас изграят,не ходят у тях.Идва в 10 сутринта  -прибира се да обядва в 12(пита майка си дали може да обядва в нас,но тя казва-не),после идва в 13ч и стои до 18ч-18,30ч. Сутринта пак звънна на вратата ,малкото отвори и каза че каката спи още-снощи се прибрахме в 1 след полунощ все пак..,то обаче се намъкна и се качи в стаята и да я буди...В петък се прибрахме и от тогава е всеки ден у нас..

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 11:34 от Kaisia

# 37 791
  • София
Някой се оплака от схванат нерв на плешката?! Е, аз съм втората.
Както си седях на бюрото... и ей тъй от никъде. А нямам нищо за пиене у дома. Ще навия ММ да изтича до аптеката... ако има отворена някъде.

# 37 792
  • UK
Едно съседско дете идва да играе у нас през почивните дни.Няма лошо-ама само у нас изграят,не ходят у тях.Идва в 10 сутринта  -прибира се да обядва в 12(пита майка си дали може да обядва в нас,но тя казва-не),после идва в 13ч и стои до 18ч-18,30ч. Сутринта пак звънна,малкото отвори и каза че каката спи още-снощи се прибрахме в 1 след полунощ все пак..,то обаче се намъкна и се качи в стаята и да я буди...В петък се прибрахме и от тогава е всеки ден у нас..
Трябвало е ти да отвориш и да кажеш, че в момента не е удобно.

Оплаквам се, че приехме да празнуваме в приятели, а мен така ме мързи да се обличам и да се кипря.

# 37 793
Ние доста се чудим какво да правим след полунощ. Да се прибираме в нас или да оставим детето в наще и да ходим в приятели. Казали да ни ако ходим, да си носим яденето и пиенето. Всичко си били сметнали до последната капка  и хапка.

# 37 794
  • София
Ами, по принцип е нормално, ако се ходи на НГ, да носиш неща. Ясно е, че няма вие да си ядете вашето, а те- тяхното, но количеството се увеличава- като за двама човека отгоре.
Аз не бих посрещала приятели само на мои разноски. Роднини- да.

# 37 795
  • София
Малката е с ларингит и на пулмикорт съответно,няма да излиза днес и само  тича из къщата.

# 37 796
  • софия
Нямам търпение да мине НГ , да свършат тия пусти празници. Довечера ще сме с ММ при свекитата. Хич не ми се излиза от вкъщи в тоя студ. И вкъщи е студено, и ме мързи да гледам. Искам само да си лежа и да си похапвам.

# 37 797
Пийк след като не са ви предвидили и ще трябва да си носите яденето и пиенето, ти сигурна ли си, че ви искат да празнувате с тях?
Поне ние като празнуваме с приятели предварително се уговаряме кой какво ще носи или ще купи.
А това ми изглежда като непредвидени гости, които са решили в последния момент да се присъединят към компанията и няма как да им се откаже.
Да не се гледате после накриво?

# 37 798
ММ се опитва да ме напрЕгнЕ, ама няма да му се получи. Решила съм да не се ядосвам.

# 37 799
  • София
Хич не ми се излиза от вкъщи в тоя студ.
ММ стана, ще ходи до магазина и аптеката, ама ме навива и мен да изляза с него. Не искам! Simple Smile Даже май и плешката ми минава. Само като чу, че ще се излиза... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт