Да се оплачем... 2019

• 533 067
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 90
Моят новогодишен списък се оказа бая дълъг... току-виж съм го удължила с една допълнителна година 😅

# 91
  • София
Добри, и аз като теб - вчера и утре на работа. И от утре всичко си влиза в работен режим...
И аз трябва да се хвана сериозно, че имам едни 20+ излишни лица. Не се харесвам така, гледам да не прекалявам с храна, но за ден изядох 200грамов шоколад с бадеми.

# 92
КАГ, като бях дете и за баба и дядо 1-ви беше празникът, защото ние отивахме при тях. не съм тропала хоро, защото лочих шампанско, докато гледах тропащите. За моя изненада, страхотно се получи на площада. Никакви пиратки, никакви пияндурници, Но то с толкова полиция, жандармерия и глоби нямаше как да е другояче.

# 93
  • София
КАГ, като бях дете и за баба и дядо 1-ви беше празникът, защото ние отивахме при тях. не съм тропала хоро, защото лочих шампанско, докато гледах тропащите. За моя изненада, страхотно се получи на площада. Никакви пиратки, никакви пияндурници, Но то с толкова полиция, жандармерия и глоби нямаше как да е другояче.
Уиш, гледам новините сега, дават от площада снощи. И гледам една дама размахва тиган, викам това само е нашата Уиш, телевизионна звезда станала. 😂😂😂 В кръга на шегата, честита нова година, бъдете здрави!

# 94
Не съм ви чела, само да пожелая по- добра година за всички ни от отминалата. По- малко ядове, повече хубави моменти.
10- дневното гости на маман мина отлично, днес я изпратих. Изми прозорците, има си хас- студ навън, тя шляпа с вестниците. Да ми е жива, че само тя и баба ми останаха, и детето де.
 Hug

# 95
Изкарахме неописуема и незабравима Нова година!

6 възрастни търсихме в немалък град 15 годишно дете, което звънна на майка си и развълнувано каза "Мамо, знаеш ли какво стана! Аз съм ..." и батерията му падна.

Слава Богу всичко свърши добре! Намерени, засрамени и вече наказани са няколко младежа Wink

Но от обиколкоте по заведенията със снимка на телефона установихме, че заведенията са пълни с неполнолетни пиещи алкохол и непълнолетни повръщащи вече изпития алкохол. Беше епично търсене!

# 96
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, това ми е най-големия страх. че ще се заплесне някъде и каквато е блейка няма да мога да го намеря.
а че сам няма да се намери е повече от ясно, на майка си се е метнал змея.

# 97
И мен ме е яд, че уж има вечерен час, ама заведенията са пълни с непълнолетни. Ей от това се оплаквам.

# 98
Ясно, че са тийнове, но за това си има проследяване на телефона - семеен и детето локатор. Доста е точен, дори предупреждава родителя, ако батерията на детето пада - показва процентите.
Иве, рязкото отслабване е един от симптомите на Хашимото. Ако не си го правила скоро пусни си хормони на щитовидната плюс антитела (ТАТ и МАТ).

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 05:24 от Mama Ru

# 99
Дорис, освен да видиш къде има промоции на тигани и да се запасиш...

# 100
Дорис, освен да видиш къде има промоции на тигани и да се запасиш...

Хехе, легенди ще се носят за мен - ЖЕНАТА ВОЙН С ТИГАНА  Crazy

Сега след празниците "жената" може да бъде заменено с "кита" - оплаквам се!

# 101
Mama Ru, това беше първото което ми пуснаха, защото майка я диагностицираха наскоро с  Хашимото, всичко е наред.
Аз съм с хипотония, което досега не ми е създавало големи проблеми, отслабването го отдавам на стреса, който преживях, но мина време, а положението не се подобрява, изгубих апетит, наблягам повече на плодовете, месо ям изключително рядко, а трябва, снощи със сто зора едвам изядох едно парче баница, в петък съм на ЯМР, по настояване на благоверния, пуснати са ми и пълни изследвания като всичко е наред, само стойностите на желязото са под нормата, но винаги така е било при мен, Б12 е в норма, не знам и аз вече.

# 102
  • В страната на мечтите
Честита нова година! Здраве да има, другото е поправимо...
Оплаквам се, разбира се, от М - само двамата сме вкъщи(бебето не го броя,че е само на кърма), ама мезета и салати искал, ама и вечеря да има, без баница не можело...и накрая нищо не яде, нищо! Че помежду готвенето и бебето да изкъпя, 'щото той не можел, страх го било... Чудно начало на годината, думи нямам просто!

# 103
 life_is_love, явно сте в началото на съвместния си път ... позволявам си да ти дам съвет, а ти прецени дали да го послушаш.

Както го научиш мъжа си - така ще е! Ако позволиш да няма жал и грижа към теб - сам няма да се сети, защото не му оттърва. Обичта не е да се нагърбиш с всичко! Като иска новогодишна вечеря  да се хване да сготви, а ти гледаш бебе кърмаче и ще помагаш.

# 104
Съгласна съм, после ще се видиш в чудо, но вече ще е късно.

Общи условия

Активация на акаунт