Да се оплачем... 2019

• 538 584
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 105
Как пък няма да му готвя, а той само да изисква! Де тиган, де......😠😠😡

# 106
Така са младите, стига й се карахте

# 107
Така се започва - от млади.
Синдромът на сварената жаба знаете ли го?

# 108
Не ѝ се карайте. Далеч от България, от близки и приятели, с мъж, който не е пораснал и който май вече два месеца не осъзнава, че има нови отговорности. Не ѝ е лесно. Темата не е да набиваме канчета, нали?

# 109
Не, яд ме е, защото много жени се оставят да са в същото положение........

# 110
  • Fairbanks, Alaska
Като вярват на хубавите приказки на мъжете-тъй ще е.

# 111
Е човекът може и да не се сеща, че жена му не е шесторъкия Шива. Не е лоша идеята да му се обясни. Аз лично вярвам, че е твърде възможно нещата да се променят, важното е да си говорят, а не Лайф из лов да трупа напрежение.

# 112
Така е, съветите са добронамерени, но...знаете как е. Да бях на ония години с тоя акъл...ще се научи с времето да си казва.

# 113
  • София
Оплаквам се че не мога да вземам решения... По принцип, за всякакви неща. Постоянно умувам когато трябва да реша нещо, допитвам се до близки и приятели, не мога да спя добре от мисли и хипотези какво ще се случи, ако взема едно или друго решение.

# 114
  • Fairbanks, Alaska
Lady Stardust, а защо тогава аз съм готов да улесня живота на жената, която се хване с мен? Особено ако имам дете. И аз съм мъж. Не ми е проблем да измия чиниите, да заредя пералнята, да пусна прахосмукачката. И без това тези неща ги правя вече 10 месеца.
Просто така са научени, а жените им дозатвърждават тези им знания, като поемат всичко на плещите си.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 09:13 от Natael-1485

# 115
  • София
За много години Simple Smile

При нас беше лежерно. Малкото си легна сравнително рано.
Гърмежите ни бяха в повече. Котаракът през цялото време ми беше в ръцете, вкопчил нокти в рамото ми.
Щерката беше в Драгалевци и каза, че там не са гърмели толкова много.

Направих поредният кекс. Не се яде от сладост. ММ обаче заяви "много си е добре". Да не съм му слагала пудра захар, щот той не обичал. Ама децата обичат Simple Smile
Та утре явно ще правя пак Simple Smile

# 116
Оплаквам се че не мога да вземам решения... По принцип, за всякакви неща. Постоянно умувам когато трябва да реша нещо, допитвам се до близки и приятели, не мога да спя добре от мисли и хипотези какво ще се случи, ако взема едно или друго решение.
Аз съм точно така. Всяка нещо го обмислям, премислям, обсъждам. Много съм трудна във вземането на решения. Страх ме е и от промяната. не обичам промените. А така имам нужда от няколко промени..

# 117
Life is Love не за пръв път се оплаква от мъжа си, не изглежда да прави нещо по въпроса обаче. Напълно добронамерено го казвам, ще е добре за самата нея да му покаже малко твърдост. Особено последното оплакване прилича на тормоз - кара я да готви, но не яде. А тя е наскоро родила, сама в чужда страна, предполагам зависима от него.

# 118
Пийкок, промяната започва първо с нас самите. If you know what I mean 😜

# 119
  • София
Почти всички мъже (около мен ) са сигурни в написаното от Natael, но дойде ли бебето- край.

Оплаквам се , че има толкова вкусна храна около мен . То не са салати, баници , готвено ястия и всякакви шоколадови изкушения , но заради пустия рефлукс , ям супер малко .
От страх да не си докарам пак някаква “криза “ от онези дни.
Гладна съм м*мка му.
И уж хапчетата помагат , но пак ме хваща . Sad

Искам да се натъпча като свиня сн всичко , което видя.

Общи условия

Активация на акаунт