Да се оплачем... 2019

• 533 263
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 680
  • София
На далечни познати детето на 5-6г остана без палец , след като гърмяло пиратки с баща си.
Ами то да остане, ама да не осакати някой минаващ. Колко такива случаи има.

Видях умряло гълъбче, много гадна гледка. Защо попадам на такива неща, не знам. Трябва да гледам в небето, като вървя. Белким видя Господ вместо просяци, измръзнали кученца и умрели гълъбчета Sad

Винаги, когато се разхождам в София зимно време, ми звучи тази песен.
Скрит текст:

Хората пазаруват, претрепват се, украси, песнички и в крайна сметка всичко е някак тъжно. Само показнОто е позитивно, а всъщност хората не се обичат вече (не романтично), мразят се, гледат да те минат и ако може да те прецакат, почти никой не дава на просяците нищо, почти никой не се спира да подхвърли нещо на животните, а иначе взимат по 2 кила филета и луканки.

Ето, днес една нахална предреждаща се първо казва "не ви видях" (мен и още 10 човека на опашката), после ме иронизираше "дайте по- позитивно, празници са, пожелавам ви страхотноооо да си изкарате". Еми, мини най- отзад и направи добро на хораат, като си толкова позитивна. Ей, побъркват ме тия клишета. Беше с дете, ама да не би само тя да има дете и другите хора да не ги чакат вкъщи. Нахалници, криещи се зад "добротата, човечността и позитивизма", а на действия- леш.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 17:19 от The Catcher in the Rye

# 37 681
Дийп Рилийф е много добро мазило при разни ставни и мускулни неразположения, ако стомаха го дразнят хапчетата.

# 37 682
Много съм ядосана на бъдещите свекъри, ама много!

Моето момче си беше на гости на техните тези дни и баща му го попитал:

"Абе, сине, Йогурина може ли да има деца? Да няма някакви проблеми?!" Rage

И моите, и неговите родители очакват благата вест с нетърпение, разбирам ги....НО тази стигма: "Щом няма деца, от жената ще да е" - направо ме влудява! Triumph

# 37 683
  • София
Confused

Всъщност, официалната статистика е почти 50/50, но на едното не се дава толкова гласност и при мъжете са 1-2 неща, докато при жените могат да са хиляда. Много съжалявам за коментара, ужасен е при положение, че ти спомена, че наистина имате затруднения. Дано мъжът ти го е поставил на място.

# 37 684
  • София
Моята щерка като малка беше злояда. Хемоглобинът ѝ обаче винаги е бил висок.
И сега не е от много яшните. Хемоглобинът ѝ е ок.

# 37 685
  • София
Офф, по тертип на Тета да взема да легна следобяд и да заспя. Цял час съм от карала и сега ми е едно криво!
Нали ви бях Споделяла за мъжа на моята приятелка, където си пише с една, ами продължава си човека, егати кореспонденцията се води. Онази уж женена, с дете, ама повече и от него пише, всяка втора дума е за жена му, то разпити, едни злобни подмятания, как да не побеснее човек, като чете отстрани.

# 37 686
Я, пък ти не си го слагай на сърцето 😉!
Аз твоя мъж да подпукам- айде баща му- одъртял, изкуфял, да кажем, не съобразил какво говори. Ама твоя мъж пък е можел да ти го спести! Със сигурност е наясно как ще реагираш, що ти предава думите на баща си? Аз съм против благородните лъжи, ама понякога някои неща могат да се премълчат.
Дано Господ сбъдне мечтите ви за детенце❤!

# 37 687
И на моята злояда са и добри резултатите.По наследство е лошият апетит (в детска възраст 😂)
Тето, рекламно лице на Нурофен да станеш, викам аз. 🤗

# 37 688
Честно казано и аз не разбирам защо ти го е предал, като знае как ще реагираш. Стари хора-искат да знаят. Те не допускат, че в тяхното златно яйце може да има  проблем.

# 37 689
Блондо..отървала си се. Joy 30-40 минути се подремва само.
Даже и по-кратко..като гениите. Айнщайн си е подремвал няколко пъти по петнайстина минути, разпределени в денонощие.😉

# 37 690
  • Варна
Йогуртина, и аз се зачудих твоят мъж с какъв акъл ти е предал думите на баща си и какво точно си е мислел, че ще постигне, предавайки ти ги? Освен и той самият да мисли нещо подобно... Не знам каква е ситуацията ви, изследвания, прегледи и т.н. но мъжът ти би следвало да ти спестява подобни простотии и тихомълком да постави на мястото изреклия ги.

# 37 691
Чела съм, че агентите на КГБ при нужда от сън, поглеждайки  часовника се "настройват" в колко часа да се събудят.

# 37 692
Оплаквам се, че през ден пристигат на нашия адрес писма от "Агенция за събиране на вземания" на някакъв длъжник, който изобщо никога не е живял на този адрес. Някой по-запознат, може ли да се изкаже, дали има начин да сигнализирам, че този човек не живее на адреса? Или е кауза пердута...

# 37 693
Пробвай, нищо не губиш. На телефона на дъщеря ми бяха започнали да звънят непознати и да я питат как се казва майка ѝ и защо тя вдига телефона вместо майка си. Оказа се, че частен съдебен изпълнител търси някаква жена от град на другия край на България - след като потвърдих няколко пъти, че не съм аз и просто закрития от въпросната жена номер е бил явно отново вкаран в употреба от мтел, спряха да звънят.

# 37 694
Разчиствах си козметиката. Изхвърлих бая неща. Сложих ги в една торба заедно с разни дреболийки на децата и се приготвих да ги сложа до кофата. Мъжо се прибра и първата му работа - да почне да рови в торбата. Взе да разпределя. Вика да ги отделим за циганите кат минат от тука. Кво съм ги изхвърлила като боклук с други неща. Това защо го хвърлям, онова защо. Побеснях...

Общи условия

Активация на акаунт