Топла есен настана, ДЕКЕМВРИйче скоро ще прегръща мама! 💛

• 27 438
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Моникриси браво за хубавите резултати, тези бебета с малки чипи нослета като ги види човек и му идва да ги изяде! Blush
Момичета моето момче днес е много слабо активно, обикновено всеки ден, когато аз стана и той става започва да шава и през целия ден активен с малки почивки. Днес ставам нищо 2 часа минаха и се поразмърда леко, сега пак 1/2часа вече никаква активност, много ме напряга това свикнала съм да е нон стоп движение, а не тоооолковааа рядко и едва доловими... Сериозно се чудя дали да не ида до някой доктор да го погледнем, не знам вече не искам да психясвам излишно... Вашите бебета имат ли такива дни с много слаба активност?

Еделвайсче, пробвай да пийнеш много студена вода, би трябвало да реагира.

# 496
Еделвайсче  сръчкай го .. моя днес на прегледа си криеше лицето и тая докторката така силно го сбута , че после тя държи ехографа върху него той отдолу го бута ... Направи нещо което да не му харесва . Аки си с предна плацента може по. Рядко да го усещаш

# 497
Еделвайсче, при мен е така от самото начало Simple Smile понякога цяла седмица е като луд няма денем, няма нощем- бута, ръчка, шугави се и след това 2-3 супер спокойно го раздава- едвам помръдва, тормозя го да го мръдне, пия кола, ям студено и не и не ... След няколко дни пак започва да бушува. Нямам представа от какво зависи, ако ще се чувстваш по- спокойна иди на лекар 😊

# 498
Днес поръчах гардероба за дрехите на каката. Получих комплекта за изписване.
Пазарувах от dm превръзки и подложки за смяна на памперси. Като цяло списъкът намалява, остава само пустия ремонт на банята и основно почистване.

# 499
Моникриси, гледам че от Щерев е снимката на бебко 😍. На последната ФМ ли си била? На мен ми предстои тези дни и се чудех колко е като продължителност. Ти при кой беше? На втората ФМ много се измъчи, защото бебето не искаше да се обърне и голямо ръчкане падна и да е лошо ми стана. Дано сега не е така.

# 500
Момичета, благодаря ви за подкрепата ! 🌺
С бебка сме добре. Продължавам със системите и слава Богу нямам кървене. Бият ми и нещо мускулно за развитието на белите дробове на бебето, в случай че не дочакаме декември (поне така разбрах). Тоновете са отлични. Определено си трябва почивка и много пазене.

Моникриси, страхотен е малкият мъж ! 🥰
Еделвайсче, и при мен има затишие ден-два с движенията, но като за предна планцета мисля, че доста силно си я усещам как ме ръчка като е активна много 😁

# 501
Да третата фетална ми е ами около 30 мин понеже имаше и две стажантки на които им обясняваха , а и моя щурак за пръв път реши , че ще се прави на срамежлив и си криеше лицето и тя доста  го ръчка. Константиниду се казва една младичка много ми допадна . Мила е и обяснява хубаво аз и на втората в началото тя ме почна после  Чавеева. Алегра радвам се , Че сте по добре откъде е това кървене . Видяха ли причината за него . Дано си дочакате термин

# 502
Здравейте момичета! Току-що бях на тонове . Казаха ми, че всичко е наред с нашата мома:heart:
Също така бях в HM и съм купила един комплект тип I love mom and dad (ританки,боди, ,шапчица). Много ми харесва:heart:

# 503
Моникриси и аз ще съм при нея. Първата беше при нея и останах много доволна. Но втората..много се изтормозих, но лекарката беше доста търпелива и 3 пъти ме пускаше на разходка, за да се размърда бебето и да се завърти. Доста време се проточи тогава прегледа и за това сега се надявам да няма този проблем.

# 504
Хапни хубаво преди прегледа . Моя май беше гладен и доста буйстваше преди това и се наложи да го бута , което е доста не приятно , поне на мен . Иначе е страхотна . Каза , че ако не успее да направи някоя хубава снимка ще трябва и аз да се разходя , но тази задоволително я приехме . Малко плацентата пречи от едната страна ама нищо

# 505
Мони, ЧРД на патерица от мен! Много щастие, здраве и късмет ти пожелавам! И едно закъсняло пухкаво подаръче да получиш след 2 месеца Grinning Heart

Алегра, бързо възстановяване! Почивай си, сега това е най-важното и за теб, и за бебока. Кофти е да лежиш само сигурно, но пък ще мине и ще забравиш бързо, сигурна съм :* прегръдки от мен

# 506
Момичетаа, мина и моя доплер при д-р Билчев. Ами много съм доволна. Момата си е добре, 2 кила 250 грама, см. не видях да пише. Каза, че може би доцентката е хванала по - малката артерия на плацентата и за това така е излязло. Кръвотока е идеален.
Първите му думи бяха, че има 18 мм коса. Joy Тъкмо ще успокоя мама, че аз съм се родила с голяма коса и тя всеки път ме пита дали се вижда дали има коса момата Grinning

# 507
Marthina в коя седмица си ?
Радвам се, че момата си е добре.
Ама тия лекари понякога само плашат бременните...

# 508
Кикаир, 31ва седмица.

# 509
Ехаа едричко момиченце 😍
Според таблиците де колко ще се родят +/- няколкостотин грама.

Общи условия

Активация на акаунт