Топла есен настана, ДЕКЕМВРИйче скоро ще прегръща мама! 💛

• 27 422
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
оййй Марти, пухкава сладуранка ще имаш😍 . Имам въпрос към мамите, които вече сте ходили на тонове при следящите ви лекари. Каква точно е процедурата при вас , смисъл на видеозон гледат ли пак, или само тонове? И по колко време? Обяснете подробно..от другата седмица и аз почвам, апък не вярвам на моята АГ и искам да съм сигурна каква е процедурата... иначе си записах час при доктора при когото ще раждам , но е чак средата на другата седмица и още не знам как ще процедираме после , дали ще трябва да се водя вече само при него , или ще трябва и при нея да съм , ше гледаме... Браво за хубавите резултати иначе👍🏻😍

# 511
Браво за добрите резултати на Бебчетата ви момичета!
Моето бебче в крайна сметка се поразмърда повече и се по успокоих, да по спокоен е от обикновено, но се обажда от време на време, ще видим как ще е утре и следващите дни.
Днес дойде кошчето за кола, ваничката, която я поръчах 102см и ми се вижда мн голяма Grinning, термометър и четката за чистене на шишета - всички неща изглеждат супер. А изненадата беше като се прибрах заварих ММ и баща му да сглобяват кошарата, не знаех, че е готова. Матречето, спалния комплект всичко е тук, само че вече 3/4 часа я сглобяват и имат още, ММ съжали, че не е платил да дойдат да я сглобят, не очаквал да е толкова време отнемащо и с толкова мн части... Бавно бавно става Grinning малко малко ни дойде спалнята сякаш въпреки, че не е някаква малка, а уж мерихме, но ще се нагласи някак, най-важно е да има място за бебо. Blush
Като слушам колко са ви големи Бебчетата много се вълнувам, нямам търпение за прегледа края на другата седмица. Благодаря на всички днес, които се включиха с идеи как да раздвижа бебо Heart
Беарче Къде се губиш? Как сте? Други има също, които ми липсват - дайте знак!

# 512
И ние минахме през Ремедиум след прегледа, взех някои неща за родилното - еднократни гащи, превръзки за родилки, крем за зърна. За бебка взехме клечки за уши с ограничител и аспиратор за нос. Момичета имате ли идея къде да намеря таблетки за студена стерилизация?

# 513
оййй Марти, пухкава сладуранка ще имаш😍 . Имам въпрос към мамите, които вече сте ходили на тонове при следящите ви лекари. Каква точно е процедурата при вас , смисъл на видеозон гледат ли пак, или само тонове? И по колко време? Обяснете подробно..от другата седмица и аз почвам, апък не вярвам на моята АГ и искам да съм сигурна каква е процедурата... иначе си записах час при доктора при когото ще раждам , но е чак средата на другата седмица и още не знам как ще процедираме после , дали ще трябва да се водя вече само при него , или ще трябва и при нея да съм , ше гледаме... Браво за хубавите резултати иначе👍🏻😍
При мен миналата седмица ме гледа на видеозона и ми пусна тонове, на 30ти пак видеозони с тонове. След това всяка седмица има тонове т. е видеозони през 2 седмици и тонове след 34г.с всяка седмица. Продължителността е 15-20мин.   като пулса трябва да е между 120 и 160 удара в минута.

# 514
Марти, какви гащи и превръзки взе? И аз ги гледах в Ремедиум и им се чудех, ама се отказах, защото четох че може и с нощни (максимум капки), но една приятелка каза че в родилното не е добра идея да съм с нощни Sad аз никога не използвам превръзки по принцип и хич не съм наясно...
Иначе такива таблетки видях, че има в Дундьо и Пакостник:)
Еделвайс, радвам се, че си се успокоила, честита ви кошарка! Има дни, в които са по-мързелииви, по-поспаливи... нормално е...
Днес и при мен е така, сигурно ще се активизира по-късно де Grinning моята мома е нощна птица..

# 515
И ние минахме през Ремедиум след прегледа, взех някои неща за родилното - еднократни гащи, превръзки за родилки, крем за зърна. За бебка взехме клечки за уши с ограничител и аспиратор за нос. Момичета имате ли идея къде да намеря таблетки за студена стерилизация?
Мале, Марти голяма мома 🤗 моето мишле в същатата седмица е скточните 1,5 кг., което си ме притеснява, но днес доки се опита да ме успокои и твърди, че вс било наред.
Кажи ми този доплер какво представлява? Аз имам в пакета, но не мисля , че ми е правен до момента. Другата седмица съм на лекар за мерки и ще разпитам , но ми е любопитно.
Иначе за тоновете е хубаво да сте хапнали нещо някъде 40-60мин, лежи се по гръб или на една страна , слагат ти два коланаА единият мери пулса на бебчето, другия дали има контракции. Около 20мин трае Simple Smile

# 516
Взех гащи на канпол, и превръзки исках такива, ама нямаше и взех на Semi. Знам че в началото си трябват такива за родилки, по натам може и нощни. Аз все пак мисля да си взема и едни нощни за болницата.
Рамзес, ами то си е ехографско изследване и не знам какво превключват и гледат артериите на пъпната връв. По принцип при фетална винаги се прави доплер.

# 517
Аз съм на тонове от 3 седмици/28 гс/ и ходя всяка седмица-10 мин тонове и след това преглед на видеозон. Сега най-вече лекаря следи за оплитане на пъпна връв около врата,намаляне на околоплодните води и шийката на матката. Моя лекар си следи нещата из късо и като е поел отговорност към майката и бебето е така до край.

# 518
В 31 седмица и моята красавица е 1600г., стори ми се малко, но лекаря каза, че е супер.
А също взех превръзки за родилки и еднократни гащи от ДМ на Кенпол.
От сериозните покупки остава само количката, тя ми е най-трудният избор.

# 519
Момичета аз съм в 30 и моя е 1654 при което ми показа графиката , че над норма така че не са ви малки в норма са си . Ето и в таблицата какво пише   .. 31 гестационна седмица
Наследникът ви започва да увеличава своите подкожни мазнини. Кожата на плода става все по–гладка. По този начин ще може да се справи с трудните моменти след раждането. Започва сериозно да наддава на тегло. Дължината на плода е около 40 см, а тегло – 1600 гр. Навлизате през тази 31 гестационна седмица от бременността в 8 месец от началото на вашата бременност.

# 520
Да, за 31ва 1600 си е идеално. Моето си е кюфте. Grinning
В ДМ има ли четчици за коса? Че в Ремедиум беше доста опразнено. И ножичка трябва да взема.

# 521
Марти има, даже не знам не обяснявах ли/питах в тази група за една четка от дм дървена с естествен косъм супееер мекичка и приятна, бях се засилила да я взимам и се спрях, зачудих се чак толкова мека ли трябва да е, тя е тип четките ни за гримове... Вероятно ще я взема, но наистина ми е малко чудно, ако идеш в ДМ погледни я

# 522
Ами ще я видя, гледам че има четчици в комплект с гребенче, ама това гребенче за какво се използва? То ми се вижда излишно. Thinking

# 523
Аз да задам въпрос, който е малко извън темата. Вашите бебчета хълцат ли често? Моето поне по 2 пъти на ден хълца, а често дори и по повече. Не знам дали аз с нещо го предизвиквам... Чудя се дали има как да се облекчи това хълцане. Не знам дали е нормално и се шашкам понякога.

# 524
И моята е същата. Днес сутринта хълцаше и сега пак до преди малко. Не мисля, че можем да направим нещо.

Общи условия

Активация на акаунт