Топла есен настана, ДЕКЕМВРИйче скоро ще прегръща мама! 💛

• 27 429
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Бейби бу от 30 седмица четох , че плацентата става 2 степен , Моята също е втора и лекарката каза , че си е супер . Момичета мен ме притеснява нещо на моменти преди усещах една остра болка все едно в шийката така поне аз си мисля тъй като чувството е на място , което примерно съм усещала при преглед за микробиология или пък цито. Сега на прегледа попитах лекарката тя каза , че малчо просто с ръка ме удря там    , а ударите с ръка били доста гадни . От днес обаче малко По често започнах да го. Усещам и сега нз дали трябва да ме притеснява това или е нормално . Вие имате ли такива болки

# 541
  • Sofia
Ваксините против грип в много европейски страни и щатите са силно препоръчителни за бременни. Въобще, бременни, деца и възрастни са много рискова група за Грип. У нас обаче практиката все още е такава. Говоря за истинския грип, а не просто настинка и температура.

# 542
Момичета , успокоихте ме с плацентата 2ра степен, че аз бях чела , че става 2ра към 35та...
Иначе за ударите по шийката- аз отнасях шутове , докато беше седалищно и доста ме болеше.
Някоя утре ще ходи ли на лекция? аз мисля, че ще мога да дойда Simple Smile

# 543
МониКриси, аз не съм го усещала чаак толкова ниско Confused Но щом док ти е казал, че е възможно, може сега да е по- активен бебока Confused

Относно хълцането..не съм сигурна че съм усещала такова нещо Confused Може би, преди около 10-15 седмици, когато се е случвало да усетя нещо като пукане на мехурче, ако изобщо е било това Confused

Не бих си сложила ваксина, независимо от мнението на лекаря

Днед бях на 3та ФМ..
30седм.+4дни- 1,5 кг
Но съм дост разочарована от този преглед..
Ходих в Майчин дом при доц. Карагьозова, която предния път беше много подробна и постоянно обясняваше..
Сега сякаш не беше в настроение, тук таме каже че било наред, но без подробности :/ Бебето било застанало подиагонал, което било най- лошата позиция, не ставало да ни направи 3Д снимка, супер много ме натискаше по корема, което си болеше, но търпя защото все пак трябва да си знае работата..
Предния път ми даде списък от, уж единствените, 5ма лекари, които правели фетална кардиография(или както се казваше), но аз не отидох..Та ми обясняваше, как тя не можела да види всичко и ще чакаме да се роди, за да се види дали е наред и едва ли не- защо изобщо съм отишла при нея....... Съмнява ме, че има лично отношение към следящата ме лекарка, защото ме пита къде се следя и къде ще раждам, и затова се държи гадно..
Притеснява ме, че уж било съразмерно, а гледам написала- глава- 33седм., другите работи около 30, 31седм. Момчетата били с по- големи глави.. Но било наред! 😳
Е бясна съм! Яд ме е!! На мен си ме е яд, че не отидох на друго място 😤

Аз мисля да ходя на лекцията, но ще дам колата на брат ми за няколко дни, та сега не знам как точно ще се придвижа Confused

# 544
В първи и началото на втори триместър степента на зрялост на плацентата е 0, преди 27 г. с. обикновено е 1 степен, между 27 и 32 г.с. е 2 степен, а след 38 г. с. – 3 степен .   Ето това четох . Аз този четвъртък ще пропусна лекцията просто не съм в София , но следващата седмица ще дойда.  Вики доста неприятно . Този момент от феталните е както много напрегнат така и супер мил и такова ужасно отношение 😐 Моя от както е с главата на долу имам това усещане  ще и се доверя , че явно той прави нещо . Мен само тая шийка ме притеснява . Моята АГ нищо не казва за нея , а от това най ме е страх да не се скъси много . Иначе не се е спрял цял ден се движи Вътре. За ваксините аз категорично бих отказала просто си имам страх , иначе те в другите държави и доста други неща приемат за нормални и задължителни за бременни където тук ги отричат

# 545
И моята плацента е 2ра степен, нищо не са казвали.
Вики, и моята мома е по диагонал. Наистина е много нвудобна позиция, ама така си и харесва.
Ох ние бяхме на разходка, купихме още едно одеалце, наааай - накрая дрешки за, изписването, четка, за шишета. За мен си купих за родилното травъл опаковки душ гел, паста за зъби, рол он и т. н. Добра работа свършихме.

# 546
Мони, това според мен не е вярно. Последно бях на преглед в 31 +4,каза че отговарям на 32+3 и плацентата ми беше 1ва степен.

А на мен утре ще ми пристигне пелената за изписване и нямам търпение 😍🥰

# 547
За зрелостта на плацентата съм си запазила това :

Моята в 28-ма още беше 0 степен.

# 548
  • София
Здравейте на всички, днес бях на преглед и тонове в 33г.с. съм и бебчо тежи 2260, за моето положение за сега нещата са под контрол, следи се потока на вещества към бебето също и кръвното и астмата ми. Следях се на едно място, но жената не изражда и трябваше да се насоча към друг лекар. Малко ме хвана яд, защото занесох почти всички и документи и становище от кардиолога ми и пулмолога, но така ме гледаха сеедно ги лъжа и си измислям болести... Rage
Другата седмица съм пак на тонове пък ще видим какво ще става. И моята плацента е 2-ра степен.

# 549
  • Германия
За зрелостта на плацентата съм си запазила това :

Моята в 28-ма още беше 0 степен.

И аз сега се за четох на тая тема и намерих нещо подобно. Днес от документите на прегледа видях, че зрелостта на плацентата е 0, а аз в петък влизам в 30-тата ГС.

# 550
Момичета, много съм разстроена. Хазяйката ми каза, че до месец трябва да се изнесем. Излишно е да казвам кошко съм бясна. Утре сме на оглед, да видим.. Само това ни липсваше, но да сме живи и здрави, пък другото..

# 551
Марти, съжалявам ☹️ дано успеете да намерите нещо бързо. Ще стискам палци.
Ако искаш пиши ЛС в кои райони търсите, ако чуя нещо да ти кажа. :*

# 552
  • Гърция
Моникриси и аз това със шийката отдавна го усещам около 4/ 5 седмици аз го усещам, като лека болка всякаш ще ми се разкъса шийката. Онзи ден на прегледа погледна всичко е наред и със шийката и серклажа .Аз почти всеки ден го изпитвам това усещане,но забелязах че когато съм в изправено положение,като легна отшумява.
А за Ваксината срещу грип аз бях подхванал темата. Аз съм в Гърция  и тук ги предписват на всяка бременна. И тук в Гръцка групичка за бременни в ФБ постоснно това се обсъжда в момента и примерно ако има 75 коментара 5 от тях пишат че не искат и останалите 70 са си я били.🤔Моята ваксина още не е пристигнала след 20-ти бяха се изчерпали. И всъщност още обмиьлям какво да я правя неискам да навредя на бебка❤.Миналата година една Гъркиня са и казали да си я бие,но отказала и в 33 седмица я хванал грипа N1N1 И Е Трябвало да роди преждевременно Слава на Бога и 2 са живи и здрави Та и  това момиче коментира че съжелява,че непослушала докторът си.
Марти  много кофти това със хазайката точно сега накрая😦Какви хора има само .Дано по скоро намерите нещо Успех.❤
И аз лека полека съм почнала подготовката.🤗❤

# 553
Марти, съжалявам.. Вие бебе чакате, тя ще ви пъди точно в последният момент.. до сега какво е чакала ?!? егати хората нямам думи 🤬
Дано по-бързо намерите жилище и читав хазяин, който да ви влезе в положение !🍀❤

# 554
Ех Марти ужас ... тя що не изчака да родиш в болницата и да ви го съобщи .. какви хора и то жена 😑 Стискам палци Бързо да си намерите нещо хубаво и приятно , че остават по малко от 2 месеца .

Общи условия

Активация на акаунт